Şimdi Ara

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KORUMALARI! BU NASIL İSRAF? BU NASIL KORKU? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
2
Favori
29.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet aptal kardeşim. Adam sefa sürüyor mis gibi. Onlarda tanzim kuyruğunda sıra bekleyip, laf söyletmiyorlar. Beter olsun bu millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Videoda Sayın Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı sıfatıyla değil, parti genel başkanı sıfatıyla geziyor.

Kendi partisinin belediye başkanı için propaganda yapıyor.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bir cumhurbaşkanı bir partinin il/ilçe belediye başkanı için oy toplamak için miting yapıp diğer adaylara saydırmaz.

Ayrıca parti başkanı olarak bu işi yapacaksa partinin ödeneğini kullanarak yapmalı, devletin imkanlarını kullanarak değil.

Cumhurbaşkanı "tarafsız olacağına dair" yemin ediyorsa; mahalli seçimlerde devlet imkanlarıyla gidip muhalefet adaylarını eleştiremez...

Benim vergilerimle gezip kendi adaylarına oy vermeyeceğim için bana zillet, terörist diyemez.

Ama kişilerin suçu yok. Onlara o hakkı veren biz halkın suçu...

NASIL HAK EDİYORSAK ÖYLE YÖNETİLİYORUZ...

Biz soğan, patates kuyruğunda beklerken üst düzeydekiler bizim paramızla zevki sefa yapıyor. Bizler de burada onlar için birbirimizi yiyoruz...
    Tanzimde iki kg soğan için sıra beklerken eskiden yağ kuyruğu vardı diyen millete sahibiz. Yapacak bir şey yok dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halkın adamı halktan korkuyor he he..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Calin sizinde olur demek istedin herhalde :D

• Biraz klasik olacak ama ; Bugün de başkasının yerine utandık çok şükür.
  • Bence bu kadar koruma normal.

Koruma dışındaki teba, yancı vs bunları bilemem, israftır elbette. Ama korumayı anormal karşılamıyorum.

Bizimkisi gibi gelişmemiş, eğitimsiz üçüncü dünya ülkelerinde gayet normal.
  • Gereksiz israf. Yöneticilerin korumaya ihtiyacı var, her ülkede olduğu gibi. Ama bunun israftan başka açıklaması yok.

Tabi burda bir de GÜÇLÜ gözükme olayı da var. Partinin alt tabanı güce taptığından dolayı böyle konvoylar epey önemli.
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    Başbakan Bülent Ecevit artık ABD Başkanları gibi korunacak. Ecevit için uygulamaya konulan ekstra güvenlik önlemleri ilk kez dün uygulandı.
    arsiv.ntv.com.tr
    Ecevit’e s�k� koruma uygulan�yor
    http://arsiv.ntv.com.tr/news/122174.asp
  • Reisimizin yoluna canımız feda. Ne korumasından bahsediyorsunuz?

• "İfade özgürlüğünün, demokratik bir toplumun temellerinden olduğunu kaydeden sanık avukatı, şöyle konuştu:

“Bu özgürlük sadece hoşa giden, izin verilen düşünceler için değil aynı zamanda kaygı verici ve şoke edici olanlar için de geçerlidir. 5816 sayılı Kanun belirgin bir içeriği cezalandırmaktadır. Burada mesele Atatürk’ün ya da Kemalist devrimlerin korunması değil, cezalandırmak için belli bir içeriğin seçilmesidir. Bu içerik seçiciliği aynı zamanda bir içerik ayrımcılığıdır. Anayasa ya da kanuna aykırıdır. 5816 Sayılı Kanun yine belli özellikte siyasi içeriklerin ifade edilmesi karşısında hak statüsüne yükseltilen hassasiyetlerin topyekün bir şekilde yasaklanmasına aracı kılınmasıdır. Ceza hukukunun, ulusal bir kahramanın hatırasını korumak adına içerik ayrımcılığı yapması anayasaya aykırıdır. Siyasi bir hatırayı korumanın tek ve mevcut yolu zorunlu hapis değildir.Müvekkilin ceza sorumluluğu bulunmaması, iddianameye konu içeriğin AİHM sözleşmesinin 10. Maddesi gereğince ifade hürriyeti kapsamında kalması, cezalandırılmasının demokratik bir toplumda gerekli ve zorunlu olmaması ile uygulanması istenen cezanın orantısız olduğu dikkate alınarak beraatine karar verilmesini, mahkeme aksi kanaatte ise lehe olan hükümlerin uygulanmasını talep ederim“ dedi.

Davayı karar bağlayan mahkeme, sanığın üzerine yüklenen fiilin kanunda suç olarak tanımlanmamış olması nedeniyle beraatine hükmetti. Duruşmanın sona ermesinin ardından bazı müştekiler beraat kararına tepki gösterdi.

tepedekine sövmek serbest mi bu durumda bi avukat cevaplasın :) Atatürk e laf edince ifade özgürlüğü de, garip mahluklara sövmek suç mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 5 Mart 2019; 15:41:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Kafa bu beyler, birşey algılayamaz bu seviyedekiler...Bunların kıçından donunu bile alabilirsin, taparlar o zaman..Acımayacaksın

Alıntıları Göster
    sizdeki bu aşşalama kafası nedir çözemedim neyin kuyruk acısı.

2 trilyon telefon parası gözünüze batmıyor chp li olunca .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

sizdeki bu aşşalama kafası nedir çözemedim neyin kuyruk acısı.

2 trilyon telefon parası gözünüze batmıyor chp li olunca .

Alıntıları Göster
    aşşalama değil , aşağılama...

Mantıklı konuşursan kimse aşağılamaz...
    Biz o telefon faturasına da karşı çıktık, buna da çıkıyoruz. Böyle israf varken "chp lilerin telefon faturası" diye konuşmak mantıklı mı ?

Ankara da ki Ankapark a milletin 2 milyar tl sini gömdü sizin görevden alınmış başkanınız. 2 milyon nereye 2 milyar nereye...
    500 milyon$ lık uçak nereye 300 bin $ nereye...

Savunacaksanız mantıklı, aklı başında şeylerle savunun. Böyle israf nerede görülmüş ? Sorsak 5 vakit, cuma tamdır hamdolsun, değil mi ? İşime geldiği gibi müslümanım kafası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 5 Mart 2019; 15:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Başbakan Bülent Ecevit artık ABD Başkanları gibi korunacak. Ecevit için uygulamaya konulan ekstra güvenlik önlemleri ilk kez dün uygulandı.http://arsiv.ntv.com.tr/news/122174.asp
    Bıkmadın şu yanlışı savunmaktan, takım gibi parti tutmaktan.

Ecevit'i Afgan operasyonları sonrası istihbarat aldıkları için koruyorlar. Seçim değil bir şey değil ve geçici olarak önlemler arttırılmış. Görmüyor musun dublör falan da kullanılmış.

• Halkının kendisi pısırık, aç, tepkisiz, sessiz ve süt dökmüş kedi gibi bir pozisyonda olup her daim devleti tarafından yolunmuş kaz olarak kendisini benimsemiş insanlardan meydana gelmiş böyle geri kalmış ülkelerde yöneticiler, devletin malını, parasını kendi babalarının parası gibi kullanırlar, israfkar olurlar.. Bunlar; "milletin adamı, halktan biri, içinizden biri" diye millete pazarlanırlar ama bir müddet sonra halktan kopup kendi dünyalarında yaşadıklarında işte videodaki gibi bir görüntü oluşur.. Konvoyun son gelmek bitmez..

"Kefenimizle çıktık bu yola" diyenlere inanmayanlar akıllı hareket ettiler.. İnananlar ise kendilerini ne kadar kandırılmış hissetseler, ne kadar eşşek yerine konulduklarını hissetseler yeridir..
  • Trabzon mitinginde 2500 Trabzon polisi yetmiyor aydindan ankaradan ucaklarla polis geliyor takviye. Vay be. Eskiden bu şehre başbakanlar cumhurbaşkanları gelir kimsenin haberi bile olmazdi sessiz sedasiz gelip giderlerdi. Şahşaha şatafat bunlar döneminde gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 5 Mart 2019; 15:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

aşşalama değil , aşağılama...

Mantıklı konuşursan kimse aşağılamaz...
    Biz o telefon faturasına da karşı çıktık, buna da çıkıyoruz. Böyle israf varken "chp lilerin telefon faturası" diye konuşmak mantıklı mı ?

Ankara da ki Ankapark a milletin 2 milyar tl sini gömdü sizin görevden alınmış başkanınız. 2 milyon nereye 2 milyar nereye...
    500 milyon$ lık uçak nereye 300 bin $ nereye...

Savunacaksanız mantıklı, aklı başında şeylerle savunun. Böyle israf nerede görülmüş ? Sorsak 5 vakit, cuma tamdır hamdolsun, değil mi ? İşime geldiği gibi müslümanım kafası.

Alıntıları Göster
    israfı savunmuyorum bir milletvekilinin maliyeti en düşüğü 500 bin. bunuda yazım.

ama sen aşşağılama aşalama bilmem ne (harf devrimi yapanlara sor nasıl yazılacağını) mantığındasın sanane benim cumam dan dininmden .

araya katmayınca yaşayamıyormusunuz.

illa dininmize bir laf gönderme yapacaksınız.

dinimi ben yaşayorum herkesi ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

Bu mesaj silindi.
    Yarın öbür gün aç kalınca zırhlı araç kemirirsiniz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

israfı savunmuyorum bir milletvekilinin maliyeti en düşüğü 500 bin. bunuda yazım.

ama sen aşşağılama aşalama bilmem ne (harf devrimi yapanlara sor nasıl yazılacağını) mantığındasın sanane benim cumam dan dininmden .

araya katmayınca yaşayamıyormusunuz.

illa dininmize bir laf gönderme yapacaksınız.

dinimi ben yaşayorum herkesi ilgilendirmez.

Alıntıları Göster
    "harf devrimi yapanlara sor nasıl yazılacağını" bilader bunu yazıyosun , ondan sonra yok dinime ona buna laf söyleme diyosun.kafanız ayrı güzel sizin , sen önce karşıdakini kışkırt sonra dinime laf söyleme de.Ne güzel memleket, bi siz söyleyin bi siz konuşun yetmiyor çünkü bağırışlarınız.

• Rize'ye geldiğinde kendisi Ardahan'dayken Rize merkezden Arhavi'ye kadar yollarda polis otoları dizilmişti. Kendi etrafını düşünemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.