Şimdi Ara

Recep İvedik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Recep İvedik adlı tiplemenin Türkiye'de bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin kötüye gittiğini göstermez mi?Saç sakal bir arada,konuşma tarzı argo,ahlaksız bir insanı konu alan bu filmlerin rekor kırdığını görmek ne üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 17 Şubat 2009; 15:35:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: koraytugay

yolsuzlukla ne alakası var ?

düzlettim.yanlış yazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

Recep İvedik adlı tiplemenin Türkiye'de bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin kötüye gittiğini göstermez mi?Saç sakal bir arada,konuşma tarzı argo,ahlaksız bir insanı konu alan bu filmlerin rekor kırdığını görmek ne üzücü.

Türkiye'nin yarısı böyle insanlarla dolu.
  • gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik

Şimdi sen diyorsun ki bizim halkımız böyle ha, halk adamıy mış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

quote:

gayet güzel bence hiçbi şekilde kötü yanı yok karakter kötü bi karakter değil bilakis halk adamı denilen kişilik

Evet bence de Her ailede olan şeyler bunlar ,

Ana bacı düz küfür etmiyor ki , argo mutlaka olucak , tadında bırakıcaksın , bu ev içinde bile gecerlidir

• bi komedi filmi amma da elestirdiniz
    isteyen gülsün istemeyen gulmesın her gun recep ivedık le ilgili 1000 tane konu war
    bence komik Recep İvedik o kadar
    daha fazla kurcalamaya ne gerek var halkımız boyle mi şoyle mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep Baltaş vs Levent Pekcan
    11 yıl önce açıldı
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

quote:

quote:

Ana bacı düz küfür etmiyor ki , argo mutlaka olucak , tadında bırakıcaksın , bu ev içinde bile gecerlidir

bunu yazmak için girmiştim sonucta her evde olmasada her mahallede var en az 1 tane böyle kişilik adamın küfürü yok bişeyi yok ha az abartı var nedir kıllar biraz daha az olsa tam olurdu

• quote:

quote:

quote:

Peki ilk filmde çekilen şey sahnesi neydi kardeş.

• Adam reytingini yapıyor mu?Parasını kazanıp,rekor kırıyor mu?Şahan'ında çokta umurundaydı sizin filmi kötüleyen yorumlarınız.Madem sevmiyorsunuz kendinize saklayın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki ilk filmde çekilen şey sahnesi neydi kardeş.

şey sahnesi ?

• quote:

şey sahnesi ?

"Sinemanın altın kuralı, sesler üst üste binmeyecek" Aile filmi ha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IuFuKI

bi komedi filmi amma da elestirdiniz

Böyle çok izlenirse eleştirmek doğal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __JV__

quote:

Orjinalden alıntı: IuFuKI

bi komedi filmi amma da elestirdiniz

Böyle çok izlenirse eleştirmek doğal.

Bu ne saçma bir mantıktır ya?

''Arkadaşlar Donanımhaberden bazı fırlamalar filmi eleştiriyor,saçma buluyorlar.Lütfen filme daha fazla gitmeyelim..''

Arkadaşım sevmeyebilirsin,bırak kendine sakla ne kazandıracaksın kendine yada gidene?

• Düşünceyi ortaya koymak yasak mıdır?
  • Birşey Eğer az görünüyorsa dikkat çeker.Film rekor kırıyor çünkü hangimizin böyle davranışlar sergileyen bir tanıdığı var ? şimdi herkes diyecekki ortalık amele kaynıyor kaçıyla kankasınız ? İnsanlar gidiyor izliyor gülüyor neden çünkü bu davranışları sergileyen birisinin yanında değiller.Filme gidipte gülmedim bune böyle falan diyenlerin çoğununda bir yerde hayatına böyle kıro amele biri denk gelmiştir ondan gülmez.Gerçeğiyle karşılaşmış adam filmdekine niye gülsün.Daha önce görmediği birşeyleri görüyorki gülüyor eğleniyor dalgasını geçiyor
  • quote:

quote:

şey sahnesi ?

"Sinemanın altın kuralı, sesler üst üste binmeyecek" Aile filmi ha.

Aile filmi demedim ki , recep ivedik 2'de gecen argo kelimelerden bahsediyoruz.Türkiyede coğu aile içeriğinde kullanılan kelimeler.
  • emin ol ki bu tiplerden, ivedik tiplerinin daha beterleri aramızda yaşıyor...yani hergün gördüğümüz kişilerin beyaz perdeye yansıması...
  • Ben böyle bir tip yok demiyorum.Böyle tipler çoktur elbet ama şahsen benim çevremde selam verip aldığım insanlar arasında 1 tane bile böyle bir tip yok oyüzden bana komik geliyor davranışları.Dediğim gibi bu tiplerle yaşayanların çoğu zaten niye gülüyosunuzki ne var bunda gülünecek diyor.Her zaman gördüğü birşeye niye gülsün ki adam
  • kemal sunal filmlerine gülüyoruz hepimiz. bence kemal sunalın filmleri sosyoloji derslerinde gösterilse tam olur yani. bizzat dersin kendisi çünkü ya da eski türk filmlerini izlerken gülmekten kopuyoruz "zuha ne komik" gibi.. gerçek hayatı böyle tv ekranında ya da beyaz perdede görmek insanı emin olki güldürüyor.

ayrıca bir arkadaş aile filmi diyorda film başlar +7 ve 13A işaretleri vardı yani 7 yaş altı kesinlikle izlememeli ve 13 yaş altı EĞER Kİ İZLEYECEKSE AİLE DENETİMİNDE İZLEMELİ... eğer sen ben çocuğuma izletmem diyorsan izletmessin adam filmin başına zorlada olsa koyuyor o işaretleri kardeşim o zaman izletme...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.