Şimdi Ara

Recep İvedik 3 (2010) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
0
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HEPIMIZ RECEP IVEDIKTEN BIR PARCAMIZI BULDUGUMUZ ICIN GULUYORUZ

GULMEK ISTEMEYEN GITMESIN
  • 10a kadar yolu var
  • Merak etmiyorum ama çıkınca indirip izleriz.
  • Bence üçleme yapmadan sadece 1 tane çekilmeliydi.Ama Şahan Gökbakar'ın kar yaptığı belli...
  • Fragmandan bu filmde ivediği nasıl bir macerada izleyeceğimizi pek çözemedim. Ama bu filmi kesin izleyeceğim her türlü. Beni güldüren nadir Türk filmlerinin arasındadır recep ivedik filmleri.
  • Şöyle de birşey var mesela çoğu kişi takılmış ossuruktan şişe devirme meselesine. Tamam bence de çok gereksiz bi sahneydi ama kalite kalite diye yırtındığımız Cem Yılmaz da Arog'da maymunla şey yaptı yani ayrıca Gorada da osuruk esprisi vardı.

Arog, Gora ve Recep İvedik serileri Türk sinemasında komedi filmleri arasında ilk sıralardadır. Kıyaslanamaz falan diyenler oluyor mazeretleri de yok Gorada arogda dekorlar sahneler bütçe fazla falan iyi de ben harcanan paraya gülmüyorum ki. Film beni güldürmeyi başarıyosa 2 odada çekilsin isterse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkprincé

Şöyle de birşey var mesela çoğu kişi takılmış ossuruktan şişe devirme meselesine. Tamam bence de çok gereksiz bi sahneydi ama kalite kalite diye yırtındığımız Cem Yılmaz da Arog'da maymunla şey yaptı yani ayrıca Gorada da osuruk esprisi vardı.

Arog, Gora ve Recep İvedik serileri Türk sinemasında komedi filmleri arasında ilk sıralardadır. Kıyaslanamaz falan diyenler oluyor mazeretleri de yok Gorada arogda dekorlar sahneler bütçe fazla falan iyi de ben harcanan paraya gülmüyorum ki. Film beni güldürmeyi başarıyosa 2 odada çekilsin isterse.

Su lafina gulerler dostum! Bu filmlere kadar duzinelerce komedi filmimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Cém

İlk filmi fena değildi ama ikincisi ile bu üçüncü çok vasat.

Link varmı Rap id linki?? Bizde izleyelim 3.filmi ???

Recep.İvedik.3.2009.DvDRip.XviD.CnR

Mecbur Bluray bekleyeceğiz.. 1080p den aşağısı kesmez..

Arkadaş nasıl izledi bilmiyorum ama yani umarım bir yerlerden bulmuştur bluray rip i

• Tutmadı Şahan.. zorlama. Off gene imzam banLanmş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RekLii

Tutmadı Şahan.. zorlama. Off gene imzam banLanmş

• Adamın yaptığı tipleme vasat ve hiçbir yenilik yok Cem Yılmaz'ın oyunculuğu ve filmleriyle kıyaslanamaz bile kısaca waste of time diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

İşte..
    4 milyon kadar sinemadan anlamayan kişiler, sinemaya bekleniyor...

Bu film için hiç sinemaya gitmemiş kişiler sinemaya gidiyordu, adam hayatında sinemaya gitmemiş, açılışı bu filmle yapıyor.. Bu adamların milyonda 999999 unun sinema kültürü sıfırdır.. İstediğiniz kadar gülün, böyle filmler sinemaya değil direkt tv filmi anca olur, bu filmlere destek verildikçe sürekli bizimkiler " Türkler neden hollywood kalitesinde film yapamıyor" diyor, eyyy koyunlar saf gibi böyle filmlere gidip destek verirseniz çobanlarda sizin gibiler varken ne yapsak geliyorlar düşüncesiyle hareket edip Türk sinema kalitesini en aşağıya çekiyor, bir sürü kişide bu dandirik filmlere atladığı için haberlerde şu yazı çıkıyor "Türk sineması altın çağını yaşıyor." Ne altın çağı, en berbat halinde

Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama böyle filmlere destek verildikçe Türk sinema kalitesi asla artmayacaktır, böyle filmler ancak ve ancak TVde izlemek için yapılması gerek, bu filmler sinemayı asla haketmiyor..

Sorun recep ivedikin 4 milyon kişi tarafından izlenmesi değil, diğer filmlerin ilgi görmemesi. Mesela Up gibi bir film bile çok az izlendi. Kanımca recep ivedkin neden çok izlendiğini aramaktansa diğer filmlerin neden izlenmediği anlamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Şöyle de birşey var mesela çoğu kişi takılmış ossuruktan şişe devirme meselesine. Tamam bence de çok gereksiz bi sahneydi ama kalite kalite diye yırtındığımız Cem Yılmaz da Arog'da maymunla şey yaptı yani ayrıca Gorada da osuruk esprisi vardı.

Hababam sınıfı hedehödö ya da Maskeli Beşler falan mı? Ya da Şafak Sezer'in oynadığı filmler mi komik?

Zaten en iyisi demedim, ilk sıralarda dedim. Başka filmler de var tabi.

• quote:

quote:

quote:

Hababam sınıfı hedehödö ya da Maskeli Beşler falan mı? Ya da Şafak Sezer'in oynadığı filmler mi komik?

Duzinlerce derken gercekten duzinelerce var onunde demek istedim!

Kisaca hepsi olmasada, bircok Sener Sen, Kemal Sunal, Ilyas Salman, Metin Akpinar, Zeki Alasya, Halit Akcatepe gibi oyuncularin oynadigi filmler su saydiklarini katlar. Aile komedisidir bu filmler, her seniye espri yapmak icin zorlama olmaz bu fimlerde, bel alti sakalar dahi uslubu ile yapilir, insanlar bos bos kahkaha atsin diye degildir bu filmler!

Eger gunumuze dogru orneklerden istersen 98`lerin "Her sey çok güzel olacak" filmide guzel bir komedidir.

Senin saydilarin ise American Pie, Scary Movie gul-gec, cerezlik filmlerdir. Ne akillarda, ne hafizalarda kalir ve tek yaptiklari yuz kaslarini gereksiz bir sekilde yormaktir. Komedinin iyi islendigi bir sinema ariyorsan Guney Kore filmlerine bakmani tavsiye ederim.,

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Recep İvedik 3 (2010)

Oytardı orayı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Duzinlerce derken gercekten duzinelerce var onunde demek istedim!

Kisaca hepsi olmasada, bircok Sener Sen, Kemal Sunal, Ilyas Salman, Metin Akpinar, Zeki Alasya, Halit Akcatepe gibi oyuncularin oynadigi filmler su saydiklarini katlar. Aile komedisidir bu filmler, her seniye espri yapmak icin zorlama olmaz bu fimlerde, bel alti sakalar dahi uslubu ile yapilir, insanlar bos bos kahkaha atsin diye degildir bu filmler!

Eger gunumuze dogru orneklerden istersen 98`lerin "Her sey çok güzel olacak" filmide guzel bir komedidir.
    ...

Yanlış anlaşılmaya müsait bi cümle kurmuşum. Ben son dönemdeki Türk sinemasından bahsetmiştim tabi ki Şener Şen, Kemal Sunal vs vs onların yanında tartıştığımız filmlerin esamesi okunmaz. Dediğim gibi son dönemde adam akıllı gülebildiğimiz film sayısı bi elin parmaklarını geçmez onu demek istedim.

• Umut Sarıkaya'nın bu haftaki Uykusuz'da bir karikatürü aklıma geldi . Adam Ipod 120Gb'ye Hüseyinim_Geliyor_çalın_sazı.mp3 dosyası sıkıştırıyordu :) Ipod'da kanıma dokunuyor diye yırtınıyordu . Anlamıyorum Recep İvedik'teki esprileri bir benmi anlamıyorum neye bu kadar kopuyorlar
  • 1. filme merakdan dolayı gittim sinemaya güldüm mü evet güldüm denebilir ama çok da kahkaha atmadım hani. 2. filmi indirip izledim sırf o nine için :D nineye güldüm diyebilirim bi tek o da garip geldi alışmamaışım öle bi yaşlı olmasına ... 3. filminde akıbeti aynı olur sanırsam indiririm izlerim maksat bu kadar kişinin izlediği bir film hakkında genel yargı sahibi olmak . Haa hatırlarmıyım 10 sene sonra karesi kalmaz aklımda ama matrix öle mi mesela o kadar güzel işleniyo ki 1-2 kez iledikten sonra filmi kafada kendi projeksiyonumda oynatabiliyom:D işin kısası sinemaya gidip te para vermem ama ne var ne yok diye izlerim bi ...
  • 20 çıksın gene giderim.Fragman gayet iyi
  • Ne denilirse denilsin yine de izlenecek bir film. Şahsen ben düzeysiz komediden nefret ederim ama bu filmi kesinlikle izlicem. Sinemada olmaycak ama yinde de izleyeceeğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.