Şimdi Ara

Recep İvedik Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes farklı bir tartışmada, herkes farklı bir görüşte.
    Siz Recep İvedik hakkında ne düşünüyorsunuz.

Lütfen düzeyli bir şekilde tartışalım.
    Ben beğeniyorum açıkçası.

Anket nasıl açılıyor, söylerseiz anket açayım. Ben bulamadım anket açmayı, açıyodum bi ara.

• Düzeyli olmayan birşey için nasıl düzeyli bir tartışma bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

Düzeyli olmayan birşey için nasıl düzeyli bir tartışma bekliyorsun?

+1 !

Gereksiz, Saçma, Gerçekten Komik Değil, Hiçbir Sanatsal Değeri Yok, Esprileri Zekadan Yoksun
    Seri hakkında kötü kanaatlarım bunlar.İyi yanlarıda tabiki var.Şahan iyi rol yapabiliyor, en azından yapıyor gibi :D
  • filmlerine ne kadar gülmekten gebersekte cem yılmazın tırnağı olamaz o zekice esprileri şahandan beklemek olmaz o yüzden cem yılmaz forever.
  • Anket açalım, nasıl açılıyo anket.
  • Recep İvedik 1 ==> 3 puan
    Recep İvedik 2 ==> 2 puan
    Recep İvedik 3 ==> 1 puan
  • Bugün Recep ivedik 3 ü izledim.4-5 yerde sinemada yerlere yatacaktım nerdeyse.Film ile ilgili bir şey yok ama zamanınız varsa gülmek istiyorsanız,Onun yaptığı hayvanlıklara rahatça gülebiliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recep ivedik 2 club muzik
    16 yıl önce açıldı
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir filmden ne beklediğinize bağlı. Ben çok beğendim. Baya eğlenceliydi. Çok güldüm.
  • Behh arkadaş yav sanat nedir diye sorsan adama cevap veremez beğenmediği filme gelince sanatsal değer alıyor.. Meğersem ne cool takılan amcaları varmış forumdada haberimiz yokmuş..
  • quote:

Aha bunu yazmak için girmiştim hatta düzeyli tartışmanın fontunu büyütücektim ama sen zaten yoruma gerek bırakmamışsın

+1905
  • Recebi çok seviyorum özellikle o cem midir nedir cem yılmaz hiç sevmiyorum o adamı yaptığı esprilere kendisi gülüyor genelde
    Recep ivedik bana hep kaliteli gelir özellikle arogtan en az 10 kat daha çok güldüm gora neyse beğendim diyebilirim ama arog berbqat yahşi batı iğren

recep ivedik 3-2-1 hepsi harika en sevdiğim 3 oldu

Recep herzaman komik gelmiştir ama cem yılmaz pek komik gelmiyorum sevmiyorum

Komedide favorim receptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: walimu

quote:

+1 !

Gereksiz, Saçma, Gerçekten Komik Değil, Hiçbir Sanatsal Değeri Yok, Esprileri Zekadan Yoksun
    Seri hakkında kötü kanaatlarım bunlar.İyi yanlarıda tabiki var.Şahan iyi rol yapabiliyor, en azından yapıyor gibi :D

Komedi filminde sanatın ne işi var

Gerçi arada bir ciğerli espri patlatsa da iyi rol kesse de seri genel olarak vasat. Ama Cmylmz a göre daha iyi beceriyor bu işi bence.

• 1. filmi yarısına kadar bile izlemeyemedim son derece saçma geldi 2 ile 3 e önyargılı davrandığım için izleyesim gelmiyor espirileri güldürmüyor beni
  • İkinci filmde yoga hocası kadına ''Adnan Şenses gibi adamsın'' dediğinde gülmekten öleceğimi sanmıştım ama genel olarak film olarak bile görmek gereksiz.
  • bu ülkede sanatsal bir şeyler yaparsanız aç kalırsınız şahanda bunun farkında filmlere bakarsanız muhakkak en az bir sahnesinde kendinizin de olduğunuzu görecekesiniz kimse inkar etmesin adam prayı götüryor sanat yaparak aç kalcağıma hayvanlık yapıp tok gezerim diyo zaten villasın önüne çektği 8,9 tane son model arabadan belli.
  • Adı üstünde komedi filmi.. Girin bakın imdb deki komedi filmlerinin puanlarına ortalama 10 üstünden 5-6 hepsi... 7'yi gören komedi başyapıtı sayılıyor... O yüzden komedi filmlerinde konu, senaryo, kurgu beklemeyin... Güldürüyorsa sorun yok... Recep ivedik serisine ben gayette güldüm... 1.5 saat boyunca güldüm eğlendim film bittiğinde sinemadan çıkarken bende sanatsal anlamda hiçbir etki bırakmadı ama o 1.5 saat eğlenmek adına bana yetti... Çünkü gülmek en büyük terapi insan için... Recep İvedik'e gülmüyorum diyen birisi bana samimi gelmiyor açıkçası...
  • Recep İvedik serisinin hiçbirini izlemedim,izlemem de,zamanıma yazık.Tv'de fragmanlarını ya da filmden bazı bölümlerini görmem yetti.
  • Para kazanmak amaçlı yapılan üzerinde emek harcanmayan saçma sapan bir filmdir bana göre
  • tamamen ticari amaçlı yapılmış,
    recep iedikin yaptığı hareketler günlük hayatta çoğu kişinin yaptıkları

hiçbir fikri ,düşünesi olmayan sıradan bir komik film
  • argo sözlerle daha fazla ilgi çekemez seriyi bitirecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.