Şimdi Ara

Red card katarina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu skini oyuna başladığımdan beri arzuluyorum ama aradan aylar yıllar geçti bu skini bir kez bile oyunda göremedim bu skin için böbreğimi bile veririm... İşte bu da benim hayalim...

Red card katarina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -.-
  • Böbreğe talibim gazeteye sar pmden adresi yolluyorum, nickini verirsin
  • Böbreğe talibim başka türlü verme olasılığın var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1zy

Böbreğe talibim gazeteye sar pmden adresi yolluyorum, nickini verirsin

• aynen bende görmedim hiç
  • bu skini kim arzulamaz ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sert faul yapasım geldi
  • Bu skin 2010 dünya kupasında geldi . Bir daha ya gelmez yada seneye olacak olan dünya kupasında gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: f1zy

Böbreğe talibim gazeteye sar pmden adresi yolluyorum, nickini verirsin

• Aynen. <3
  • Seneye gelsin, hepsi instabuy.
  • kitty cat n.n

• Faul yapayım göster bana.(kartını)

Ben kitty cat'i çok beğeniyorum.
  • Yarin saat 3 de verecegim adarese gel ama kimseye soyleme. Telefonunu yanina al ama kapali tut. Soran olursa 1-2 gun seyehate cikacagini soylersin.

...
    Ertesi gun kendini erimis kup buzlarla yariya kadar dolmus bir kuvetin icinde buluverirsin. Yakinlarinda telefonunu gorup elini uzatirsin ama birde not kagidi yanina ilistirilmistir, notda yazanlar aynen soyledir; telefonla yakinlarindan once 112 yi arayip asagidaki adrese acil gelmelerini, senin bir ameliyat gecirdigini, enfeksiyon kapma riskinin yuksek oldugunu soyle ve kuvetin icinden cikmaman gerektigini yazar.
    Elini belinin arkasina goturdugunde yaklasik olarak el buyuklugunde ince uzun bir kabartinin oldugunu farkedersin.
    Sonra telefona sarilip 112 yi ararken yuzunde o skini aldigindan kaynaklanan mutlu bir gulumseme ile 112 den hemen sonra evdekilere notebookunu ve vinn internet baglantilarini hastaneye getirmelerini soylersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Yarin saat 3 de verecegim adarese gel ama kimseye soyleme. Telefonunu yanina al ama kapali tut. Soran olursa 1-2 gun seyehate cikacagini soylersin.

...
    Ertesi gun kendini erimis kup buzlarla yariya kadar dolmus bir kuvetin icinde buluverirsin. Yakinlarinda telefonunu gorup elini uzatirsin ama birde not kagidi yanina ilistirilmistir, notda yazanlar aynen soyledir; telefonla yakinlarindan once 112 yi arayip asagidaki adrese acil gelmelerini, senin bir ameliyat gecirdigini, enfeksiyon kapma riskinin yuksek oldugunu soyle ve kuvetin icinden cikmaman gerektigini yazar.
    Elini belinin arkasina goturdugunde yaklasik olarak el buyuklugunde ince uzun bir kabartinin oldugunu farkedersin.
    Sonra telefona sarilip 112 yi ararken yuzunde o skini aldigindan kaynaklanan mutlu bir gulumseme ile 112 den hemen sonra evdekilere notebookunu ve vinn internet baglantilarini hastaneye getirmelerini soylersin :D

Denemek lazım

• abim riotta gm, böbrek sağlamsa pm at skini ayarlarız.
  • Dhde ne çok böbrek meraklısı var ya 2-3 yıla yapay organlar olucak bi değeri kalmıycak kasmayın bu kadar.. ama bu skini hayatınızda kaç kez görebilirsiniz ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Seneye gelsin, hepsi instabuy.

Zenginlik böyle birşey arkadaşlar ne olursa "instabuy"
  • not defterime yazdım yarın yollayacağım sana
    ama death note :D
    Doğrusu bu skini yeni görüyorum ama oyunda göreceğimi düşünmüyorum bence sende göremeyeceksn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.