Şimdi Ara

Recep İvedik 7’den büyük başarı: Disney+’a 1 milyondan fazla abone kazandırdı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sinemaya çıkmaması gerçekten iyi olmuş. Sinemada izlenemeyecek kadar konu ve dinamizm eksikliği var. Arka Sokaklar gibi ne olmuş, ne olacak umursanmaması gereken arkada ses minvalinde bir film olmuş ne yazık ki. Film evde tv'de açıkken duşa veya tuvalete gidin 15-20 dk sonra gelin ne olmuş, ne olmuş, tüh kaçırdım hissetmiyorsunuz. 

    İvediğin 2. gibi eğlenceli ve zenginlik, güç, tema sağlayabilecek bir ton şey varken. Hatta Japon ortaklığı gibi bir malzeme varken devamında bu kadar batırabilmek ve bu kadar konu - maliyet eksikliği çekmek enteresan. 2'nin holding - plaza faktörünü 2-3 film halinde Recep İvedik Türkiye'de plazalarda, sonraki filmde japonyadaki ortaklarının yanında gibi etkileyici şeyler yapabilirlerdi ama kim tabi Japonya'ya set ekibi götürme gibi maliyet riskini göze alır, bir de millet beğenmezse batarız, batırırız projeyi korkusu ile. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 28 Aralık 2022; 15:43:35 >




  • Bu filmle Disney platformunda tanındıysak eyvah eyvah.
  • Böyle bir saçmalık ancak türkiye'de olur, şimdi sorsan sinema filmi çektim sanat yaptım diyecek teres. sorun bunda değil bugüne kadar çekilen beş para etmez film dizi vb nasıl iş yaptık dercesine konuşuyorsa buda konuşacak. Disney'e bu filmi izlemek için üye olanlara diyecek birşey bulamıyorum.

    Türkiye'de sanat adına birşey yapılabilmesi için öncelikle halkta talep olması lazım, tabi dostları alışverişte görsün konuştuğu başka yaptığı başka olan insanların yaşadığı bir ülke'de öksüren aksıran geğiren gördüğünde kafanı çevireceğin bir tipin hikayesini izleyenler malesef ki çok sayıda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

    Öyle ya da böyle, sanat filmi ya da çizgi roman filmi değil, komedi filmi çekiyor. Schindler's List bir kıyas değil yani zorlamayalım. Kendi dediği gibi sinemaya para vereceğinize bir kereliğine Disney'e verin diyor Şahan, iyi de yapıyor bu ekonomide. Herkes kazançlı, filmde de gayet güzel siyasi ve ekonomik mesajlar var. Komedi ile yansıtmış halk düzeyinde işte.

    Sanat filmi değil eyvallah ama çok kalitesiz...

  • Şahan sinema daha pahalıya geliyor, insanlar cuzi miktarda evde ailecek izlesin diye Disneye gectigini aciklamisti. Ben bu açıklamayı samimi bulmadım. Filmin konusundan dolayı bu hamleyi yaptigini dusunuyorum.

  • Netflix'te Katakulli diye bir film var. 3 Tane de çekmişler. Recep İvedik o filmden kat kat daha iyidir. Kim nesini beğenmiş de Katakulli'den 3 tane çekmişler.

  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt

    Öyleydi zaten? Tutarsızlık sizde bence, faydalıya faydalı faydasıza faydasız diyenleri sözde eleştirmişsiniz.


    Hükümetten ziyade haksız ve hukuksuz düzen eleştirisi var, siz hükümeti kutsallaştıran zümredenseniz öyle gelmiş olabilir elbette.

  • "Hükümete küfret 1 milyon aboneyi kap" argümanını kullanmış.


    Kılıçdaroğlu sürekli kaybettiği halde seçmenlerinin oylarını her seçimde silip süpürüyor.

    Recep İvedik kötü bir film olduğu halde hükümet karşıtlığını amaç edindiği için CHP'den çok daha fazla kitle tarafından izleniyor.


    İkisi de aynı. İdeolojik amaçla yapılan film tabii ki ideolojik amaçla izlenir.

  • Filmde toplam güldüğüm saniye ya otuz ya da kırktı. Şahan bile ilk üç filmindeki enerjisine ulaşamıyor daha. Oyunculuğu çok yapay kalıyor artık.
  • Aylık abonelik ücreti 64,99 TL'den bir milyon üyelik desen 65 milyon TL keş. Üff iyi para... :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.