Şimdi Ara

Recep İvedik 7’den büyük başarı: Disney+’a 1 milyondan fazla abone kazandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Recep İvedik 7’den büyük başarı: Disney+’a 1 milyondan fazla abone kazandırdı
    Recep İvedik serisi ile Türkiye’de ciddi bir popülerlik kazanan komedyen Şahan Gökbakar’ın aynı serisine ait Recep İvedik 7 filmi bir süre önce Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşmuştu. Görünüşe göre Recep İvedik 7, Disney+ için önemli bir yapım oldu zira aktarılanlara göre platforma milyonun üzerinde yeni abone kazandırdı.



    Recep İvedik 7, Disney+'a yaradı



    Gazeteci Birsen Altuntaş’ın TV100 aracılığıyla aktardığı habere göre 9 Aralık tarihinde Disney+ üzerinden vizyona giren Recep İvedik 7, platforma 1 milyondan fazla yeni abone kazandırmış durumda. Bunun bir dünya rekoru olduğunu aktaran Altuntaş’a göre Disney+ Türkiye, Şahan Gökbakar ile olası Recep İvedik 8 ve 9 için görüşmelere de başlamış vaziyette.



    Ayrıca Bkz.Hideo Kojima: Death Stranding filmi para için değil sanat için



    Disney+’ın tek ilgisi elbette Recep İvedik değil. Belirtilenlere göre Gökbakar’ın sevilen filmi “Celal ile Ceren”e benzer bir tarza sahip “Erdal ile Ece” dizisinin Disney+ için hazırlıkları sürüyor. Bu dizinin yine komedi odaklı olacağı ve kadın erkek ilişkilerini konu edineceği söylenmekte. Henüz bu dizinin net bir çıkış tarihi yok ancak 2023 yılında Disney+ üzerinde izleyicilerle buluşması hedefleniyor.



    Öte yandan Recep İvedik 7, daha önce gördüğümüz Recep İvedik filmlerinden biraz daha farklı bir noktaya konumlanıyor. Zira filmde bu sefer bariz bir şekilde kamu dikkatinin çekilmesi hedeflenmiş. Gökbakar, Recep İvedik 7’de doğa bilinci üzerinden sosyal bir mesaj vermeye özen göstermişti.






    Kaynak:
    https://www.tv100.com/sahan-gokbakarin-recep-ivedik-7-rekoru-makale-643475







  • Öyle ya da böyle, sanat filmi ya da çizgi roman filmi değil, komedi filmi çekiyor. Schindler's List bir kıyas değil yani zorlamayalım. Kendi dediği gibi sinemaya para vereceğinize bir kereliğine Disney'e verin diyor Şahan, iyi de yapıyor bu ekonomide. Herkes kazançlı, filmde de gayet güzel siyasi ve ekonomik mesajlar var. Komedi ile yansıtmış halk düzeyinde işte.
  • Öyle ya da böyle, sanat filmi ya da çizgi roman filmi değil, komedi filmi çekiyor. Schindler's List bir kıyas değil yani zorlamayalım. Kendi dediği gibi sinemaya para vereceğinize bir kereliğine Disney'e verin diyor Şahan, iyi de yapıyor bu ekonomide. Herkes kazançlı, filmde de gayet güzel siyasi ve ekonomik mesajlar var. Komedi ile yansıtmış halk düzeyinde işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 26 Aralık 2022; 17:09:01 >
  • Malum tayfanın seyretmiyoruz falan hashtag açtıkları film rekor kırıyor.

  • Ülkemiz bu tarz yapımlarla tanıtılmasından rahatsızım arkadaş. Zaten her fırsatta sinemada ülkemizi 3. dünya ülkesi olarak göstermeleri sinirimi bozuyor.

  • Daha önce çöp, cahillere hitap ediyor diyenler şimdi hükümeti eleştirince güzellemesini yapıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BunuAnanaSorsanaDelikanl -- 26 Aralık 2022; 18:26:19 >
  • disney kullaniyorum bi deneyeyim izlemeyi dedim aga çok itici ilk iki filmini izledim disneye geldi bisi degismistir dedim yok aga sarmadi kapattım vaktimi öldürmeyi bırak duyar kasayim diye içine etmisler kim begendiyse ciftciler oy kullanmasınlar diyenler değildir inş bu kesim begendiyse bana seviye tartışması yapmasın lürfen

  • istahar İ kullanıcısına yanıt

    rekor flan kırmıyor la disney zaten ayda 1m abone alır filmin izlenmesi nekadarmış rekoru o söyler :) gsjsvajs izlenme sayıları açıklanınca konuşalım son filmi imdb den 2.9 almış vasatın altında yani bu filmin 5.4 alması bi öncekinden iyi diyemi sence eğer değilse sizin oy kullanmasın dediğiniz köylü kesime bi özür borcunuz var kalitesiz olsa bile bir film hükümeti eleştiriyor diye hypelanmaz bu yobazlıktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan o gelenlerin yüzde kaçı ikinci ayı görecek.

  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Tr de netflix üyesi bile 3-5m iken disney son 1 ayda 1m olması recep ivedik farkıdır kalitesi tartışılır ama etkisi ortada

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinemaya gitmenin maliyeti o kadar fazla olunca tabi ki tercih online platformdan uyguna izlemek oldu. Birkaç arkadaş toplansak 3-4x70=210-280 TL bilet parası, yoluydu, yemeğiydi derken bi 600-700 çıkacağına cepten gider 50-60 TL'ye 1 kişi 1 aylık abone olur, oturur 4K tv'den daha kaliteli olarak izleriz. Ayrıca geri kalan 1 ay boyuncada diğer filmleride izleriz. Bu maddiyatla sinema sektörü ölür.

  • Tek iyi yanı hedef kitlesinin kapasitesinden ötürü göze sokarcasına siyasî mesaj vermesi olan ve bunun dışında serinin en kötü filmlerinden biri diyebiliriz. Bir önceki filmi de çok kötüydü. Zaten seri genel olarak çok kötü. Bu kadar izlenmeden sonra 8-9-10-11 artık 20'ye kadar filan gider bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketten umutu kesmek için başka bir sebep.

  • Cem Yılmaz = Şahan Gökbakar

  • Aref6 kullanıcısına yanıt

    yav kardeşim sinemada normalde kac izleniyor bu film cakallarla dans falan filan film zevkleri tartışılır tabi de bi izleyicilerin 60 tl ye disneye geciverir çok doğal bi olay bu sinemaya para vermiyorsun sonuçda:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen izlerken sıkıldım yardı bıraktım aklıma geldi gidip devamını izleyeyim Recep İvedik 7’den büyük başarı: Disney+’a 1 milyondan fazla abone kazandırdı 

  • 30dk izleyip kapattım en kötü Rİ filmi olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt

    daha önce çöptü de çöp dediler, şimdi de hükümeti eleştirdiği için güzelleniyor.


    bunun nesini anlayamadın ? fetö orduyu çakma mahkemeler yalan deliller yoluyla mahfederken iyi, yine aynı mahkemeler aynı memurlar ile hükümeti devirmeye (resmen darbeye) çalışırken tu kaka olmadı mı ? git bir fahrettine sor ben böyle gol yedim üstüne su mu içeyim yoksa cevap vereyim derken daha da batayım mı diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylevi -- 27 Aralık 2022; 0:59:29 >
  • Çox gözel filmdir evvelki versiyalarına haradan baxa bilerem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.