Şimdi Ara

Recovery dvd bozuk çıktı recovery yarıda kaldı bilgisayar açılmıyor(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar g580'e dvd den recovery yapmaya çalıştım 3.dvd bozuk çıktı %35'de recovery kaldı şu an bilgisayar açılıyor lenovo ekranından sonra intel ... vs yazıyor sürekli nokta çıkıyor herhangi bir şey olmuyor one key recovery'de çalışmıyor ya da ben çalıştıramıyorum bilgisayar kapalıyken ona basıyorum normal biçimde açılıyor yine aynı şey çıkıyor ne yapabilirim mediamarkt dvdleri yapmıştı bir de üstüne para verdik şimdi götürsem bir çözüm bulabilirler mi?Veya ben şu anda ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 6 Temmuz 2012; 2:18:07 >

3.dvd bozuk çıktı %35'de recovery kaldı

dvd bozuksa yapacak birşey yok, sağlamı biryerden bulunarak yüklenecek
    quote:

mediamarkt dvdleri yapmıştı bir de üstüne para verdik şimdi götürsem bir çözüm bulabilirler mi?

garanti kapsamında olan konular değil dvdlerin bozuk olması, ama mağdur edeceklerini sanmam. oraya bu iş için ayrıca para ödenmiş ve tedarik edilen ürün ayıplı çıkmışsa değiştirecekler, gidip konuşun. hatta bilgisayarla beraber gidin görsünler yaptıkları dvdlerin marifetini, kendileri yüklesin
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

3.dvd bozuk çıktı %35'de recovery kaldı

dvd bozuksa yapacak birşey yok, sağlamı biryerden bulunarak yüklenecek
    quote:

mediamarkt dvdleri yapmıştı bir de üstüne para verdik şimdi götürsem bir çözüm bulabilirler mi?

garanti kapsamında olan konular değil dvdlerin bozuk olması, ama mağdur edeceklerini sanmam. oraya bu iş için ayrıca para ödenmiş ve tedarik edilen ürün ayıplı çıkmışsa değiştirecekler, gidip konuşun. hatta bilgisayarla beraber gidin görsünler yaptıkları dvdlerin marifetini, kendileri yüklesin

Bilgisayarda bir sorun yok fakat aklıma takılan bir şey vardı bu yüzden dvd'den recovery yapmak istedim adam dvdleri verirken bunları yüklersen bugünkü haline döner demişti ben de fazla oyun yüklemiştim bilgisayara da fazla yüklendim bir temizlik olsun dedim. Şimdi bilgisayarda işletim sistemi yüklü olmadığı için hiç açılmıyor. Başka bir bilgisayardan DVD alınabilir mi çünkü bunların kendine özel recovery dvdleri varmış windows lisansı hepsinde farklı bakalım bugün götüreceğim.teşekkürler

• Arkadaşlar sorun çözüldü mediamarkt'a götürdük bize ürünü satan adamda oradaydı faturada ilk yapılan kurulum işlemi + antivirüs işlemi sadece antivirüs yüklemesi olarak geçiyor bu yüzden işte biraz sorun çıkardılar ben 3.cdyi istedim bir tane yedek verdiler ama bu sefer %50'de hata vermeye başladı 5-6 saat orda uğraştım bütün cdleri tekrar çektirdim olmadı daha sonra lenovoyu aradım bilgisayarda işletim sistemi silindiği için one key recovery'de çalışmıyor falan dedi buraya gönderin ama belli bir ücret alırız dedi adamlarda haklı onların sorunu değil daha sonra yabancı bir forumdan bir adam aynı hatayı almış %50de cdlerin kurulumu bitiyor recovery yüklenmeye başlıyor. Orda yetkili biri windows 7 cdsi takıp diskleri sil sonra recovery yap demiş bunu lenovodaki adama söyledim işe yarayabilir falan dedi neyse kapattım mediamarkttaki adama söyledim kısaca yöntemini söyledim adam yaptı bir de üstüne tekrar para aldılar sanırım windows 7 yükleyip recovery cdlerini çalıştırmış.Evde yapabilirdim ama one key recovery falan çalışmama durumu oluyormuş burda okuduklarıma göre bende her şeyin sorumluluğunu alıyor musunuz bu bilgisayar ilk aldığım gibi olacak mı sorusunun garantisini aldım verdim düzelttiler.Orda one key recoveryden recovery yaptım denemek için sorunsuz oldu cdleride denedim sorunsuz yüklendi eve gelince cdleri kendim çektim bir daha bilgisayardan.Şimdi tek bir sorum var bu adamlar bilgisayardan recovery almıyor sanırım bir tane almışlar sürekli kopyalayıp veriyorlar çünkü önümde bir harddiskten g580'in dvdlerini yazdırıyorlar 2 kere kopyaladılar yine cd bozuk çıktı sanırım o bilgisayardan kaynaklı bir şey bu yüzden eski cdde o bilgisayardan kopyalanmış olabilir çünkü ben bugün kopyalarken baya uzun sürdü onlar 1 saatte yapıp verdiler. Soruma gelirsek win 7 product key bilgisayarın altında yazan keyle aynı değil ben bu keyi değiştireyim mi ve değiştirirsem recovery aldığımda tekrardan adamların yaptığı keye mi döner yoksa değiştirdiğim kalır mı? Yani recovery olayı win 7 yi silip baştan mı kuruyor?

Arkadaşlar son bir şey eklemek istiyorum bilgisayarla ilgili hiçbir sorun yok gayet memnunum bu sorunlarda sadece recovery işleminin yarım kalmasından dolayı recovery almamın sebebide çok fazla oyun yükledim bilgisayara açılma süresi yavaşladı oyunların çoğu bitti bu yüzden bi recovery alıp sadece 1-2 oyun yüklemeye karar vermiştim mediamarkt sağolsun pişman etti.

• quote:

üstüne tekrar para aldılar sanırım windows 7 yükleyip recovery cdlerini çalıştırmış

üstüne tekrar para almamaları lazımdı çünkü bu hatanın nedeni onlar
    quote:

win 7 product key bilgisayarın altında yazan keyle aynı değil ben bu keyi değiştireyim mi ve değiştirirsem recovery aldığımda tekrardan adamların yaptığı keye mi döner yoksa değiştirdiğim kalır mı?

recovery alındığındaki haline döner bilgisayar, değiştirdikten önce yada sonra hangisi geçerliyse
    quote:

mediamarkt sağolsun pişman etti

ücret ödememen lazımdı tekrar söylüyorum bunu, sebebide onların verdiği cd yada dvd lerin bozuk olmasından ötürüydü. sen bunun için zaten ücret ödemişken tekrar aynı sebepten dolayı ücret ödedin
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

üstüne tekrar para aldılar sanırım windows 7 yükleyip recovery cdlerini çalıştırmış

üstüne tekrar para almamaları lazımdı çünkü bu hatanın nedeni onlar
    quote:

win 7 product key bilgisayarın altında yazan keyle aynı değil ben bu keyi değiştireyim mi ve değiştirirsem recovery aldığımda tekrardan adamların yaptığı keye mi döner yoksa değiştirdiğim kalır mı?

recovery alındığındaki haline döner bilgisayar, değiştirdikten önce yada sonra hangisi geçerliyse
    quote:

mediamarkt sağolsun pişman etti

ücret ödememen lazımdı tekrar söylüyorum bunu, sebebide onların verdiği cd yada dvd lerin bozuk olmasından ötürüydü. sen bunun için zaten ücret ödemişken tekrar aynı sebepten dolayı ücret ödedin

hocam saat 12 'de oraya gittim saat 6 ya kadar uğraştım olmuyor, adam bu antivirüs için para aldık sadece diyip duruyor bize, bozuk cdleri yapan adamda yoktu halbuki bilgisayarın içinden yapsalar her cd için en az 5 dk doğrulama yapıyor one key recovery programı. 6 saatten sonra artık adamda bir şey yapmıyor, lenovoda buraya gönderin diyor ben de bir şey yapmak istemedim. Adam başka tarafa çekiyor konuyu işte baştan ne olduğunu bilmiyorum falan recoveryi siz yapamadınız demek istiyor, 3 kere denedi kendisi de yapamadı harddiski bölemediğimi söyledim one key recovery siliniyormuş dedim kim söyledi dedi işte kullanan kişiler dedim, her eline bilgisayar alan biliyor mu falan artistlik yaptı böleriz dedi sonra bilgisayarı getirdi hard diski de böl dedim ya one key'i silmem lazım diyorHakikaten şu işten anlayan bir adam yok kafası ticaret üzerine kurulu adamları koyuyorlar 6 saat boyunca izledim her gelene format-kurulum diyor 50 tl istiyor. Kısaca uzatmak istemedik cdleri hazırlayan adam olsa belki hallederdik ama yokmuş şu anda. Neyse bilgisayar iyi şu anda her şeyi çalışıyor ben recoveryi alırken fabrika ayarlarına göre al diyorum product key i değiştirip yine aynı şekilde recovery almam gerekiyor değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 6 Temmuz 2012; 3:06:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet şuanki haliyle alırsan ileride gene aynı duruma geri getirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.