Şimdi Ara

Recep İvedik karakterine duyulan ilgi, toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda çok açılır oldu Recep İvedik konuları. Millet, konu sıkıntısını mı gidermeye çalışıyor; yoksa farklı düşüncüleri çatıştırmaya mı anlamış değilim. Güzel kardeşim; şahsen ben beğendim, yeni filmi çıksa ona da giderim. Bu benim sevip sevmememe bağlı. Başkalarına uyacak değilim. Çünkü bir sinema filminden alınan haz, zevk; kişiden kişiye değişir. Bu polemikleri yapmaya ne gerek var ki ... Filmi beğenmiş olmam, benim cahil olduğumu mu gösterir. Hayret bir şey ya.

quote:

Sanki sizler dört dörtlük bir insan ya , ağzından bitane argo, bitane küfür çıkmayan, pırlanta gibi insanlarsınız ya filme laf ediyorsunuz. Dediğim gibi eğer böyle bir kişikseniz fragmanından belli nasıl bir film olacağı, gidip izlemeyin. İzleyip de beğenenlere laf etmeyin.

Sözün bittiği yer ...

• Bu filmin mantığı bu .GirKopÇık.Bukadar geri kalan fasa fiso.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashh23

yha kardeşim amma yaptınız ama giden gidiyo sizene ister kötü espiri olsun ister iyi beyenmiyosan izleme

Son zamanlarda herkes bunu kullaniyor. Buda ne?
  • direk doğru orantı var bence.
  • Hiç alakası yok ne uzağından nede dünyanın öbür ucundan bile geçmiyor, ona bakarsan Amerikan Pastası Amerika'da ne kadar izleniyor çok seviyesiz bir film diyebilirsin ama adamlar izliyor ve de süper güçler ve de dünyanın en iyi bilim adamları öğrencileri oradan çıkıyor
  • Bu "bence" sadece toplumun mizah anlayışını ortaya koymuştur .. Seviyeyle alakası yok cünkü insanlar o filmin komedi filmi olduğu ve bi anlamı olmadığını sadece gülmek için girdiklerinin farkındalar ... Hiçkimse Recep'e sinema eseri gibi yaklaşmaz yaklaşamaz .
  • GORA'ya duyulan ilgiden ne çıkarabiliriz acaba?Birazda bunu zorlayın bakalım.Oda çok izlendiya
  • mizah anlayışınızı yaşadığınız toplum belirliyor biraz. Şimdi ben amerikan filmlerini ve dizilerini komik bulmuyorum, istisnalar hariç. Ama recep, bizden biri, ne kadar sinir bozucu ve kro olsa da.
    Şahan bizi bize satıyor ve başarılı oluyor. Kabul edin memlekette çok sayıda kro ve maganda var ve insanlar bu tiplemelere gülüyor ister istemez. Her ne kadar bu krolardan tiksinsek bile.
  • göstermez arkadaşım. ben gittim güldümde ne var bunda zevkler tartışılırmı. senin dediğine göre çılgın dershaneye gidenlerde toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir. bence gösterir diyenler saçmalyor
  • Adam başarılı olmaya görsün hemen taşlarlar zaten dünya böyle
  • %47

Keşke recep ivedik kadar olsalar.
  • abi olayı çok fazla abartıyosunuz yaa altı üstü bi film.. izle unut tarzında kimseye bişey katması beklenmeyen daha doğrusu beklenen tek şeyin film süresince gülmek olduğu bi filmdi.. ben izlerken çok güldüm (normalde şahanın programlarını tiplemelerini vs komik bulmam) ne yani benim gelişmişlik seviyemi mi gösterio filme gidip gülmem?? ne alakası var anlamıyorum.. kasmayın bu kadar kendinizi bence, neredeyse her hafta sinemaya gidip amerikan yapımı filmlerindeki envayi çeşit küfrü kulaklarınız işitirken gazeteler ya da insanlar yaa burda çok küfür ediolar vs gibi çıkışlar yapılmıo, topic üstüne topic açılmıo neden? onlar yabancı die mi??
  • cvblari sevdim iyi ozetliyen olmus gercekden Ben bu siyaset islerinden hic cakmiyorum kim iyi bisi dese ona kayiyorum topigi adini okdugum an bi an oyle dusundum 1 2 cvb okuyunca rahatladim
  • Hepimiz magandayız...
    Hepimiz recep ivedikiz...
    Daha iyisini yapabilen buyursun yapsın bizde ona gülelim böylece gelişmiş insanlara gülmüş oluruz halkın seviyesi artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @lperen -- 11 Mart 2008; 20:36:44 >
  • O zaman Kurtlar Vadisinin bu kadar izlenmeside toplumun ruh halinimi gösteriyo?
    Onu seven olduğu kadar sevmeyen olduğunuda hesaba katalım.
    Bi filmden bu kadar büyük şeyler çıkartmayın yahu altı üstü eğlencelik bir film bi sosyal amaç güdmüyo kendine bi misyon edinmemiş tamamiyle insanları güldürme üzerine yapılmış bir film toplumun düzeyini bu filmle belirlemeye çalşan insanın düzeyinden şüphe ederim ben
  • kimse kimseye zorla izlettirmiyor.izleyen adamda başkalarını ilgilendirmez.arkadaş doğru bir örnek vermiş amerikan pastası çokmu sanatsal çokmu kültürel çokmu düşündürücü ama amerikada ve dünyada rekor kırdı.böyle boş boş meselelere kafa yormaktan oluyor hep bu başımıza gelenler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezarci-41 -- 26 Mart 2008; 14:10:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

%47

Keşke recep ivedik kadar olsalar.

% 47'nin farkı recep ivedik gibi boş ve değerleri olmayan bir tipleme olmamalarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean de Joinville -- 26 Mart 2008; 14:15:31 >
  • tamamda niye bagırıyorsun ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

tamamda niye bagırıyorsun ki?

O büyük yazanlar hep böyle. Kendilerini veya yazdıklarını böyle yapınca sanırım daha önemli hissediyorlar. Oysa forumda yazma nezaketinden uzak cahiller bunlar.
  • adam iyiki bi film yapti toplum o adamdan beter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.