Şimdi Ara

Recep Niyaz Samsunsporda (kiralık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe Kulübü'nden Recep Niyaz ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri’ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe’den kiraladıkları Recep Niyaz’ın takıma önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Niyaz ile üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini anımsatan ve inandıkları yolda Samsunspor’un menfaatleri doğrultusunda yollarına devam ettiklerini belirten Kar, şunları kaydetti:

"Kamuoyu yaklaşık bir aydır Recep Niyaz ile ilgilendiğimizi biliyordu ama bazılarının dediği gibi ’gidelim iki günde bitirip gelelim’ şeklindeki söylemlerle transferler olmuyor. Fenerbahçe Kulübü’ne de bizden yana tavır koyduğu için teşekkür ediyorum. Bir çok takım Recep’in peşindeydi. Samsunspor olarak bana göre bir defa daha büyük kulüp olduğumuzu gösterdik ve kendisi de bu bilinçle bizi tercih etti."

Samsunspor’un sürekli kiralık oyuncular aldığı yönünde eleştirildiğini ancak ilk defa Recep Niyaz’ı kiralık olarak renklerine bağladıklarını vurgulayan Kar, şöyle konuştu:

"Bu güne kadar bir tane kiralık oyuncu almadık. İlk olarak çok istediğimiz Recep Niyaz’ı aldık. Takıma uyacağını bildiğimiz için kulübüne ve menajerine ricada bulunduk. Evet bu oyuncuyu kiralık aldık ama bu demek değildir ki bir sene oynayacak, gidecek. İnşallah öyle umut ediyorum ki uzun yıllar bizde oynar. Türk futboluna bir yıldız kazandırırız. Zaten bu oyuncu kendisini ispat etmiş, Denizli’den Fenerbahçe’ye gelmiş. Milli takım oyuncusu. Bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum, ona güveniyoruz. Önümüzde uzun bir sezon var ve bu süre zarfında Fenerbahçe Kulübü’yle de konuşup inşallah onu bünyemize katmayı düşünüyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

İmza töreninin ardından Recep Niyaz’ın da Palandöken’deki hazırlık kampına dahil olacağını belirten Kar, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kim ne derse desin biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. İddia ediyorum biz bu işi biliyoruz. Bildiğimiz işi yapıyoruz. Takımımıza faydalı olacak futbolcuları almak istiyoruz. Sıkıntılarımız var tabi ki eksiklerimiz var. Onları da hocamla beraber her gün konuşuyoruz. Oradan gelen haberlere göre çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

"Samsunspor’da olduğum için mutluyum"

Başarılı oyuncu Recep Niyaz ise Samsun’a geldiği için mutluluk duyduğunu ve takıma katılmak için heyecanlandığını ifade etti.

Recep Niyaz, şöyle devam etti:

"İlk günden beri Samsunspor’u istiyorduk. Bazı pürüzler vardı, ufak tefek onları da Allah’a şükür atlattık. Şu anda buradayız, imza aşamasında. İnşallah bu hem benim için hem ailem için hem de Samsunspor için hayırlı bir imza olur.Olumlu ya da olumsuz eleştiriler olacaktır ama bunun cevabını burada değil, sezon içerisinde Samsun olarak, Samsunspor olarak taraftar olarak, ağabeylerimle arkadaşlarımla ve kardeşlerimle beraber saha içerisinde vereceğiz. İnanıyorum ki benim için bu sene çok iyi bir sezon olacak. İnşallah bizim için de hayırlısı Süper Lig’dir. Geçen sene final kapısından dönen Samsunspor, inşallah bu sene Süper Lig’e adım atacaktır. İnşallah Samsun tarihinde ben de yer alırım."

Konuşmaların ardından Niyaz, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

AA

kaynak:http://www.fanatik.com.tr/2014/08/01/recep-niyaz-imzaladi-379999

• şu adamdan neler bekliyorduk be

aslında daha geç kalınmış sayılmaz umarım kral olur gelecekte bizde
  • Şu oyuncuları Samsun'a yollayacağımıza mesela dün maç yaptığımız Sheffield'a yollayalım 1-2 sene ne kaybederiz ?
  • Emenike, Sow, Webo Afrika kupalarına gidince Recep'i izleriz diye tahmin etmiştim. Çok yetenekli, harcanıyor çocuk.
  • Bikaç sene sonra PTT'de sürünüyor olur. Yazık.
  • The Philosopher kullanıcısına yanıt
    olcan ligin en iyi ortasaha oyuncusu olarak gsye transfer oldu, keza bilal kısa milli takım oyuncusu
  • Çok iyi olabilirdi ama tekniği olmadan bu ligde asla Fener'de hatta ligde oynayamaz. 3-5 sene içerisinde seviyelerdeki kulüplerde 11'lik bir oyuncusu olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NixeliusTR

Çok iyi olabilirdi ama tekniği olmadan bu ligde asla Fener'de hatta ligde oynayamaz. 3-5 sene içerisinde seviyelerdeki kulüplerde 11'lik bir oyuncusu olur.

Şu mesajı çevirebilecek birisi var mı? Google translate denedim dili algılayamadı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

quote:

Orijinalden alıntı: NixeliusTR

Çok iyi olabilirdi ama tekniği olmadan bu ligde asla Fener'de hatta ligde oynayamaz. 3-5 sene içerisinde seviyelerdeki kulüplerde 11'lik bir oyuncusu olur.

Şu mesajı çevirebilecek birisi var mı? Google translate denedim dili algılayamadı ...

Şunu demeye çalışıyordum şuan bu ligde oynayamaz ancak 3-5 sene içinde orta seviyelerdeki kulüplerde oynar.
  • PTT sürünüyor diyenler orada kendini gosteremeyecekse ne işi var fenerde. Alın size örnek emenike nasıl gösterdi kendini ikinci ligde aynı performansı birinci ligded gösterdi. Alın size arda turan Manisa da sağ bek bile oynadı.

ondan sonra gençlere şans tanınmıyor bilmem ne. Gençler Bi halt değilse ondan.. Bu adamıda forumda abartan çoktu.kimse kusura bakmasın bunda da bir b... Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oralarda kaybolup gıdecek

• quote:

Orijinalden alıntı: umix353

PTT sürünüyor diyenler orada kendini gosteremeyecekse ne işi var fenerde. Alın size örnek emenike nasıl gösterdi kendini ikinci ligde aynı performansı birinci ligded gösterdi. Alın size arda turan Manisa da sağ bek bile oynadı.

ondan sonra gençlere şans tanınmıyor bilmem ne. Gençler Bi halt değilse ondan.. Bu adamıda forumda abartan çoktu.kimse kusura bakmasın bunda da bir b... Olmaz

bi bitmediniz...

uefa, katıldığı avrupa şampiyonasında en iyi 10 oyuncu arasında gösterdi recebi, sen bi b... olmayacağını hiç izlemeden anlamışın

geçen yıl bucada 4 gol 9 asistle oynadı.... 95 li çocuk bucada 20 gol 20 asistle mi oynasaydı

Geçen yıl tüm Türkiyede 1. yada 2. ligde 95 doğumlu biri bu istatistikleri yakalamışsa koyun da bakalım Recepten daha yeteneklisi var mı ?

• Benim gördüğüm kadarıyla bu çoçuk salihten bile çok daha fazla yetenekli, çok hızlı ve teknik bi oyuncu, keşke yabancı bi takıma kiralasaydık, onlar gençlere bizden çok daha fazla değer veriyolar hatta beşiktaştan muhammed, bursadan enesinde kiralanması lazım yurtdışına salih gibi,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.