Şimdi Ara

recovery modda kaldı acıl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar recovery modda kaldı irep falan bir sürü program denedim ama olmadı telefomun 3g 4.2.1 ipad basebandı yurtdışı dır.

recovery mod
    bu moddan nasıl cıkartabilirim lütfen yardım edin itunes ve kablo işareti cıkıyor internetten araştırdım bıraz recovery mod
    deniyormus acıl yardım konuyla ılgılı arkadaslar

PS5 Slim
  • Home+Power Dene.
  • deniyorum home +poweri ama olmuyor rest atıp acılınca yıne aynı sey cıkıyor restore etmeyı denedm ama bu seferde itunes bir sürü hata weriyo 1015 16.. bişiler falan bide ilk mesajda denılenı yapıyım insallah olur cevap bklıyorum
  • dedigini yaptım olmuyor bıktım artık denemedıgım program kalmadı galiba yine telefoncuya götürecem geçen sefer cok acemiydim unlock için telefoncuya götürdüm 60tl civarı werdim sordum telefoncuya tekrar yapılamsı gerek falan dedi bnde sonra ugrar bırakırım dıye cıktım ama bulamadm telefon acılsa jb ve unlock yapacam ama acılmıyor restore ederkende hata alıyorum napcamı sasırdım sizden yarım bkliyorum
  • Flashı alıp sonunda 1015 vermesi normal.. Tinyumbrella programını indir cihazı gör ve exit recovery tuşuna bas.. Cihaz aktivasyonda kalacak. Bu sefer redsnow ile attığın yazılımı 4.2.1 i göstererek CYDİA işaretleyip cihaza jailbreak yapacaksın. Sonra da cydia üzerinden unlock açacaksın..

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

yazılım ve donanım konularında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekteyim.
  • demek istedigin sumu exit recoverye bastıgım anda JBmı yap dmek ıstıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_3706

demek istedigin sumu exit recoverye bastıgım anda JBmı yap dmek ıstıyorsun

Kardeşim exit recovery yapmak cihazı recovery modundan çıkartıp aktivasyon ekranına getirmek demek.. Bunu yaptıkdan sonra Jailbreak işlemini redsnow ile ayrıca yapacaksın.

0216-390-41-11
    0533-361-46-11

yazılım ve donanım konularında yaklaşık 25 yıldır hizmet vermekteyim.
  • cok saol deneyecegimm
    İphone 3g 4.1 jb ve İphone 4s 64 gb 7.1
  • dalgamı gecıyon neler yaptım neler olmuyor gecmıyor modda
    sevgigsm pendik
  • onuda denedm olmadı ama sorunu buldum burdada paylasıyım arkadaslar gorsunler hangi rpogramı denedıysem hıc bırı olmadı telefona rest atıp sonra yıne aynı haldeydı irep r4 indiri telefonunuzu dfu moda alın ırebden modelı secın sonra o yapacak ıslemı sonunda uyarı werir işlem tmm falan dıye ama ingilizce sonra custom fw ile restore edin basebandınız dusmez ama ekranda yıne aynı sımge olur sılıde yeri gelir acınca acıl aramaya ızın werir sadece sonra bu ekran gelin ce JB yapımcydıa yukluydu jb yaptım cydıadanda unlock yaptım oldu bıttı kurtuldum o beladan arastırısanız bulursunuz bn arastırdım ugrastım buldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.