Şimdi Ara

online red alert

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • direct ip ile red alert 2 oynanır mı network deyince ana menüde menüye tekrar dönüyor yardımcı olur musunuz

• kardeş bu sitede bi soru sordun mu cevap vermiyorlar insan soyler yaa olmuyoo diyee yada ben bilmiyorummm diyeeee :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

direct ip ile red alert 2 oynanır mı network deyince ana menüde menüye tekrar dönüyor yardımcı olur musunuz

Direk IP numarasıyla oynamazsın. GameSpy Arcade adlı programla oynayabilirsin. Ana menüye geri dönmesinin nedeni de ağ ayarlarında IPX/SPX in yüklü olmaması. Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 18 Nisan 2005, 12:48:29 >
  • tşkr bişey daha sorucam gamespy ile oynamak için orjinal oyun şart mı??? benimki orjinal değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowman88

kardeş bu sitede bi soru sordun mu cevap vermiyorlar insan soyler yaa olmuyoo diyee yada ben bilmiyorummm diyeeee :))

• ne demek istedin obiriks
  • quote:

Orjinalden alıntı: dustyboy

direct ip ile red alert 2 oynanır mı network deyince ana menüde menüye tekrar dönüyor yardımcı olur musunuz

Daha önce açılmış konulara bir göz gezdirseydiniz.
    ne bu soruyu sorar nede cevap verilmiyor sanırdınız.

Bu konu defalarca açıklandı.

http://forum.donanimhaber.com/m_2311496/mpage_1//tm.htm#2319299

http://xportalim.freestarthost.com/phpBB2/viewtopic.php?t=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webportalim -- 18 Nisan 2005, 15:12:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iii sağol ama obur konuların hepsini okuyalım mı yanii
  • iyide siz multiplayer ı anlatmıssınız arkadaş online nasıl oynarım diyor game spy la denemedim ama ra2 yi online denedim orijinal key istiyor kendi server ında bi tane buldumdu serial numarası banlanmış kısacası oynayamadım :D yuri yi denemedim bu konuda yardımcı olacaklara teşekkürler özellile orijinal key ler hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alien@Predator

iyide siz multiplayer ı anlatmıssınız arkadaş online nasıl oynarım diyor game spy la denemedim ama ra2 yi online denedim orijinal key istiyor kendi server ında bi tane buldumdu serial numarası banlanmış kısacası oynayamadım :D yuri yi denemedim bu konuda yardımcı olacaklara teşekkürler özellile orijinal key ler hakkında

Böle bişey mümkün değil. Kimse kimseye kolay kolay şifresini vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.