Şimdi Ara

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
5
Favori
96.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Red Alert Serisi Hayranları ( Fan Club ) - 108 Üye - [ RA3 ÇIKTI ! ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Guzel bir resim daha buda benden olsun

Oof süper Soviet rulz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyclone__

arkadaşalar network e tıkladıgımda anamenüye dönüyor benim bilgisayardada nasıl cözücez bu durumu simdiden teşekkürler yardımlarınız için...

ağ bağlantılarından ipx protokü yüklemen lazım ...

benide ekleyin yıllardan beri oynarım 1 2 yuri hala hafta sonları yaparız ama güzelli biz ülkeleri random yaparız tam adrenalin !!!!
  • Ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayyadkn

3 taraf olur ama ülkelerde olur.ra2 gibi yani.benim tahminim bu yönde.tiberian sun dan farklı olması lazım.

Ben de öyle istiyorum ama EA sonuçta bu, oyunu mahvedebilir de. :)
  • sonunda RA2 ye kavuştum cd cilerde yoktu bende int. cafeye gidip flash ıma RA2 yi attım ve eve getirdim oynuyorum.. 375 mb ama bi arkadaşa söledim cd 2 yi bana kopyalıcak online oynayabilirim o zaman belki...
    bide siz internetten oynuyormusunuz... oynuyorsanız bende katılmak isterim...
  • geçen yükledim yuriyle düz red alert2 yi.yine bitirdim.yinede bitiririm.

Sovyet Rusya- tesla trooper&tesla tower&tesla tank&tesla reactor.nikola tesla ya can gurban

dip not: hell march çalın.30 kişiye gözüm kapalı daliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakdogg -- 21 Şubat 2008; 23:06:27 >
  • OH BE en sonunda RA severleri buldum, RA1 FANATİĞİ olarak beni ekleyebilirsiniz.
  • abi resmen gaza geldim yüklüyorum oyunu :D benim favorim de ırak tır ;)
  • Ekleyebilir misin Benimde İlk PC 'yi aldığımda RA2 yüklüydü 3 sene boyunca başka oyun yüklemedim :D France Tercihimdir Grand Connon 'lar la tankların geçmesi imkansız
  • resimlerden anladığım kadarıyla çok süper bir RA yı daha beklemekteyiz arkadaşlar
  • Bende Stratejilerden sadece Redalert i severim Eklerseniz ii olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Guzel bir resim daha buda benden olsun

Tek bir söz yeterli.

Welcome Back,Comrade!
  • beler ben hamachı den oyamak isterim yuri yuklu ddeil bende aama red alert 2 var ve cok ıdaalıyım

great britain ekleyın bnıde bu arada bence tek şu soylenebilir where is the party - tanya

AĞ ADI : kori.7
    şifre: istanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kori_c.ronaldo -- 6 Mart 2008; 2:51:05 >
  • ayıptır söylemesi gelmiş geçmiş en iyi rts dir....üzerine tanımam...ama 3 le çağa ayak uydurma çabası olmamış bence...red alertin 2 boyutlu oluşu farklı bi haz veriodu bizlere..görün bakın 3. sü acaip çakıcak bence hem pek satılmıcak hem de beğenilmicek...keşke 2b olsaymış
  • severiz de bi multi yapamadık...
    var mı önerisi olan...
  • Beni de ekleyin çocukluğum red alert'la geçti :)
  • beni de ekleyiiin :D favorim yuridir. evet, ben yuri's revenge'ciyim..

yannız vista'da oynayamıyorum kötü oldu. biraz uzak kaldım özlerim bahaneyle..
    xp'yi de kurduum zaman....
  • beni de ekleyin.1 tane yetmedi 2 oyun orjinal aldım noolur nolmaz biri bozulur falan diye. Tam bir klasik red alert 2 .
  • Bu Oyun bütün serilerine hayranım ve hastasıyım bilgisayarımda oynamasam bile en azından 2 tane oyun duruyordun. Yani bu klüpe benide ekleyin :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.