Bildirim
Recep İvedik Hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: koraytugay
yolsuzlukla ne alakası var ?
düzlettim.yanlış yazım -
quote:
Orjinalden alıntı: __JV__
Recep İvedik adlı tiplemenin Türkiye'de bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin kötüye gittiğini göstermez mi?Saç sakal bir arada,konuşma tarzı argo,ahlaksız bir insanı konu alan bu filmlerin rekor kırdığını görmek ne üzücü.
Türkiye'nin yarısı böyle insanlarla dolu. -
gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik -
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik
Şimdi sen diyorsun ki bizim halkımız böyle ha, halk adamıy mış -
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
quote:
gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik
Şimdi sen diyorsun ki bizim halkımız böyle ha, halk adamıy mış
Evet bence de Her ailede olan şeyler bunlar ,
Ana bacı düz küfür etmiyor ki , argo mutlaka olucak , tadında bırakıcaksın , bu ev içinde bile gecerlidir
-
bi komedi filmi amma da elestirdiniz
isteyen gülsün istemeyen gulmesın her gun recep ivedık le ilgili 1000 tane konu war
bence komik Recep İvedik o kadar
daha fazla kurcalamaya ne gerek var halkımız boyle mi şoyle mi -
quote:
Orjinalden alıntı: W7K2D
quote:
quote:
Ana bacı düz küfür etmiyor ki , argo mutlaka olucak , tadında bırakıcaksın , bu ev içinde bile gecerlidir
bunu yazmak için girmiştim sonucta her evde olmasada her mahallede var en az 1 tane böyle kişilik adamın küfürü yok bişeyi yok ha az abartı var nedir kıllar biraz daha az olsa tam olurdu
-
quote:
quote:
quote:
Peki ilk filmde çekilen şey sahnesi neydi kardeş.
-
Adam reytingini yapıyor mu?Parasını kazanıp,rekor kırıyor mu?Şahan'ında çokta umurundaydı sizin filmi kötüleyen yorumlarınız.Madem sevmiyorsunuz kendinize saklayın. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki ilk filmde çekilen şey sahnesi neydi kardeş.
şey sahnesi ?
-
quote:
şey sahnesi ?
"Sinemanın altın kuralı, sesler üst üste binmeyecek" Aile filmi ha. -
quote:
Orjinalden alıntı: IuFuKI
Böyle çok izlenirse eleştirmek doğal. -
quote:
Orjinalden alıntı: __JV__
quote:
Orjinalden alıntı: IuFuKI
Böyle çok izlenirse eleştirmek doğal.
Bu ne saçma bir mantıktır ya?
''Arkadaşlar Donanımhaberden bazı fırlamalar filmi eleştiriyor,saçma buluyorlar.Lütfen filme daha fazla gitmeyelim..''
Arkadaşım sevmeyebilirsin,bırak kendine sakla ne kazandıracaksın kendine yada gidene?
-
Düşünceyi ortaya koymak yasak mıdır? -
Birşey Eğer az görünüyorsa dikkat çeker.Film rekor kırıyor çünkü hangimizin böyle davranışlar sergileyen bir tanıdığı var ? şimdi herkes diyecekki ortalık amele kaynıyor kaçıyla kankasınız ? İnsanlar gidiyor izliyor gülüyor neden çünkü bu davranışları sergileyen birisinin yanında değiller.Filme gidipte gülmedim bune böyle falan diyenlerin çoğununda bir yerde hayatına böyle kıro amele biri denk gelmiştir ondan gülmez.Gerçeğiyle karşılaşmış adam filmdekine niye gülsün.Daha önce görmediği birşeyleri görüyorki gülüyor eğleniyor dalgasını geçiyor -
quote:
quote:
şey sahnesi ?
"Sinemanın altın kuralı, sesler üst üste binmeyecek" Aile filmi ha.
Aile filmi demedim ki , recep ivedik 2'de gecen argo kelimelerden bahsediyoruz.Türkiyede coğu aile içeriğinde kullanılan kelimeler. -
emin ol ki bu tiplerden, ivedik tiplerinin daha beterleri aramızda yaşıyor...yani hergün gördüğümüz kişilerin beyaz perdeye yansıması... -
Ben böyle bir tip yok demiyorum.Böyle tipler çoktur elbet ama şahsen benim çevremde selam verip aldığım insanlar arasında 1 tane bile böyle bir tip yok oyüzden bana komik geliyor davranışları.Dediğim gibi bu tiplerle yaşayanların çoğu zaten niye gülüyosunuzki ne var bunda gülünecek diyor.Her zaman gördüğü birşeye niye gülsün ki adam -
kemal sunal filmlerine gülüyoruz hepimiz. bence kemal sunalın filmleri sosyoloji derslerinde gösterilse tam olur yani. bizzat dersin kendisi çünkü ya da eski türk filmlerini izlerken gülmekten kopuyoruz "zuha ne komik" gibi.. gerçek hayatı böyle tv ekranında ya da beyaz perdede görmek insanı emin olki güldürüyor.
ayrıca bir arkadaş aile filmi diyorda film başlar +7 ve 13A işaretleri vardı yani 7 yaş altı kesinlikle izlememeli ve 13 yaş altı EĞER Kİ İZLEYECEKSE AİLE DENETİMİNDE İZLEMELİ... eğer sen ben çocuğuma izletmem diyorsan izletmessin adam filmin başına zorlada olsa koyuyor o işaretleri kardeşim o zaman izletme...
Benzer içerikler
- mafya aşk filmleri yabancı
- pk türkçe dublaj izle
- testere 11
- b*********** seyretmek istiyorum
- illegal hayatlar meclis izle
- komedi filmleri
- en iyi animasyon filmleri
- imdb yüksek filmler
- film 18
- süper köpek krypto
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X