Şimdi Ara

Recetesiz imex kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kan tahlili yaptirdim sorun cikmadi ama bisey de vermedi doktor benim yuzde ufak tefek sivilce cikiyor izlerde var imexi cok ovuyorlar kullansam sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagirdap -- 4 Şubat 2015; 16:05:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• olmaz dostum kullanabillirsin.geceleri sür ama gündüz sürüp dışarıya çıkma
  • Sadece sivilce olan bölgeye çok az sür.Yatmadan önce sürersin.Gündüz sakın dışarı çıkma öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

Kan tahlili yaptirdim sorun cikmadi ama bisey de vermedi doktor benim yuzde ufak tefek sivilce cikiyor izlerde var imexi cok ovuyorlar kullansam sorun olurmu

Bana özel karışım losyon yaptırmıştı kullandım biraz geçti üstünden 2 ay felan geçti biraz daha cıktı imex kullanmayı düsünüyorum bende kullandıkdan sonra editlersen iyimi oldu kötümü oldu sevinirim birde yüzün yağlımı benim yüzüm yağlı baya
  • Polydos kullanıcısına yanıt
    hocam peki izlere etkisi oluyormu yani fondaten etkisi gosteriyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam peki izlere etkisi oluyormu yani fondaten etkisi gosteriyor mu?

Evet.
  • Heart Of Tarasque kullanıcısına yanıt
    evet benim yuzumde bayagi yagli. karacigerden supheleniyordum sorun cikmadi . tiroit hormonu fazlaymis tekrar tahlil yaptir dedi. ben de ilk defa kullanmayi dusunuyorum yorumlara gore bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paxil Reçetesiz Alınabilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imex reçete veya kan tahlili istemiyor kan tahlili haplara oluyor aknetrend roacctune gibi
  • Evet, hayır.

• Gky159 G kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandiysaniz izlenimleriniz neler , benim uc dort tane sivilcem var geciyor tekrar cikiyor cenem de cok sivilce izi var o yuzden kipkirmizi sizce duzeltirmi?

• quote:

Hocam kullandiysaniz izlenimleriniz neler , benim uc dort tane sivilcem var geciyor tekrar cikiyor cenem de cok sivilce izi var o yuzden kipkirmizi sizce duzeltirmi?

2-3 sivilce için hap vermezler google da roaccutane aratırsan kimleri kullandıgını görürsün benım yüzüm de çok kötüydü 7 ay kullandım hiç sivilce kalmadı bir daha da sivilce çıkmadı :)
    imex fondaten gibi birşey bir sürü ilaç denediğim hepsini biliyorum artık :D gene bir doktora görün sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.