Şimdi Ara

Recep İvedik 4 geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komedyen Şahan Gökbakar, ‘Recep İvedik’ serisinin yeni filminin yapımcısı olacak.

‘Recep İvedik 4’ü önümüzdeki ay çekmeye hazırlanan Gökbakar, bu kez yapımcısı Faruk Aksoy olmadan yoluna devam edecek. Faruk Aksoy’la üç filmlik anlaşması sona eren Gökbakar, serinin dördüncü filminde hem oynayacak hem de yapımcı olarak yer alacak.

Kaynak:http://www.stargazete.com/magazin/ivedik-bu-kez-yapimci-haber-258206.htm

Anlaşılan ilk 3 filmin yapımcısı Faruk Aksoy paranın büyük kısmını götürdü.Şimdi sıra Şahan a geldi.

• Vay anasını ya
  • allah gözünüzü doyursun be kardeşim
  • Suyu çıktı.
  • Tamamdır. Sinema bölümünde savaş başlıyor
  • Görünüşe göre bu iş harry potter gibi Şahan yaşlanıncaya kadar sürecek
  • Dizisini çekselerde kurtulsak bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recep ivedik 2 club muzik
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Testere gibi oldu bu da...
  • biri şu adamı durdursun
  • Yeter Artık be öhh.
    Daha ne istiyo bu adam.
    Bu kadar dandik filmle bu kadar para kazandı iyice gözünü çıkarıcak yani...Boşuna demiyolar insanlar aç gözlüdür diye.
  • Oh... Süper. Bize de bu layıktı zaten.
  • Benim için çok sorun değil, seveni gider sevmeyeni gitmez.Ben sadece 1 filmine gittim ve kötü bulmadım.Kar amaçlı yapılmayan şey kaldımı günümüzde?
  • Herkes kaliteli, düşündüren esprileri sevmek zorunda değil.Adam oraya rahatlamak için gidiyor.Başkalarının zevklerine karışmayın.Beğendiğiniz komedyenler sanki sizin hayrınıza yapıyor filmleri.Adam tabi para kazanacak.
  • 6 ya kadar yolu var
  • James Bond serisine dönecek gibi duruyor
  • Elit kesime hitap etmiyor.Diyorum ve kaçıyorum
  • 1'den sonra bıraktım ben izlemeyi.

Edit:yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeV1lMayCry -- 8 Mayıs 2010; 16:19:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.