Şimdi Ara

Recep İvedik Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: __JV__

Düşünceyi ortaya koymak yasak mıdır?

Düşünceyi ortaya koymak yasak değil,gidersin Recep İvedik topic ine söylersin beğenmedim vs..
    Ama nedir bu abartı cok sıktı artık bu muhabbet,neyi kanıtlamaya çalışıyorsun(sözüm sen ve senin gibilere)?
    Milyonlar gidiyor,adam rekorunuda kırıyor size inat o çok bilmiş yazarlara inat.
  • Herkesin hayatında en az 1 defa göstermiş olduğu farklı olaylara farklı tepkileri bir araya getirip film yapıyorlar... Bu yüzdende çok tutuyor. Herkes kendinden bişeyler buluyor.

Beğenmeyen gitmez eyvallah... Ama beğenip gidenleride bu şekilde eleştirmek ne derece doğru orası tartışılır. Filmi eleştirirsin ama giden sayısının çok olmasını eleştirmeye hakkı olamaz kimsenin.

Beğenip izleyenlerdemi topic açmalı 2 günde bi... Filme Gitmeyenleri, gidenler eleştirmiyorsa gidenleride eleştirmek yersiz...

Forever Recep İvedik!
  • ya kardesim nasıl bi ülke burası miroğlu cıktı cok sevildi bi ton laf edildi polat alemdar cıktı cok cok sevildi bi ton laf edildi milleti siddete yonlendiriyo diye recep ivedik cıktı siddete ozendircek bi durumuda yok onada laf ediliyor ben anlamıyorum bu elestirileri bu milleti,amerikada polisiye dizilerden bol bisey yok dexter diye envai cesit dizi var bu kadar laf edilmiyordur heralde
  • Milletin derdi seni mi gerdi? İsteyen gider izler kuyruguna basılmıs tavuk gibi yaygara koparmanın anlamı ne? Ne kadar kıskanc bi toplumuz, Kendi yaptıgımız bir filmi yine kendimiz yeriyoruz.
  • Arkadaşlar ben filmden söz etmiyorum. Bu insanlar neden bu kadar ilgi gösteriyor ve adama diyorum!Filme bir sözüm yok.
  • adama ne saldırıyorsunuz filmle ilgili kendince bir yönden fikir alışverişi yapmak amacıyla bir konu açmış, ya adam gibi cevap verin ya da 'yorumunuzu kendinize saklayın' kabalığa gerek yok
    ben film konusunda yorum yapamayacağım ikisini de izlemedim.
  • quote:

Arkadaşlar ben filmden söz etmiyorum. Bu insanlar neden bu kadar ilgi gösteriyor ve adama diyorum!Filme bir sözüm yok.

gene kemal sunaldan yola çıkıcam

sen kemal sunalı neden izliyorsan ondan izliyor millet. dediğim gibi gerçek hayatı beyaz perdede vs görmek insanları eğlendiriyor
  • Filmle ülkenin kötüye gitmesi arasında ne gibi alaka var orasını çözemedim .. 2 saatlik film gülüp geçin , doğru filmde çok argo var ben hayatımda argo kullanmam kullananıda sevmem diyorsanızda gitmeyin , niye bu kadar hayat meselesi yapıyosunuz anlam veremiyorum..
  • halk kahramanı diyorsunuz, içimizden biri diyorsunuz, espri diyorsunuz, gülün geçin diyorsunuz etmeyin eylemeyin...

halk bumudur, biz bumuyuz,espri bumudur, gülmek bumudur lütfen biraz akıllı düşünün... halk budur diyerek kendinizide aynı kefeye koyuyorsunuz... espri demek zeka demektir, bilmek demektir.. espri yapmak için ve yapılan espriye gülmek için birşeyler bilmek gerekir. kusura bakmayın bu filmde(!) espri diye birşey yok.. habalube gabalubu halauluhalamu ile geçiyor film(!) bir film insana artı bişeyler katmalı. zaten sanatsal tartışmaya girilmez bu filmle... İnsanın mahrem yerlerini elleriyle tarif etmenin neresi espri?? Orada yapılan espriler(!) muhakkak günlük hayatımızda kişiler arkadaşalar arasında yapılıyordur. Ama küçük çocukların bile ailelerinden illa gidelim diye tutturduğu bir filmde yapılması şahsen çok yanlış. 12 yaşındaki kardeşime bu filmi seyrettirmeme kararı aldım.. İzlettirmicem. Bende netten izledim iyikide salona gitmemişim... Tek kişilik tiyatro sahnelerinde yapılan şovlarda küfür etmek normaldir. çünkü senoraya gidrken bilinçli larak ve gideceğin kişiyi tanıyarak gidiyorsun...

bu tür yapımlar maddi kazanç sağlamaktan başka birşey değildir. Kurtlar Vadisi Irak, Muro vb. onlarca halk tarafından benimsenmiş karakterler olduğu için uyanık yapımcılar bunları maddi gelire çevirmekte geç kalmıyorlar. aynen Recep İvedik gibi...

Keşke Recep İvedik, Recep İvedik gibi kalsaydı. Şahanın skeçlerinin bende hastasıydım ama bu film beni Şahan'dan çok uzaklaştırdı.. Taa ki Şahan adam akıllı bir film yapana kadar...

Recep İvedik filmi komik olabilir ama espri yok içinde komiklik yok. espri bu değildir. komikli bu değildir. bu filme katıla katıla gülenler zamanı gelince anlıcaklar ama geç kalınmış olunacak...

son olarak şunu eklemek istiyorum Recep İvedik eğr İÇimizden biriyse ben o İÇerden dışarı çıkmak istiyorumm...

• Bu sadece film.Hayat değil!
  • Espri anlayışı kişiden kişiye değişebilir. Ben (A) olayına katıla katıla gülüyorsam , siz (A)'ya yazık şeklinde bakabilirsiniz.Aynı durum (B)konusu içinde gecerlidir , siz gülerken ben Yazık diyebilirim.O yüzden bunun tartısması cok anlamsız.

Şahan gökbakar cok başarılı ve cok kültürlü, bunu yaptığı programlarda görmemenizin mümkünatı yok.Recep ivedik ise sadece hayal ürünüdür.İnsanların gülmeye ihtiyacı var.Bence baya etkili rol oynuyor bu zamanımızda.Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W7K2D -- 19 Şubat 2009; 11:49:49 >
  • Türkiye'de Recep İvedik tarzında dolu insan var, ayrıca birebir olmasada çoğumuz Recep İvedik'in sahip olduğu bir huya sahibiz. Adam resmen tokat gibi çarpıyor Recep İvedik'i yüzümüze. En entelinden tutunda, en varoşuna kadar herkesin içinde bir Recep İvedik var. Eleştiren arkadaşlar bunun bir komedi filmi olduğunu unutmasınlar ve biraz kendilerini düşünsünler muhakkak ki kendilerinde de Recep İvedik'te olan bir huyu bulacaklar.

Ayrıca bizde yarası olan gocunur diye de bir söz var. Niye bunu söylüyorum, çünkü Recep İvedik, Kurtlar Vadisinde ki gibi adam öldürmüyor, uyuşturucu kaçakçılığı yapıp, beyaz kadın ticaretine bulaşmıyor. Bu adamın tek kötü yanı, sokağın ortasına balgam atıyor, argo konuşuyor (hangimiz konuşmuyoruz ki), osuruyor, görgü kurallarına aykırı hareket ediyor vs...

Eleştirenler Türk insanı böyle mi diye soruyorlar? Bende soruyorum Türk insanı adam öldürüp, uyuşturucu kaçakçılığımı yapıyor? Aslında hepsinden biraz ;) bu yüzden fazla takılmayın böyle şeylere, filmi izleyip kahkaha atmaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 19 Şubat 2009; 12:07:08 >

• Hayır göstermez. Millet gevşemek, rahatlamak ve önceden TV de skeçlerini görüp sevdiği karakteri izlemek için gidiyor.

Ben 1 ide 2 yide çok sevdim. Sevmeyenler olabilir. Rekor kırmasıda beni mutlu ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Hayır göstermez. Millet gevşemek, rahatlamak ve önceden TV de skeçlerini görüp sevdiği karakteri izlemek için gidiyor.

Ben 1 ide 2 yide çok sevdim. Sevmeyenler olabilir. Rekor kırmasıda beni mutlu ediyor.

Aynen öyle
  • Bu filimin bu kadar prim yapmasının nedeni, toplumun bu kişiye olan özentisi sanırım.Kendini buluyor bu filimde insanlar....60 yıl geçti...Hala eski tas, eski hamam. Ne olacak bu ülkenin hali yaaaa?....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

Türkiye'de Recep İvedik tarzında dolu insan var, ayrıca birebir olmasada çoğumuz Recep İvedik'in sahip olduğu bir huya sahibiz. Adam resmen tokat gibi çarpıyor Recep İvedik'i yüzümüze. En entelinden tutunda, en varoşuna kadar herkesin içinde bir Recep İvedik var. Eleştiren arkadaşlar bunun bir komedi filmi olduğunu unutmasınlar ve biraz kendilerini düşünsünler muhakkak ki kendilerinde de Recep İvedik'te olan bir huyu bulacaklar.

Ayrıca bizde yarası olan gocunur diye de bir söz var. Niye bunu söylüyorum, çünkü Recep İvedik, Kurtlar Vadisinde ki gibi adam öldürmüyor, uyuşturucu kaçakçılığı yapıp, beyaz kadın ticaretine bulaşmıyor. Bu adamın tek kötü yanı, sokağın ortasına balgam atıyor, argo konuşuyor (hangimiz konuşmuyoruz ki), osuruyor, görgü kurallarına aykırı hareket ediyor vs...

Eleştirenler Türk insanı böyle mi diye soruyorlar? Bende soruyorum Türk insanı adam öldürüp, uyuşturucu kaçakçılığımı yapıyor? Aslında hepsinden biraz ;) bu yüzden fazla takılmayın böyle şeylere, filmi izleyip kahkaha atmaya bakın.

aynen öyle cok güzel demişsin birader yarası olan gocunur

• tamamen olmasa da çoğu zaman olan şeyleri ve toplumun tepki gösterdiği konulara da değiniyor biraz abartı ama olacak kadar film bu yanlışları da vardır tabi görcez bakalım bi gidelim
  • avrupayı dolaşan türkiyeye geldiğinde tecavüz edilip öldürülen kadına bunları yapanlar ülkeyi gerileştirmiyor recep ivedik mi gerileştiriyor ? şimdi diyceksiniz biz onlar gerileştirmiyor demedik ki..ama söylediklerinizden öyle bir anlam çıkıyor ki ülkenin geri kalmasında , düzgün olamamasında sadece recep ivedikin davranışları yatıyor..insanlar gidip izliyor ve gülüyor..şahan da hakkıyla para kazanıyor ne alıp veremediğiniz var bunlarla..ne diyim allah akıl fikir versin
  • quote:

Recep İvedik adlı tiplemenin Türkiye'de bu kadar ilgi görmesi Türkiye'nin kötüye gittiğini göstermez mi?Saç sakal bir arada,konuşma tarzı argo,ahlaksız bir insanı konu alan bu filmlerin rekor kırdığını görmek ne üzücü.

aynen cevremde en kulturlu dedıgım ınsanlar bıle espırılerını cok begenıp guluyorlarmıs
    cevremdekılerın kultur sevıyelerını tartısmıcam... ama bu fılmın tutması turkuye ıcın cok uzucu
  • İnsanlar günlük yaşantılarında zaten yeterince sıkıntı stres olmuş durumdalar.

Kaldı ki çoğu kişi günün koşturmacasından bir nebze olsun uzaklaşıp gülmek için ilgi gösteriyor bu tarz film ya da programlara.

Zevk meselesi ister beğenirsiniz ister beğenmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.