Şimdi Ara

Recep ivedik 3 e gitmeyin parazına yazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten serinin en berbat filmiydi gerçi diğerleri de çok iyi değildi ama serinin 3. filmi gerçekten kotüydü konu çok iyi değil kurgu iyi değil zaten 1.kısım çok kötü 2.kısım biraz daha iyi paranıza yazık etmeyin gerçekten bir de bu adamı cem yılmaz la kıyaslıyolar yahşi batı bundan 10 kat iyi Allahtan filme para vermedim davetiyem vardı ama zamanıma acıdım neyse size iyi forumlar

• hmm ok
  • Zaten seriyi devam ettirmek için zoraki yapılmış filmler bunlar gitgide da daha kötü oluyor, 2 de kötüydü aslında o kadının üstüne kusması falan
  • sırf kızı gormek ıcın bıle gıdılebılır bugun gıttım bıda gıtcem
  • Çok yüksek derecede IQ gerekiyor espriler için,

bence gidin bir zekanızı açın, derim.

(Bkz. IQ patlaması)

• adam nerdeyse bedavaya yapıyor fılmı ama delı gıbı gıse topluyor.sahanın fılmlerınde tanınmamıs adamlar oynuyor cem yılmazda 4 5 saglam adam fix.sahan studyo gıbı masraflara katlanmıyor cem yılmaz hollywood gıbı studyolar kuruyor.cem yılmazın kameraları sahanın kameralarının bedelınden 2 kat fazla..senaryolar desen sahan fılmlerınde ben senaryo kurgu namına zerre bısı goremedım.kısaca cem yılmazın fılmlerının yanında ıvedık serısının lafını etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Çok yüksek derecede IQ gerekiyor espriler için,

bence gidin bir zekanızı açın, derim.

(Bkz. IQ patlaması)

süper aga resim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep İvedik 3'te ..........
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla o adama para kazandırmayı sevmiyorum, adamı sevmiyorum. Cem Yılmaz'ın eline de su dökemez. Haa belki korsancı arkadaşlarım dvd'sini alırsa onlardan alır evde izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Valla o adama para kazandırmayı sevmiyorum, adamı sevmiyorum. Cem Yılmaz'ın eline de su dökemez. Haa belki korsancı arkadaşlarım dvd'sini alırsa onlardan alır evde izlerim.

korsana hayır
  • tam milletimize göre bir film..

..fazlasını kaldıramıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

quote:

Valla o adama para kazandırmayı sevmiyorum, adamı sevmiyorum. Cem Yılmaz'ın eline de su dökemez. Haa belki korsancı arkadaşlarım dvd'sini alırsa onlardan alır evde izlerim.

korsana hayır

ne dvd si arkadaşım

indir filmi

bu korsan cd ciler iyice azıttı,

0,15 tl maliyeti olan şeyi 5 tl ye satıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 13 Şubat 2010; 4:20:01 >
  • kutsal damacana 2 de aynı durumda sinemada izlenecek film değil verdiğim paraya yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyae

quote:

Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee

quote:

korsana hayır

ne dvd si arkadaşım

indir filmi

bu korsan cd ciler iyice azıttı,

0,15 tl maliyeti olan şeyi 5 tl ye satıyorlar

Demekki onlarda Şahan'ın kafadan

• recep ivedik karekterini hiç sevmiyorum sadece ilk filmini izledim halk beğeniyosa sorun onlarda
  • Yahşi Batı ve buna gidip öyle yorum yapalım bari , bir arkadaş zorlama demiş belkide haklı çünkü iyi para kaldırıyor Şahan içeriği nasıl olursa olsun millet izlicek bu filmi adamda çıkardı 3 ü , adama kızmamak lazım :)
  • Ben recep ivediğin hiçbir serisine gitmedim, insanları bu şekilde ucuz muhabbetlerle güldürecek filmlere de gitmem. Açarım saved privaty ryan, yeşil yol, eşkiya, beauty mind gibi filmleri ezbere bilmeme rağmen bidaha izlerim, yine gitmem. John stainback in gazap üzümlerini okurum, balzac ın vadideki zambak ı yada. Çok farklı bakarız hayata gerçekten buna eminim. Ama filmi izleyenlere de saygı duyuyorum. Sonuçta 'ulen benim amacım gülmek gerisi önemli değil' diyen insanlar da var. Onlara da sonuna kadar hak veririm ama bu sadece benim nacizane fikrim. Okuduğunuz için sağolun
  • Arkadaşım gitti dün ben gitme demiştim "sen ne anlarsın katıla katıla gülmek istiyorum ben" demişti gittiğine bin pişman yahşi batıda daha çok gülmüştüm dedi
  • 2igrençlik 1pislik 5küfür başka bişey yok yazik valla millette akın edıyor adam küfür ediyor onlar gülüyor yok yani küfür komıkse bende edim gülelim hep birlikte saçmalıktan başka bişey deil
  • Zaten ilk filmden itibaren haz etmediğim bir tip.Tv8'deki İvedik bu film serisinden daha güzeldi.Küfür müfür bini bir para..İnsanlar artık sadece bunları duymak;bunlara gülmek için gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

kutsal damacana 2 de aynı durumda sinemada izlenecek film değil verdiğim paraya yazık

ya bana şafak sezeri hatırlattma kusacam şimdi ne nefret bi tip, bi kişiliktir o ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.