Şimdi Ara

Red Bull Gelirini Nasıl Sağlıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
4
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bir enerji içeceğini ne kadar mal edip, ne kadar satıyorlar.Günümüzde hemen hemen her spor branşına sponspor oluyorlar, sponsor olmak demek reklam adına cepten para yemek demektir.Bu adamlar her organizasyona para aktarıp o paraların geri dönüşünü nasıl sağlıyorlar ?

• Demekki saglam tuketim varvr maliyeti gayet dusuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de merak ediyorum.Nerden geliyo bu paranın suyu.
  • Maliyeti çok düşük bir ürünü yüksek fiyattan satıyorlar. Piyasada dolaşan audi'lerin mini cooper'lerin içinde manken gibi manitalar bar bar dolaşıp bu ürünü pazarlıyorlar...
  • Sen Redbull'un ne kadar icildigini biliyor musun? Bi Türkiyede pahali diye icen olmuyor.
  • Geçen Ankara Bahçeli 7'nin sonunda mini'nin içinde bekliyodu hatunlar. geçenlere redbull dağıyolardı ama fotoğraf çektirmek şartıylar, reklamlarında kullancaklarmış galiba
  •  Red Bull Gelirini Nasıl Sağlıyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de sadece içecek ürettiğini nereden biliyoruz ki ? Farklı gelirleri de vardır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J81

Sen Redbull'un ne kadar icildigini biliyor musun? Bi Türkiyede pahali diye icen olmuyor.

Katılıyorum, amerika ve diğer ülkelerde çok satılıyor sadece redbull da değil monster da öyle inanılmaz satış rakamları var türkiyede sadece alkol e koyulacak içecek olarak görüyor çoğu dingiller
    @NaqORaY
    Bu arkadaşın yazdıklarıda doğru olabilir.
  • organizasyon düzenliolar ordan da gelirleri vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İyi de sadece içecek ürettiğini nereden biliyoruz ki ? Farklı gelirleri de vardır belki.

Ben de bunu öğrenmek için konuyu açtım zaten.Vikipedi de sayısız verdiği reklamdan bahsediliyor, bir de yatırım olarak enerji içeceğini tüm dünya pazarına yaymalarından bahsetmiş.Sadece enerji içeceği ile bu paraları elde edebilmeleri inanılmaz bir başarı öyküsü olmalı ya da yatırım yaptıkları farklı yerler var.
  • Rakibi yok.

• Reklam en iyi yatırımdır sözünü doğruluyor diyebiliriz
  •  Red Bull Gelirini Nasıl Sağlıyor ?

dün kartalkayada çektim,güzel bı ses sıstemı yapmışlar dj muzık çalısıyor bı yandanda beleş dagıtım fıstık gıbı kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 4 Mart 2013; 17:58:50 >
  • o kadar para içecek satarak kazanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Mart 2013; 18:00:53 >
  • Eski ev arkadaşım redbullda student brand managerdı, bende anlamadım gelirlerini nerden sağladıklarını çünkü arkadaşım sürekli ücretsiz redbull dağıtıyordu ve istanbuldaki tüm üniversitelere, sürekli organizasyonlar, sürekli aktiviteler. Sanırım geliri kulüplerden sağlıyolar bilirsiniz vodka+redbull çok popüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Eski ev arkadaşım redbullda student brand managerdı, bende anlamadım gelirlerini nerden sağladıklarını çünkü arkadaşım sürekli ücretsiz redbull dağıtıyordu ve istanbuldaki tüm üniversitelere, sürekli organizasyonlar, sürekli aktiviteler. Sanırım geliri kulüplerden sağlıyolar bilirsiniz vodka+redbull çok popüler

Yukarda da bir arkadaş bahsetmiş dağıttıklarından falan.Bir firmanın onlarca organizasyonu üstlenip, sponsor olup, her yerde isminin reklamını yapacak kadar sermayeye sahip olabilmesi için çok büyük bir kaynağa ihtiyaç duyması lazım.Bana sadece enerji içeceğinden elde edinilen gelirlerle sırf reklam yapmak için bu kadar para harcayabilmek pek de olağan gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

Maliyeti çok düşük bir ürünü yüksek fiyattan satıyorlar. Piyasada dolaşan audi'lerin mini cooper'lerin içinde manken gibi manitalar bar bar dolaşıp bu ürünü pazarlıyorlar...

Erkeklere renault veya seat veriyorlar

• bi boğadan kaç kilo et çıkıyor biliyor musun?Etin kilosu kaç para biliyor musun?Heleki boğanın cinsi kırmızı ise daha besili oluyor gerisini sen düşün
  • Ya abi adamlar içelim diye beleş veriyolar gerçekten nerden kazandıklarını bende merak ediyorum İce Kartingden çıktıktan sonra bi manita geldi(bildğin daş) birer red bull içip ısınalım dedi kutudan birer tane çıkardı verdi sonrasında bişe olmadı ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.