Şimdi Ara

Recep İvedik karakterine duyulan ilgi, toplumun hangi düzeyde olduğunu gösterir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen önce Türkçe öğren.Yazdığın yazı gösteriyorki sen daha Türkçeyi bile tam sökememişsin.Bana cahil diyene kadar türkçe öğren.Bu nasıl bir cümle ''forumda yazma nezaketinden uzak cahiller''.Senin pek eğitim öğretim gördüğün belli.Forumda o font boyutunu koymuşlarsa ister yazarım ister yazmam.Sana neden dert oldu.Seni neden ilgilendiriyor.Sen yazı boyutu polisimisin.Sen ne kadar üstüne vazife olmayan işlere karışan bi varlıksın.Sanane ister 7 boyutta yazarım ister 1 boyutta.Ben sendenmi izin alacam.Bana cahil diyeceğine git bi türkçe öğretmeninden ders al.Çünkü ben zaten forumda yazıyorum.Türkçe bilmeyen Türk
  • Burda adamın karakterine değil esprilerine gülünüyor.

Recep o kadar komik ve gerçekçi bir insan değil.

Çok abartmayalım.
  • Sen önce Türkçe öğren.Yazdığın yazı gösteriyorki sen daha Türkçeyi bile tam sökememişsin.Bana cahil diyene kadar türkçe öğren.Bu nasıl bir cümle ''forumda yazma nezaketinden uzak cahiller''.Senin pek eğitim öğretim gördüğün belli.Forumda o font boyutunu koymuşlarsa ister yazarım ister yazmam.Sana neden dert oldu.Seni neden ilgilendiriyor.Sen yazı boyutu polisimisin.Sen ne kadar üstüne vazife olmayan işlere karışan bi varlıksın.Sanane ister 7 boyutta yazarım ister 1 boyutta.Ben sendenmi izin alacam.Bana cahil diyeceğine git bi türkçe öğretmeninden ders al.Çünkü ben zaten forumda yazıyorum.Türkçe bilmeyen Türk
  • Olaya farklı açıdan bakmak lazım. Kültür seviyesini göstermez ama bize bazı şeyleri hatırlatıyor. Bu yüzden bazı gerçekleri yansıtmıyorda değil. Amaç toplumu dejenere etmekse bu tarz saçmalıklardan daha güzel yöntem olamaz.
  • Eğitim düzeyinden bahsediyoruz... tabi ki göstermez...
    Filme iki kere gittim... (bu arada bilgisayar müh. okuyorum-ukalalığa bak )
    Birinde yanımda iki tane elektronik mühendisi.
    Diğerinde de bi elektrik bi jeoloji bi tane de yalıtım teknolojisi okuyan arkadaş vardı... Ve hepimiz katıla katıla güldük
    Göstermez kardeşim göööösteeeeeeeermeeeeeeez.....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.