Şimdi Ara

Recep İvedik karakterine duyulan ilgi, toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recep İvedik karakterine duyulan ilgi, toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir mi?

• yha kardeşim amma yaptınız ama giden gidiyo sizene ister kötü espiri olsun ister iyi beyenmiyosan izleme
  • Gösterir
  • Arz, talep. Kesinlikle gösterir.
  • Göstermez.

Adamın oyunda oynadığı karekterin özellikleri değil
    Yaptığı espri önemlidir
  • he ya ...
    Zaten toplum olarak klasik müzik konserlerinden, tiyatrolardan çıkmıyorduk da...
    Resim sergilerimiz dolup taşıyordu da...
    Sokaklarımızda heykellere tükürmek yerine en güzellerini dikiyorduk da ...

Recep İvedik izleyince cahal bir toplum olduk...

Gidin işinize ya...

Esas bunun tartışmasını yapmak nasıl bir cahal toplum olduğumuzu, kendimize güvenimiz olmadığını gösterir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

Recep İvedik karakterine duyulan ilgi, toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir mi?

Bir Gerçek: Kibarlık ve entellektüellikten komedi doğmaz. Doğsa da kibar ve yeterince bilgi sahibi olarak hiç komik bulmam. Aksine itici bulurum.
    Mesela Sideways (Oskarlı Komedi) Film boyunca yüzüm mahkeme duvarı gibiydi hiç gülmedim bile. (esprileri anladığım halde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 11 Mart 2008; 17:44:37 >
  • Halkı eleştirecek kadar kendini gelişmiş sanan insanlarda asıl problem.
  • öğle düşünüyonuz peki okan bayülgen ne diyeceksiniz adama herkes gülüyo (ben hariç ) show larında resmen telefondaki kişinin suratına kapatıyo rezil ediyo aşşalıyo bu şahandan dahamı iyi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

Halkı eleştirecek kadar kendini gelişmiş sanan insanlarda asıl problem.

haklısın
  • ya alt tarafı bi film arkadaşım , ama toplumda recep ivedik in yaptıklarını yapan insanlar yokmu , var elbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashh23

öğle düşünüyonuz peki okan bayülgen ne diyeceksiniz adama herkes gülüyo (ben hariç ) show larında resmen telefondaki kişinin suratına kapatıyo rezil ediyo aşşalıyo bu şahandan dahamı iyi ???

okan bayülgeni sewmeyen tek sen değilsin ama adam götürüor mankenleri
  • tasra kültürüyle yetismiş bir insanın yaptıgı dengesizliklere gülüyoruz işte komik mi komik

ama sadece komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Apoca[L]z

quote:

öğle düşünüyonuz peki okan bayülgen ne diyeceksiniz adama herkes gülüyo (ben hariç ) show larında resmen telefondaki kişinin suratına kapatıyo rezil ediyo aşşalıyo bu şahandan dahamı iyi ???

okan bayülgeni sewmeyen tek sen değilsin ama adam götürüor mankenleri

öle ama millet şahanı aşşalıyo kardeşim okana nie bişi diyen yok ???

• Halkın seviyesini bir filmden ve ona ilgiden yola çıkarak saptıyabileceğini sanan zihniyetin seviyesi ortada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

he ya ...
    Zaten toplum olarak klasik müzik konserlerinden, tiyatrolardan çıkmıyorduk da...
    Resim sergilerimiz dolup taşıyordu da...
    Sokaklarımızda heykellere tükürmek yerine en güzellerini dikiyorduk da ...

Recep İvedik izleyince cahal bir toplum olduk...

Gidin işinize ya...

Esas bunun tartışmasını yapmak nasıl bir cahal toplum olduğumuzu, kendimize güvenimiz olmadığını gösterir...

valla iyi özetlemişsin toplumuzun bu kanayan yerine parmak bastıgın için helal olsun şurda sorsam tiyatroya gidenlerin sayısını parmakla zor gösterilir kaçımız resim sergilerimize gitti yollarda recep ivedik gibi tonlarca adam görüyorum kıllı göbegi dışarı fırlamış göbegini kaşırken bi yandanda yere tüküren sanki ülkemizin film sektörü sadece recep ivedik üzerine kurulu okadarda gelişmiş bi toplumumuz varki çogunlugu kültürlü sürekli kitaplar makaleler okuyan saygılı sevgili insanlar çıkında bi dışardaki topluma bakın...

• quote:

bencede
  • bir ahmet çakar konuları, bide recep ivedik konuları. Başka konu yok vallaha. Baydınız resmen ya. İStemiyorsan girme kardeşim topice dicem millet ama , gördükçe sinirlerim bozuluyor gerçekten. Giden gidiyor , çoğu kişide beğeniyor, fragmanında filmin nasıl olduğu anlaşılır, buna bile bile gidip filmde argo var diyip bi ton laf ederseniz kusurabakmayın ama o sizin ayıbınız. Siz film eleştirmenimisinizde önünüze gelen her filme gidiyorsunuz diye sorarım.

Şöyle bakıyorum konu dışına , tamamen bir magazin forumu gibi olmuş. Bir konu var ve onun etrafında dönüyorsunuz sürekli. Nasıl magazin programlarında 1 ay aynı konu tartışılır, heh işte aynen öyle. Bu son topic mi olacak asla inanmıyorum. Filme giden topic acacak.

Sanki sizler dört dörtlük bir insan ya , ağzından bitane argo, bitane küfür çıkmayan, pırlanta gibi insanlarsınız ya filme laf ediyorsunuz. Deidğim gibi eğer böyle bir kişikseniz fragmanından belli nasıl bir film olacağı, gidip izlemeyin. İzleyipde beğenenlere laf etmeyin.

• ilk başta dediğimgibi katılıyom madem öle izleme kardeşim izlediysende bırak içinde kalsın
  • Recep ivedik sadece eğlence amaçlı bir filmdir herhangi bir düzey belirlediğini sanmıyorum
    şehsen lise öğrencisiyim
    iyi bir anadolu lisesinde okumaktayım
    hem fen lisesinden hem genel liselerden arkadaşlarım var ve hepsi filmi çok sevdi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.