Bildirim
RECOVERY DOSYASINI AÇABİLECEK PROGRAM ARANIYOR.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Koca forumda bunu bilen yokmu arkadaşlar lütfen yardım.. _____________________________ -
Recovery dediğin yer ayrı bir partition olarak düzenlenmiştir. İçeriği görmek için gizlenmiş öğreleri göster seçeneğini aktif hale getir. Sonradan korunanlarıda göster seçeneğini işaretle ondan sonra orda ne var ne yok görürsün. Eğer amacın o dosyaları düzenlemek ise bu ne yapmak istediğine göre değişiyor. Yok o partitionu nasıl kullanırım diyrosan açılışta F11 (HPler genelde bununla başlıyor recoverye) ile recovery sürecini başlatabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightscribe -- 31 Mart 2008; 21:15:00 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: lightscribe
Recovery dediğin yer ayrı bir partition olarak düzenlenmiştir. İçeriği görmek için gizlenmiş öğreleri göster seçeneğini aktif hale getir. Sonradan korunanlarıda göster seçeneğini işaretle ondan sonra orda ne var ne yok görürsün. Eğer amacın o dosyaları düzenlemek ise bu ne yapmak istediğine göre değişiyor. Yok o partitionu nasıl kullanırım diyrosan açılışta F11 (HPler genelde bununla başlıyor recoverye) ile recovery sürecini başlatabilirsin.
Bilgiler için sagol.benim amacım oraya yedekledigim 2 adet programı oradan almak yani Recovery kalıbının içinden bu programları almak istiyorum sistemi geri yüklemeden yani f 11 yapmadan._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler