Şimdi Ara

Red Alert 2 Ağ sorunu-- YaRDıM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyLer Bizim takıLdığımız bi cafe var burda red aLert oynayamıyoruz .
    VaLLa sorunuda o kdar araştırdım bişe bıuLamadım .
    Menüde network tıkLayınca Yine menü çıkıo.
    ayarLarı faLan oLabiLir die düşünüorum .
    YarDıMLarınızı bekLiorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious6 -- 24 Nisan 2005, 17:53:31 >

• pek iyi anLatamadım.
    muLti yapmak için network a tıkLayınca sayfa yeniLenmiş gibi oLuyor ve aynı menü tekrar geLio.
    anLıcanız MuLti yapamıos.
    Burda ağ ayarLarından anLayanLar veya red aLert tan çakanLar vardır .
    Her nese şimdiden yardımLarınız için saoLun
  • bizim cafe de de aynı sorunu yaşadık.onun nedeni büyük ishtimal adamlar ghost la tüm makinalara backub
    yapıyor.ondan kaynaklanıyo diye tahmin ediyorum.tekrar silip ra2 cd sinde kurarsan olur diye düşünüyorum
  • Arkadaslar ben size neden Ra2 yi calistiramadiginizi söyleyeyim; ag protokolleriniz eksik!
    Peki ne yapmaniz gerekiyor;
    -----Ag baglantilarinin üzerine sag tıklayin ve özelliklere girin orda yerel ag ayarlarininin özelliklerini acinca karsiniza pc nizin yüklü ag protokollerini göreceksiniz..
    orda TCP/ip yi secip yükle deyin->yeni acilan pencerede iletisim kuralini secip ekle deyin->ordanda ipx/spx/netbiosu ekleyin ve bilgisayarinizi yeniden baslatin. Hepsi bu kadar iyi oyunlar :)
  • bende red alert 2 alımıstım evde arkadaslarla multi yapcaktık ama network ayarlarına girmeye calıstıımısda tekrar menu geliyo... ben de biras arastırdım bu sorunu amahic bisey bulamadım... eer cozumu bulursanız lutfen bana da izah edin...
  • Bende internet cafede calisirken ayni sorunu cektim dediklerimi yapabilirseniz RA2 de network sorununuz kalmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasuvari

Arkadaslar ben size neden Ra2 yi calistiramadiginizi söyleyeyim; ag protokolleriniz eksik!
    Peki ne yapmaniz gerekiyor;
    -----Ag baglantilarinin üzerine sag tıklayin ve özelliklere girin orda yerel ag ayarlarininin özelliklerini acinca karsiniza pc nizin yüklü ag protokollerini göreceksiniz..
    orda TCP/ip yi secip yükle deyin->yeni acilan pencerede iletisim kuralini secip ekle deyin->ordanda ipx/spx/netbiosu ekleyin ve bilgisayarinizi yeniden baslatin. Hepsi bu kadar iyi oyunlar :)

+1 netbios protocol yüklemen lazım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EE KARDEŞ BEN BUNLARI YAPTIM ŞİMDİ NETWORKA GİREBİLİYORUM AMA BİLGİSAYARLAR BİRBİRİNİ GÖRMÜYOR.. TAMDA SEVİNMİŞTİM OLDU DİE
  • options network ayarlarda adressler var yukarda sonu 53 olanı seç her makineye böyle yap görmesli lazım olazsa ordaki boşlukları kafana göre seri şeklinde doldur 0.0.0.x delayı seç port 8 yaz her makinaya seri ver böyle oluyor
  • konu hakkinda gevelemeden çözüm üretebilecek birileri varmi?
  • arkadaşlar vista ve win7 de işe kesinlikle yarıyo ben biri win7 biri xp olan pcde oynamayı başardım aşagıda verdigim dosyayı indirin ve red alert 2 klasoru içine atın artık networt a girip oynayabilirsiniz bunu 2 bilgisayardada yapın birbirini görmeyen bilgisayarlarada cözüm sıkıntı yaşayan yazsın... sagyılar bilgi paylasıldıkca çogalır

http://rapidshare.com/files/394561206/wsock32.zip boş yere ne yazacagınızı biliyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer.ozturk -- 2 Haziran 2010; 23:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer.ozturk

arkadaşlar vista ve win7 de işe kesinlikle yarıyo ben biri win7 biri xp olan pcde oynamayı başardım aşagıda verdigim dosyayı indirin ve red alert 2 klasoru içine atın artık networt a girip oynayabilirsiniz bunu 2 bilgisayardada yapın birbirini görmeyen bilgisayarlarada cözüm sıkıntı yaşayan yazsın... sagyılar bilgi paylasıldıkca çogalır

http:/****.com/files/394561206/wsock32.zip boş yere ne yazacagınızı biliyorsunuz??

rapid linki o arkadaşım.
  • Mrb arkadaşlar, işlemcim windows 7.Networka gırebılıyorum fakat karşı tarafı goremıyorum.sanırım ağ ayarlarından kaynaklanıyormuş fakat bende ipx/spx/netbiosu gorunmuyo o yuzden yukleyemıyorum.yardımcı olursanız sevınırım..
  • Arkadaşlar
    Ethernet Kablo ile iki bilgisayar arasında ağ bağlantısı kuruyorum redalert2' network'a giriyorum.network'da bi laptop diğerini görüyor.diğeri onu görmüyor
    "Vista 32bit"
    Hocalarım Yardımlarınızı bekliyorum ??
  • arkadaşlar dosyayı tekrar upload ettim
    http://rapidshare.com/files/430135273/wsock32.zip
    bu likten dosyayı cekin ve ra2 nın kurulu oldugu dosyanın içine atın başka ağ ayarları yapmanıza gerek yok birbirlerini sorunsuzca görecektir makineler saygılar
    buda alternetif link
    http://hotfile.com/dl/81849466/f677b32/wsock32.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer.ozturk -- 11 Kasım 2010; 11:56:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.