Şimdi Ara

Recep İvedik G.O.R.A yı Solladı...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞAHAN GÖKBAKAR CEM YILMAZ’IN REKORUNU KIRABİLECEK Mİ? RECEP İVEDİK FİLMİNİ ÜÇ GÜNDE KAÇ KİŞİNİN İZLEDİĞİNİ ÖĞRENİNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ?

26/2/2008 10:27

Şahan Gökbakar’ın sessiz sedasız hazırladığı ama vizyona girer girmez büyük gürültüler kopan filmi rekora mı koşuyor?

22 Şubat'ta gösterime giren film 3 günde 791 bin 514 kişi tarafından izlendi. Recep İvedik böylece, Cem Yılmaz'ın 716 bin 965 seyirciye ulaşan G.O.R.A.'sını geçerek Türk Sineması'nda ilk 3 günde en çok izlenen 2'nci film oldu. Kurtlar Vadisi Irak filmi ise ilk üç günde 1 milyon 99 bin seyirci ile birinci sırada bulunuyor. Recep İvedik'te, filme adını veren kahraman, cüzdanı çalınan bir işadamının peşinden Antalya'ya gidiyor, komik olaylar birbirini izliyor.

• Efsaneyi geçememiş
    Kv
  • Muhteşem Bir Film
    En iyi Türk komedisi bence kimse kusura bakmasın
  • Kv Çok Etkileyiciydi.
    Ama Recep İvediki İzlemek Daha Nasip Olmadı
    Gidecem En Yakın Zmanda.
    791 bin 515. kişi olucam.
  • Acayip komik bir film recep ivedik.2 dk gülmeden durabilecek insan tanımıyorum.
  • Perşembe günü 22.15 Seansına gidicem bakalım nasıl bişemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gorayı sadece ilk 3 günde geçebilir. gidesim vardı ama söylenenleri duyunca gitmeyeceğim

bir de bu durum var, gorayı beğenmeyenler recep ivediği beğenmeyenler kadar yoktu. o yüzden gerisi gelmez recep ivediğin. daha doğrusu gorayı geçemez
  • Belli zaten dün gittim tıklım tıklım YKM upuzun bi kuyruk ama beklediğime deydi valla karnım ağrıdı gülmekten
  • burdaki afm de bilet bulmamıyom istediğim ezansa. anca gece 23:00 lere var haftasonu giderim ben. inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

Muhteşem Bir Film

!
    Her mesajında bu smileyi kullanmak zorunda hissediyorsun sanırım kendini.

En iyi Türk komedisi hababım sınıfı serisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Şubat 2008; 15:38:47 >

• :D daha yeni geldim eve. sinemadan. arkadaşlarla recep ivediği izledik valla
  • Arkadaşım gerçektende bayaa raabet var. Biletimi 2 seyans sonrasına alabildim.Ve film başlamadan önce 5 ytl'lik biletlere 10 ytl ücret ödeyenler bile çıktı. Ama kızdığım bir nokta vardı o gün turkcell kampanyasını geçerli kılmadılar sözde hat kesikmiş. Şimdi gnctrcll'yi arıycam ve bu tarihini saatini söyleyip o saatlerde hattın kesik olup olmadığını öğrenecem. Zaten parayı kırıyolardı.Halkı soymalarınada hiç gerek yoktu.
  • gora komplike filmdi recep ivedik degil komplikeden kastım cem yılmaz tabiki varda yan unsur rasim öztekin vb cem yılmaza cok yardım ediyordu o yüzden iddaa ediyorum a.r.o.g da basarılı olacak ama recep ivedik bir filmle kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Perşembe günü 22.15 Seansına gidicem bakalım nasıl bişemiş

Neden perşembe?...Genç Turkcelli olayı mı?...

Bence gidilesi ve gülünesi bir film...Ceple 6-7 dakika çektik içeride arkadaşla...Onlar bile yetiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Muhteşem Bir Film

!

Walla hababm sınıfnda bu kadar gülmedim ben...

• dün gece cepa da 11:30 seansında izledik arkadaşlarla. hakkını yemeyelim beyler şahanın. çok güzel bir film olmuş. gülmekten öldük izlerken. sahte gülüşlerle değil geçrekten gülüşlerle izledik.

cem yılmaz iyi seyrettirir kendini.

şahan iyi rol yapar.

beyaz iyi sunucudur ve anlık esprileri güzeldir.

benim görüşüm bu açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

dün gece cepa da 11:30 seansında izledik arkadaşlarla. hakkını yemeyelim beyler şahanın. çok güzel bir film olmuş. gülmekten öldük izlerken. sahte gülüşlerle değil geçrekten gülüşlerle izledik.

cem yılmaz iyi seyrettirir kendini.

şahan iyi rol yapar.

beyaz iyi sunucudur ve anlık esprileri güzeldir.

benim görüşüm bu açıkcası

aynen dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Muhteşem Bir Film

!

Katılıyorum, üstüne bir tane film daha çekilmedi.

• Film şahane olmuş. Gayet keyif vericiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.