Sen önce Türkçe öğren.Yazdığın yazı gösteriyorki sen daha Türkçeyi bile tam sökememişsin.Bana cahil diyene kadar türkçe öğren.Bu nasıl bir cümle ''forumda yazma nezaketinden uzak cahiller''.Senin pek eğitim öğretim gördüğün belli.Forumda o font boyutunu koymuşlarsa ister yazarım ister yazmam.Sana neden dert oldu.Seni neden ilgilendiriyor.Sen yazı boyutu polisimisin.Sen ne kadar üstüne vazife olmayan işlere karışan bi varlıksın.Sanane ister 7 boyutta yazarım ister 1 boyutta.Ben sendenmi izin alacam.Bana cahil diyeceğine git bi türkçe öğretmeninden ders al.Çünkü ben zaten forumda yazıyorum.Türkçe bilmeyen Türk
Burda adamın karakterine değil esprilerine gülünüyor.
Recep o kadar komik ve gerçekçi bir insan değil.
Çok abartmayalım.
Sen önce Türkçe öğren.Yazdığın yazı gösteriyorki sen daha Türkçeyi bile tam sökememişsin.Bana cahil diyene kadar türkçe öğren.Bu nasıl bir cümle ''forumda yazma nezaketinden uzak cahiller''.Senin pek eğitim öğretim gördüğün belli.Forumda o font boyutunu koymuşlarsa ister yazarım ister yazmam.Sana neden dert oldu.Seni neden ilgilendiriyor.Sen yazı boyutu polisimisin.Sen ne kadar üstüne vazife olmayan işlere karışan bi varlıksın.Sanane ister 7 boyutta yazarım ister 1 boyutta.Ben sendenmi izin alacam.Bana cahil diyeceğine git bi türkçe öğretmeninden ders al.Çünkü ben zaten forumda yazıyorum.Türkçe bilmeyen Türk
Olaya farklı açıdan bakmak lazım. Kültür seviyesini göstermez ama bize bazı şeyleri hatırlatıyor. Bu yüzden bazı gerçekleri yansıtmıyorda değil. Amaç toplumu dejenere etmekse bu tarz saçmalıklardan daha güzel yöntem olamaz.
Eğitim düzeyinden bahsediyoruz... tabi ki göstermez... Filme iki kere gittim... (bu arada bilgisayar müh. okuyorum-ukalalığa bak ) Birinde yanımda iki tane elektronik mühendisi. Diğerinde de bi elektrik bi jeoloji bi tane de yalıtım teknolojisi okuyan arkadaş vardı... Ve hepimiz katıla katıla güldük Göstermez kardeşim göööösteeeeeeeermeeeeeeez.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme