Şimdi Ara

Arkadaşlar tablet recovery modda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tabletim recovery modda kaldı bugün tableti resetlim dedim recovery modda baslattim ancakhttp://i.hizliresim.com/XLnj16.jpg
    Böyle kaldı ses kısma açma tuşu çalışıyor ama kilit tuşu çalışmıyor secemiyorum ne tableti kapatabiliyorum nede acabiliyorum konu biraz acil olduğundan buraya actim yanlış yerdeyse taşırsa yetkili arkadaş çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tablet Recovery Modu: Sorun Giderme ve Kurtarma

Tabletiniz recovery ekranına takılı kaldığında, can sıkıcı bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu mod, tabletinizin işletim sisteminde kritik bir sorun olduğunda veya güncelleme sırasında bir hata oluştuğunda görüntülenir.

Recovery ekranına girmek için genellikle tablet kapalıyken belirli tuş kombinasyonlarına basmanız gerekir. Tuş kombinasyonu modele göre değişebilir. Cihazınızın kullanıcı kılavuzuna veya üreticinin web sitesine bakarak doğru tuş kombinasyonunu öğrenebilirsiniz.

Recovery ekranında genellikle aşağıdaki seçenekler bulunur:

• System Update: İşletim sistemini en son sürüme güncellemek için kullanın.
    • Wipe data/factory reset: Tüm kullanıcı verilerini ve ayarları silerek tabletinizi fabrika ayarlarına geri döndürün.
    • Advanced: Deneyimli kullanıcılar için ek seçenekler içerir, ancak dikkatli olunması gerekir.

Recovery modunu kullanırken şu adımları izleyin:

• Cihazın pilinin dolu olduğundan emin olun.
    • Tuş kombinasyonunu kullanarak recovery ekranına girin.
    • İstediğiniz seçeneği ses tuşlarıyla gezinerek ve güç tuşuyla seçerek belirleyin.
    • İşlemin tamamlanması için bekleyin.

Tabletiniz recovery modundan çıkıp normal şekilde açılırsa sorun çözülmüştür. Ancak, recovery modundan çıkamazsanız veya başka sorunlarla karşılaşırsanız, kalifiye bir teknisyene başvurmanız önerilir.

Recovery ekranı, tabletinizdeki sorunları gidermek ve kurtarmak için önemli bir araçtır. Ancak, bu modu dikkatli bir şekilde kullanmak ve seçenekleri anlamadan herhangi bir işlem yapmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayarina onbejdayz programını yukledikten sonra usb ile bilgisayara tak

• pilini çıkartabiliyorsanız çıkartıp takın, tekrar recovery mode girip wipe yapın. sonra restart deyin açılacaktır büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

Bilgisayarina onbejdayz programını yukledikten sonra usb ile bilgisayara tak

Dostum biraz daha detay verebilir sen çok sevinirim

• Adb yukle sonra rebootla

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

pilini çıkartabiliyorsanız çıkartıp takın, tekrar recovery mode girip wipe yapın. sonra restart deyin açılacaktır büyük ihtimalle.

Cikartilamiyor maalesef

• Ramazanasci R kullanıcısına yanıt
    8 saniye guc tusuna basili tutun hocam kapanır sonra tekrar wipe data cache vs yapip deneyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Adb server kurup ordan reboot ettirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123321123321

8 saniye guc tusuna basili tutun hocam kapanır sonra tekrar wipe data cache vs yapip deneyin

Dediginizi yaptım kapandı şimdi aynı şeyi yapıp resetlemeyi denicem ama birşey sormak istiyorum neden android simgesinin içinde ünlem var

Tablet half brick olmus sanırım googledan arastirirsaniz daha yararli olur
    Edit: ss ye bakmamistim ss deki unlem isretinden bahsediyorsaniz recovery mod da oldugunuz icin unlem gozukur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321 -- 19 Şubat 2016; 16:30:48 >
    Ayrica recovery ekrani ayni zamanda dokunmatik diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.