Şimdi Ara

RECOVERY DOSYASINI AÇABİLECEK PROGRAM ARANIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada anlaşılacagı gibi benin f sürücümde 6gb lık RECOVERY var ve ben bunu herhangi bir programla açmak istiyorum açabilecek bir program biliyomusunuz..TEŞEKKÜRLER..PC. HP LAPTOP

• Recovery dediğin yer ayrı bir partition olarak düzenlenmiştir. İçeriği görmek için gizlenmiş öğreleri göster seçeneğini aktif hale getir. Sonradan korunanlarıda göster seçeneğini işaretle ondan sonra orda ne var ne yok görürsün. Eğer amacın o dosyaları düzenlemek ise bu ne yapmak istediğine göre değişiyor. Yok o partitionu nasıl kullanırım diyrosan açılışta F11 (HPler genelde bununla başlıyor recoverye) ile recovery sürecini başlatabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightscribe -- 31 Mart 2008; 21:15:00 >

Orjinalden alıntı: lightscribe

Recovery dediğin yer ayrı bir partition olarak düzenlenmiştir. İçeriği görmek için gizlenmiş öğreleri göster seçeneğini aktif hale getir. Sonradan korunanlarıda göster seçeneğini işaretle ondan sonra orda ne var ne yok görürsün. Eğer amacın o dosyaları düzenlemek ise bu ne yapmak istediğine göre değişiyor. Yok o partitionu nasıl kullanırım diyrosan açılışta F11 (HPler genelde bununla başlıyor recoverye) ile recovery sürecini başlatabilirsin.

Bilgiler için sagol.benim amacım oraya yedekledigim 2 adet programı oradan almak yani Recovery kalıbının içinden bu programları almak istiyorum sistemi geri yüklemeden yani f 11 yapmadan.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.