Bildirim
RECOVERY YARDIM! ! !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
d'yi silmediysen leptopun açılış ekranında marka göründüğü yerde f4 tuşuna bas otomatik başlar. -
tamam ama çıkan seçeneklerden hangisini seçeceğim ve dediğim gibi xp yüklü laptobı aldığımda 7 vardı o haline çevirmek istiyorum o haline geri dönermi?? -
ayrıca benim elimde recovery cdsi veya dvdside yok onlar olmadan da recovery yapabilirmiyim?? -
üzerindekiki silmediysen dediğim yolla yapacaksın denemedin heralde seni yönlendirecek zaten dediğim şekilde eğer üzerindeyse başlatırsın ve eski win7 ve sürücüler onun içindedir tabi silmemişsen yapabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: efekaan35
Arkadaşlar samsung r540 laptobım şu an xp var bunu recovery yaparak ilk aldığım windows 7ye çevimek istiyorum fakat recovery nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olabilirmsiniz....
Bilgisayarım Sağ tıkla>> Yönet >> Disk Yönetimi
Bilgisayarım da görünmeyen anacak orada bulunan yaklaşık 10GB büyüklüğünde ve muhtemel ismi WİNRE diğe bir bölüm varsa recovery bölümün duruyor demektir.
PC açılırken f9 ve ya f11
bulamazsan Boot Menu haangi tuş ise ona gir ve oradan kurtarma yı seç. -
quote:
Orijinalden alıntı: efekaan35
Arkadaşlar samsung r540 laptobım şu an xp var bunu recovery yaparak ilk aldığım windows 7ye çevimek istiyorum fakat recovery nasıl yapılır bilmiyorum yardımcı olabilirmsiniz....
Bilgisayarım Sağ tıkla>> Yönet >> Disk Yönetimi
Bilgisayarım da görünmeyen ancak orada bulunan yaklaşık 10GB büyüklüğünde ve muhtemel ismi WİNRE diğe bir bölüm varsa recovery bölümün duruyor demektir.
PC açılırken f9 ve ya f11
bulamazsan Boot Menu hangi tuş ise ona gir ve oradan kurtarma yı seç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X