Şimdi Ara

Recep İvedik 4 geliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testere ile yarışa girerler bunlar
  • Nereye kadar ya. Tamam bi üçleme yaptın bırak işte. Ne gerek var bu kadar saçmalamaya.
  • Para Para Para
  • Yeter ya bıktırdılar. Bir espirisi kalmadı.
  • Bencede abi yeter Artık üçlemeyi yaptın Şahan,daha ne istiyorsun tadında bırak.Ben en çok 2. filmini beğenmiştim.
  • Yok artık
  • Bitsin artık bu nasıl iş yaİyice saçmaladılar
  • Hadi ilk üç filmin hepsine gidenlere yanlışlıkla gitti diyelim ama dçrdüncü filme gidenler kesinlikle ülkedeki angutluk oranını belirleyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

biri şu adamı durdursun

izleyen olmasa çekmez herhalde izleyenlerde şuç aslında
  • Günün en güzel haberi.
  • Kan akar
  • Yorumları okuyorum hepsi olumsuz ve dalgaya almaya yönelik ancak bu filmi neden bu kadar kişi izliyor açıklaması zor.
  • Şahan eğer kazandığı paraları saklarsa iyi yatırımlar yaparsa kendisi için iyi olur çünkü artık kendisini bitirdi

Bi tipin bu kadar suyu çıkartılmazki,bu saatten sonra yeni bi filmle yeni karakterlerle yada yeni tv işleriyle seyirci toplaması çok zor

1-2-3 tamam işte dur 4 ne anlamadımki

1.çok kötüydü 2. iyiydi ona lafım yok 3. filmi bu işin suyunu çıkardığı için bilerek seyretmedim dvd'si çıksın seyrederim Bu 4. filme de gitmicem

Şahanı severim dikkat şahan çıkabilir ve sonrasındaki talk show programı harikaydı ama cidden sıktı,yeteneğini köreltiyor
  • Geçen gün ilk iki filmi zakundada görmüştüm.
  • Parmaklar bitene kadar bu adam film çeker bence 11 filme kadar yolu var...
  • 7 8 olur pff yine mi diyenlerin çoğu yine gidecek izlemeye. Adam alıştırdı bir kere insanlar sadece meraktan bile giderler bu filme.
  • Yaşasın korsan,
  • Yandık, espiri yapmak için kendisini kasan bir "komedyen" yine 4. filmle karşımızda.

4. filmde artık ana avrat sövmeye başlayacak mı onu merak ediyorum. Haa birde osuruğunu kuvvetlendirdi mi acaba hep aynı telden osuruk iyi gitmiyor biliyonuz mu böhöhöhöh falan...

Lanet
  • Şahan'ın yerinde bende olsam 4-5-6 diye giderdim bu kadar seyircim varken Düşük bütçe, bol seyirci, müthiş kazanç. Daha ne olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.