Şimdi Ara

Recep İvedik 3 (2010) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
0
Favori
25.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birolayd

Şimdi lütfen dikkat edelim;

-Film için illa para harcamaya gerek yoktur. Türü, farklı konusu, senaryo bile yeterli oyunculuktan bahsetmedim bile.
    -Komedi filminde konu, senaryo, oyunculuk gibi şeyler aramak mantıksız, en fazla emek var mı ona bakılır..
    -Komedi filminde mesaj olsa ne olur, olmasa ne olur, filmin illa mesaj vermesi gerekmez.
    -Bu film gerçekten berbat ama güldürüyor mu evet komedi filmi nadir de olsa güldüren yerleri var.
    -Peki bu film sinemayı hakediyor mu? Haketmiyor, bu filmlere destek verdikçe Türk sinema kalitesi Hollywood kalitesini geçemez, yaklaşamaz bile.
    -Bu filmde en ufak emek yoktur, bu filmi herkes çekebilir, SALAK olan birisi bile bu filmi çekebilir...
    -Zaten film seçmeyi bilen kişi TR de 200 000 kişi ancadır, bu kişiler haketmediği filme destek vermemek için netten indirip izlerse izler. Geri kalan milyon kişi araştırmadan direkt sinemaya giderler, gittikten sonra beğenmesen ne olur ki zaten para kazandırmış oldun.
    -Direkt sinema için yapılan filmle, TV için yapılan film arasında açık fark vardır. Bu film TV filmidir. Hiç bir özelliği yoktur, en ufak emek yok, en kısa sürede herkes tarafından çekilebilecek basitten daha aşağı bir film.

Söyleyin
    -Bu filmde profesyonellik var mı?
    -Gerçek hayatla alakası var mı?
    -Filmde ki karakter Türkiye de her iddasına girerim hergün sakat kalacak şekilde dayak yer. Ama milyon tane izleyici; konu icabı karaktere filmde kimse tepki vermiyorl ve buna sinemadaki herkes gülüyormuş, demek ki bu milyon arkadaş beyin özürlü güldükleri nokta ne.. O zaman ben o arkadaşları hergün hırpalayayım, güleceklerse yaparım.
    -Bu kişi EN CAHİL TÜRK ü bile temsil etmiyor, TAMAMEN Maganda bir karakteri temsil ediyor, magandalar sürekli dayak yer hatırlatalım..
    -İlla izleyecekseniz bari netten indirip izleyin..
    -Türkleri salak gösteren bir yapıt, evet destek verin, ZATEN HANGİ ŞEY KÖTÜ GÖSTERİYORSA cnn VE bbc KANALLARI ANINDA REKLAMINI YAPIYOR, TÜRKLER SALAK DİYE TÜM DÜNYAYA GÖSTERMEK İÇİN. Sizde buna destek verin... Ve dünya kanalları bu filmden bahsediyor diye övünün.. Kendi aptallığınızla övünün.
    -Kime anlatıyorum ki....

Arkadaş CeBimdeki Paranın Kahyasımısınız?

Zeka Kapasitem Sizi ne kadar enterese Eder?

Evet Gülüyorum,Beyin Özürlüyüm. Özürlü Yani noksan Hatalı Eksik bir Beynim Var.. Fakat sizde O bile yok..Benim üzüldüğüm nokta bu. Fasulye Kadar Bir şeyle Yaşamak nasıldır tahmini bile güç.. Fasulyeninde büyük kısmı sudur garanti.

Kime Anlatıyorum Demişsin ya..Arkadaş Sen O Anlattığın şeyleri,Baklagiller grubuna anlat isterim ben..Biz Gerizekalılar,Beyin Özürlüler Seni Pek anlayamıyoruz Çünkü..

O Zaman Borat,Mr. Bean a da sen Bu şekilde ultra zeka kapasitenle bakıyorsun. O filmlerde Dünyanın her yerinde izleniyor..

Gerçek hayatla alakası yokmuş ya allah allah. Matrix de 2002 dünyasını anlatıyordu..tabi.. Çok gerçekçiydi Neo..

Vizyona Çıksın Gireceğim Seansı Ve Yeri söyleyeceğim sana. Buyur Gel Bendensin o gün. Birlikte girip izleyelim..
    Yüzünde Ufacık Sırıtma Görürsem eğer,Çıkıp gideceksin ama..

Yok öyle Komik ama anlamsız,Güldürüyor ama Hikayesi yok ayakları.

• quote:

Şimdi lütfen dikkat edelim;

-Film için illa para harcamaya gerek yoktur. Türü, farklı konusu, senaryo bile yeterli oyunculuktan bahsetmedim bile.
    -Komedi filminde konu, senaryo, oyunculuk gibi şeyler aramak mantıksız, en fazla emek var mı ona bakılır..
    -Komedi filminde mesaj olsa ne olur, olmasa ne olur, filmin illa mesaj vermesi gerekmez.
    -Bu film gerçekten berbat ama güldürüyor mu evet komedi filmi nadir de olsa güldüren yerleri var.
    -Peki bu film sinemayı hakediyor mu? Haketmiyor, bu filmlere destek verdikçe Türk sinema kalitesi Hollywood kalitesini geçemez, yaklaşamaz bile.
    -Bu filmde en ufak emek yoktur, bu filmi herkes çekebilir, SALAK olan birisi bile bu filmi çekebilir...
    -Zaten film seçmeyi bilen kişi TR de 200 000 kişi ancadır, bu kişiler haketmediği filme destek vermemek için netten indirip izlerse izler. Geri kalan milyon kişi araştırmadan direkt sinemaya giderler, gittikten sonra beğenmesen ne olur ki zaten para kazandırmış oldun.
    -Direkt sinema için yapılan filmle, TV için yapılan film arasında açık fark vardır. Bu film TV filmidir. Hiç bir özelliği yoktur, en ufak emek yok, en kısa sürede herkes tarafından çekilebilecek basitten daha aşağı bir film.

Söyleyin
    -Bu filmde profesyonellik var mı?
    -Gerçek hayatla alakası var mı?
    -Filmde ki karakter Türkiye de her iddasına girerim hergün sakat kalacak şekilde dayak yer. Ama milyon tane izleyici; konu icabı karaktere filmde kimse tepki vermiyorl ve buna sinemadaki herkes gülüyormuş, demek ki bu milyon arkadaş beyin özürlü güldükleri nokta ne.. O zaman ben o arkadaşları hergün hırpalayayım, güleceklerse yaparım.
    -Bu kişi EN CAHİL TÜRK ü bile temsil etmiyor, TAMAMEN Maganda bir karakteri temsil ediyor, magandalar sürekli dayak yer hatırlatalım..
    -İlla izleyecekseniz bari netten indirip izleyin..
    -Türkleri salak gösteren bir yapıt, evet destek verin, ZATEN HANGİ ŞEY KÖTÜ GÖSTERİYORSA cnn VE bbc KANALLARI ANINDA REKLAMINI YAPIYOR, TÜRKLER SALAK DİYE TÜM DÜNYAYA GÖSTERMEK İÇİN. Sizde buna destek verin... Ve dünya kanalları bu filmden bahsediyor diye övünün.. Kendi aptallığınızla övünün.
    -Kime anlatıyorum ki....

Bu filmi herkes çekebilir demişsin hatta "SALAK" olan biri çekebilir demişsin bende sana o zaman böyle bir film çek diyorum. "Herkes" dediğine göre kendinide katıyorsun ve çekebilir diyorsun bende sana böyle bir film çek diyorum. Kanıtla bize herkesin çekebileceği tezini yok çekemezsen " herkes hatta salak bile çekebilir" mesajın büyük bir laf ve yutamadığın bir laf olarak hatıralarında yer alacaktır.

Heryerde tanıtımları dönen, güldüren ve bu film gibi rekor kıran bir film bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 4 Ocak 2010; 1:35:08 >

• recep ivediğe laf atınca kendisini sanat için bişey yapmış zanneden tipler arttı

Arkadaşım sizler eğer sanatla içli dışlı olsaydınız,sahiden sanat hayatınızın içinde olsaydı recep ivediği izleyip yorumlayacak vakit bulamazdınız

Sanat ile ilginiz arada sırada Nuri Bilge Ceylan'ın ''güzel ve yalnız ülkem'' sözünü duyup gaza gelmenizden ibarettir

Recep İvediğe laf atanların sayısı izleyenlerden daha fazla ama nedense iş sanat ile uğraşmaya gelince ya vakit bulamıyorlar yada ailelerine bağımlı birer köle gibi yaşadıkları için izin alamıyorlar oturup ders çalışıyorlar

Bu sözlerimide genele değil direk yukardaki birolayd kardeşimize söyledim

• durumun aynen böyle bişey biliyor musun

Recep İvedik 3 (2010)

Ne şahan bu filmi sanat için yapıyor nede izleyenler sanat ile alakalı olduğunu iddia ediyor.

Kendi kendine millete hakaret ediyorsun

Hani sadece mizah adına berbat bişey desen anlarım ama sanat ne alaka yahu,zaten bu filmi yazan ve oynayan adamın böyle bi iddası yok

Bende çılgın dersane maskeli beşler gibi saçmalıkları sevmiyorum,bu tür saçmalıkların yapılmasına karşı çıkıyorum ama bunu sanatsal açıdan değil mizahı yönden değerlendirerek yapıyorum,zaten bu filmlerde sanat adına bişeyler aramak arayan kişinin ne kadar sığ düşünceli olduğunu gösterir.

Sanatla bu kadar ilgiliysen gidiceksin yeni filmler keşfediceksin,izliceksin aralarında değerlendirme yapıcaksınboş ver recep ivediği gorayı arog'u falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    Bu filmi herkes çekebilir demişsin hatta "SALAK" olan biri çekebilir demişsin bende sana o zaman böyle bir film çek diyorum. "Herkes" dediğine göre kendinide katıyorsun ve çekebilir diyorsun bende sana böyle bir film çek diyorum. Kanıtla bize herkesin çekebileceği tezini yok çekemezsen " herkes hatta salak bile çekebilir" mesajın büyük bir laf ve yutamadığın bir laf olarak hatıralarında yer alacaktır.

Heryerde tanıtımları dönen, güldüren ve bu film gibi rekor kıran bir film bekliyorum.

Recep İvedik karakterini oynamak için oyunculuk yeteneği mi gerek diyorsun? O kadarteri yapamayacak kadar aciz misin? Orada herhangi oyunculuk olmadığını göremeyecek kadar sinemada anlamıyorsan lütfen bilmediğin konulara girme.. Bu ve benzer karakterlerde oyunculuk gerekmiyor, kim oynarsa oynasın siz zaten direkt gidersiniz..

Ben çekersem böyle enayi filmi çekmem, adam gibi yaparım izleyicim de 200 000 kişidir... Onun dışındakiler sanat denilen olayı "içine etmek" sanıyor.. Kim içine ediyorsa destekliyorlar...

Benim yazım uyarı gibi birşeydi, desteklerseniz destekleyin.. Zevk meselesi demekki böyle yapımlar hoşunuza gidiyor, zaten bir Batman filmi sizin neyinize, sizde o filmleri tuhaf buluyorsunuzdur eminim. Evet renk ve zevkler...

Yukarıda ki mesajımda "beyin özürlü" yazmışım, onu sildim, yazarken biraz sinirliydim.. Yazının içeriğinde kimseye hakaret yoktur, kişisel yazmayınız..

Ben oynarım yada oynamam sen geç onları ben sana o söylediğin büyük sözle ilgili ne yapacağını soruyorum söylermisin çekecek misin çekmeyecek misin ?

Herkes hatta salaklar bile çekebiliyor sana göre o sekilde mesaj attın ne yapacaksın merakla bekliyorum

Bu arada kendini çok havalı yada bilgili sanma öyle Batman sizin neyinize göre mesajlar atıyorsun. Ben hertürlü filmleri izlerim ve Batman serisinin hayranıyımdır merak etme. Senin gibi kendini çok sanatsal yada böyle bir film ustası gibide göstermek gibi bir amacımda yok.

Senin Recep İvedik yada benzeri filmleri izleyenlere belli bir kalıp yada yakıstırma yapmak haddine değildir. Sen kendini ne sanıyorsun ki yada nesin bu kin kusma nedir böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 4 Ocak 2010; 18:37:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

bu filme gidenlerin zeka seviyesinden şüphe ederim

basit hiç bir msj vermeyen film

neymiş su aygırına tecavüz eden orangutan görmüş

insan biraz para harcar filme

adam gibi film yapar

sinemayıda rezil ettiler bu gibi filmlerle

olmadı bak şimdi.benim izlediğim en güzel 5 komedi filminden biri.Herkes sen gibi veya ben gibi düşünmüyor sende cümlelerini seçerek konuş.
  • Bu Sefer Güldürür İnş. 1 kaç kere gülümsetmesi yetmiyor ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    Ben oynarım yada oynamam sen geç onları ben sana o söylediğin büyük sözle ilgili ne yapacağını soruyorum söylermisin çekecek misin çekmeyecek misin ?

Herkes hatta salaklar bile çekebiliyor sana göre o sekilde mesaj attın ne yapacaksın merakla bekliyorum

Bu arada kendini çok havalı yada bilgili sanma öyle Batman sizin neyinize göre mesajlar atıyorsun. Ben hertürlü filmleri izlerim ve Batman serisinin hayranıyımdır merak etme. Senin gibi kendini çok sanatsal yada böyle bir film ustası gibide göstermek gibi bir amacımda yok.

Senin Recep İvedik yada benzeri filmleri izleyenlere belli bir kalıp yada yakıstırma yapmak haddine değildir. Sen kendini ne sanıyorsun ki yada nesin bu kin kusma nedir böyle

Salaklar bile o filmi çekebilir. Oyunculuk yeteneği gerekmiyor, konu zaten sınırsız, yaptığınız her tür magandacılık o filmin konusudur, ve filmdeki karaktere konu icabı kimse dövmeyecek. Alsana recep ivedik git izle..

Orada batman derken pahalı olmasını yada türünü kastetmedim. Kaliteli bir yapım olarak aklıma gelen güncel bir filmi yazdım. Yani Hem batman kaliteli hem bu kaliteli dersen, Türk sinema kalitesi ile Hollywood kalitesinin aynı olacağı anlamına geliyordur. Yorum yapmıyorum. Böyle düşünüyorsan ne yazsam nafile.

Kendimi abartan bir yazı görmedim, çok merak ediyorsan bununla çok ilgileniyorum ve film projelerim var.

O filmi 4milyon küsür kişi izlemedi mi, ben dedimki, anca 200 000 kişinin film kültürü vardır geri kalanın film kültürü sıfırdır, kendinizi neden o 4milyon içerisine soktuğunuzu anlamıyorum, niye 200 000 arasına sokmadın..

Recep İvedik bir komedi filmidir ve beni güldürüyor. Beni güldürürken düşündürmesini istemiyorum zaten hayatın her alanında kafamda milyonlarca şey var ve düşünüyorum birde komedi filmine gidip düşünüpte gülecek halim yok. Gideceğim ve güleceğim amaç bu.

Türk sineması elbette Hollywood kalitesinde değil hatta o kaliteye vardığını görebileceğimide sanmıyorum ama tutupta Recep İvedik yüzünden demek yanlış.

Recep İvedik karakterinin tutma nedeni magandalık değil. O karakterin yer, zaman ve karsısındakinin kim olduğuna bakmadan doğru bildiğini söylemesi, ıkınıp sıkılmaması gibi özellikleride izleyicilerin hoşuna gidiyor

Benim film kültürüm yeterince var. Çok küçük yaştan beri ciddi anlamda bir sinema takipçisiyimdir ama ben bir filmde herzaman illaki sanatsallık olacak, kurgu olacak şeyler aramam yeri geldiğinde ben basit ve çok büyük şeyler sunmayan yapımlarıda izlemek isterim. Recep İvedik filmleride bunlardan biri çünkü o kadar basit senaryo ve sadeliğine rağmen beni yeri geldiğinde her açıdan daha sağlam çekilmiş komedi filmlerden daha çok güldürüyor. Ne yapim bu filme daha çok harcanmış edilmiş ben buna mı güleyim diyeyim kendime hadi dedim ama yok gülmüyorum ama Recep İvedik güldürüyor.

Sen hergün evde oturup 10 tane Esaretin Bedeli gibi şaheser mi izliyorsun tabiki hayır. Yeri geldiği zaman televizyonda yayımlanan mütevazi bütçelerle ve tanınmamış oyuncularla çekilmiş bir aksiyon filmi bile çok daha fazla keyif verebiliyor. Jet Li'nin "Kara Maske" filminde aldığım keyfi çoğu daha çok emek harcanakar çekilmiş Jet Li filminden alamamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 4 Ocak 2010; 23:47:15 >

• filme ilgili bazıları izlemiyecem kötü desede recep abi bizi güldürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Ek$i'den bir alıntı:

fragmanında sinek yakalamak için parçalanan dizüstü bilgisayara bakılacak olursa, serinin en pahalı filmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

quote:

Ek$i'den bir alıntı:

fragmanında sinek yakalamak için parçalanan dizüstü bilgisayara bakılacak olursa, serinin en pahalı filmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

quote:

Ek$i'den bir alıntı:

Makettir ya o kesin
    Gerçektende artık bu seri baymaya başladı. İlki evet çok güzel ve eğlenceliydi. Ama bence iyi şeyler yerinde sonlanmalı. 3.yü gerek yoktu. İlk 2 filmi izleyen ben, 3.yü izlemicem..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

quote:

quote:

Ek$i'den bir alıntı:

Ne güldüm ya Allah iyiliğinizi versin...

• Harika bir film.
  •  Recep İvedik 3 (2010)
  • Bir filmi de tadında bırakabilsek keşke
  • izlenme oranları yine aynı olursa 4 te gelir
  • öyle çok fazla sanatsal beklentim, düşünce aleminin engin denizlerine yelken açma ihtiyacım olmadığı için gidip izleyeceğim ben de
  • afişe dikkat sigara yok =)
  • Çıksa da kopsak.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.