Bazı sahnelerde güldüm ama genel olarak bakarsak gerçekten diğer filmlerine göre biraz kötü olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: spyae
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
quote:
Orijinalden alıntı: JoomlaPerest
Valla o adama para kazandırmayı sevmiyorum, adamı sevmiyorum. Cem Yılmaz'ın eline de su dökemez. Haa belki korsancı arkadaşlarım dvd'sini alırsa onlardan alır evde izlerim.
korsana hayır
ne dvd si arkadaşım
indir filmi
bu korsan cd ciler iyice azıttı,
0,15 tl maliyeti olan şeyi 5 tl ye satıyorlar
yakında onlarında korsanını çıkaracaklar
emuleye evet
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
emuleye evet
Emule'ye HAYIR!
YAŞA TORRENT!
Şu ana kadar seri olarak çekilmiş en iyi film Hababm Sınıfı'dır.Bu filmden daha iyi bir Türk filmi çekilemez
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
tam milletimize göre bir film..
..fazlasını kaldıramıyorlar..
Anlayamıyolar diyeceğim,ağır kaçacak diye demiyorum.
Filmin bir giriş sahnesi çok komik. Daha ilk saniyelerde gülmeye başlıyonuz. Ama hızlan tempo düşüyor. Depresyonda eve kapanık bir recep ivedik var. Daha sonra Zeynep Çamcı geliyor (kapıyı çalan kız) biraz canlanıyor film. Film ilk iki filme oranla kurgu olsun, senaryo olsun, oyuncu sayısı olsun kısır. Maliyeti de herhalde 50 bin'i geçmez sanırım. Zaten reklam olacak unsurlarda var cepten para hiç çıkmamıştır. Ama bir 20-30 milyon kar ederler şimdi. O kadar para kazanıyorsunuz masraftan kaçınmayın bari kardeşim. Film zaten kısa tabi daha çok gösterime girebiliyor gün içinde. Sonuç olarak tamamen minimum yatırım maksimum kazanç elde etmek için yapılmış. Filmin kalitesiymiş,izleyicilerin memnun olmasıymış,ortaya güzel bir film çıkarmak ikinci planda olduğu belli. Bu filmle bu seri çok geriye gitti.
Yahşi batıya gittim ve gerçekten çok beğendim, yani standardı aşmış bir film, gerek teknik yönden olsun gerekse hikaye akışı, senaryo fikir yönünden çok güzel bir filmdi, şahanla cem yılmazı kıyaslamak, cem yılmaz'a hakaret olur. Yakın zaman içinde Cem Yılmaz gibi kaliteli espiri yapan, yetenekli bir insan daha gelmişmidir bu ülkeye bilmiyorum.
1-2 yerlerinde kahkaha attım o kadar
Yarın öbür gün indiririm zaten sinemaya niye gideyim.
diğerlerine berbat dediğine göre sen filmden anlamıyorsun herkezin zevk anlayışı farklı gitmeyin o şu bu diyemezsin film gayet güzel
Tamam beğenmedim diyebilirsin ama gitmeyin diyip millete emir vermeye,isteklerini değiştirmeye çalışamazsın,herkesin kendi isteği sanane arkadaş
görücez bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: sungur 13
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
tam milletimize göre bir film..
..fazlasını kaldıramıyorlar..
Anlayamıyolar diyeceğim,ağır kaçacak diye demiyorum.
deseydin
ne garip adamlarsınız lan
Siz recep ivedik'den kırosunuz
recep ivedikin neyini anlayacakmışızki?ne gibi derin anlamlar varmış mesela anlatın biz de bilelim...
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
recep ivedikin neyini anlayacakmışızki?ne gibi derin anlamlar varmış mesela anlatın biz de bilelim...
Bu iyiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: spawn26
Ben recep ivediğin hiçbir serisine gitmedim, insanları bu şekilde ucuz muhabbetlerle güldürecek filmlere de gitmem. Açarım saved privaty ryan, yeşil yol, eşkiya, beauty mind gibi filmleri ezbere bilmeme rağmen bidaha izlerim, yine gitmem. John stainback in gazap üzümlerini okurum, balzac ın vadideki zambak ı yada. Çok farklı bakarız hayata gerçekten buna eminim. Ama filmi izleyenlere de saygı duyuyorum. Sonuçta 'ulen benim amacım gülmek gerisi önemli değil' diyen insanlar da var. Onlara da sonuna kadar hak veririm ama bu sadece benim nacizane fikrim. Okuduğunuz için sağolun
Arkadaşın dediğine katılıyorum. Kemal sunal filmi izleyin, emin olun daha çok güleceksiniz
Kız arkadaşım olsa giderdim,maksat vakit geçirmek.Tek başıma gidip neden o saçma filme para vereyim ki?
Dvdrip'i çıkar bununda türk torrent sitelerine düşer.Dışarıdan Film,oyun almayın özellikle sokakta satılanları çoğu PKK sermayesine gidiyor gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: metete
Çok yüksek derecede IQ gerekiyor espriler için,
bence gidin bir zekanızı açın, derim.
(Bkz. IQ patlaması)
resim harika
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
Bu iyiydi.
Siz adamı anlamamışsınız bi kere...Adamın söylediği; recep ivedikten kaliteli filmler tutmuyor çünkü milletin seviye yetmiyor, anlamıyorlar.