Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 4 ŞUBATTA SİNEMALARDA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gittim bende yer yoktu zor buluyosun meydan da....
  • IMDB de takılanlar genellikle görmüş geçirmiş insanlar. Bottom 100 e yeni adaylar ekliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek belden asagı esprı yok artk ama ıyıydı
  • hiç komik olmamış recep ivedik 4 yeni geldim sinemadan.

öbür filmleri küfürlü olsada insanı güldürürdü bu bildigin survivor ortalardan sonra feci baydı
  • Adam zaten filmi kaliteli olsun diye yapmamis turk halkini zeka seviyesine espiri anlayisina gore yapmis filmi ki raabet gorsun yani tamamen ticari amacli kapis

• fazla komik değil hatta bir ara telefonu çıkartıp kurcaladim ben beğenmedim sıkıcı idi diğer serileri daha güzel olmuştu

• ben az önce geldim eve yer yoktu filmde şaka gibi hayatımda bir ilk yaşadım hemde böyle bi fim tarafından

• Beyler Osmanbey Gazi Sinemasında Bugün 13:30 Seansına Gittim Güzeldi Film Gitmek İstiyenler Gazi Sineması Bomboş Bide Ucuz Haftasonu Öğrenci:8 Tam : 10 Hafta içi herkese : 7 TL Hafta içi boş oluyor bugünde boştu bi gidin derim Diğer Serilerden Daha Komik
  • Güzeldi.

İlk mesajı okumayın, Karayip korsanları falan yok
  • valla film çok iyidi özellikle b*k sahnesinde çok güldüm
  • Film güzeldi,çok güldüm
    Yalnız sinemalar tıklım tıklım dolu.Zor yer buldum.Kesinlikle hasılat rekoru kırar.
  • Aşırı komik güldüren sahneler filme serpiştirilmiş.Her anı dakikası komik değil yani.1 defa izlenir 2.defa sıkar.
  • Recep İvedik 4 ilk iki filme göre daha basit kalmış, filmde sadece ana karakter sahneleri ve replikleri mevcut yardımcı karakterler bu filmde 2 kelime kadar bir oyunculukları var! ve sürekli espiri yerine aşağılama cümleleleri duyuluyor.. argo espiriler ise ilkokul ergenleri ancak güldürebiliyor. final sahnesi de ana konuyu anlatamadan bitirmeden yarım kalmış, recep evine dönüyor ve orada bitiyor film. sonra yazılar geçerken; herkes kalktığında, parçalar halinde final sceneleri ekrana geliyor! survivor yarışmasının hızlı özeti gibi geçip gitti film. filmin bir iki yerinde de iğreçlikler vardı, ve başarısız bir film ortaya çıkmış. özetle recep ivedik bu filmde güldürmedi!
    sinemaya gittiğimde dikkatimi çeken heryerin ilkokulular ile dolu olmasıydı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 22 Şubat 2014; 23:13:57 >
  • 1 2 3 göre çöp gibi geldi bana göre 3 kötü demişdim ama bu daha kötü sonunu çekmemişler nebilim uçak giderken uçağa binme sahnesi falan yapar insan
  • Bir iki sahne dışında bir tarafımı yırta yırta güldüm o kadar. Beklentim yüksekti ama ben pek gülmedim.
  • Güldüm ama bence serinin en kötü filmiydi. Ve çok kısaydı. Sonu pat diye bitti. O küçük boylu oğlanın düğününü göstermesini beklerdim mesela. Sanki alel acele çekilmiş, oldu bittiye gelmiş gibi. Bir de Türk halkının espri seviyesi çok düşük. Daha Recep ağzını açmadan en ufak bir hareketinde bile gülmeye başlıyorlar, gülmeye odaklı gelmişler ya hani. Bir de cahil kesim var. Ayda yılda bir kere sinemaya gitmek için Recep İvedik, Kurtlar Vadisi gibi büyük sükse yapan filmleri bekleyenler. Aslında eleştirmek istemiyorum ama bu kesim ne yazık cahil ve sinema adabından bihaber kişiler. Film içinde bile sanki kendi evinin salonundaymış gibi bağıra çağıra konuşup, öküz gibi böğürüyorlar. Bu yüzden az kişinin seyrettiği salonun tenha olduğu filmlerde daha rahat ediyorum.

• gittim 2-3 yerinde kahkaha attım iyice. Gerisi gülümsemeyle gecti sadece

• Ben bu seriyi begenmedim.Tv de çıkınca izleyin.

• İlk üç filmle kıyaslamam gerekirse serinin en kötü filmi olmuş diyebilirim. 2-3 yerinde kahkahalarla güldüm ama gerisi can sıkıntısıyla geçti ama survivor tipi yarışmaları zaten sevmem belki de filmin bu tema üzerine kurulmuş olması da etki etmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

gittim 2-3 yerinde kahkaha attım iyice. Gerisi gülümsemeyle gecti sadece

benzeri bir durum yaşadım, diğer 2 ve 3de daha çok gülmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.