bu bir şaka olmalı. recep ivedik kılıklı insanlar her geçen gün çoğalıyor zaten. :/
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
bu filmde yine boohoyt diye gülecek geğirecek osuracak bizim millet 2 saat gülecek yarın gelip esprileri bize yapacak.Yani yine olan bize olacak.
Amaç zaten milletin gülmesi millet gülüyorsa sorun yok.
+1
hahah süper
Recep İvedik bu kez senfoni müziğine el attı. Flütü burnuna sokarak çalan İvedik müzik hocasını çıldırtıyor. Montajı süren serinin yeni filminde Recep, sosyalleşmek için üniversiteye başlıyor.
Ancak bununla yetinmeyen kahramanımız, bir yandan da yeni hobiler ediniyor. Müzik kursuna kayıt yaptıran İvedik, bir flüt edinip, heyecanla kursa başlıyor.
Brunla flüt çalıyor
Recep İvedik 3'ün en can alıcı sahneleri de bu müzik kursunda yaşanıyor. Daha flüt tutmasını bile bilmeyen İvedik, işe Beethoven'ın 9. Senfonisi'ni çalarak başlamak istiyor.
Ancak senfoniye, burnuyla flüt çalarak getirdiği yorum, müzik hocasını dumura uğratıp, çıldırtmaya yetiyor. Sabah gazetesinin haberine göre; merakla beklenen 'Recep İvedik 3', 12 Şubat 2010'da vizyona girecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Míkrop
bu bir şaka olmalı. recep ivedik kılıklı insanlar her geçen gün çoğalıyor zaten. :/
+1
genelde beğenenlere bazı yaftalar yapıştırılıyor ama itiraf ediyorum ben bu ivedik tiplemesine çok gülüyorum, izlerken çok hoş vakit geçiyor.
1'i izledim 2'yi izledim 3'ü de bekliyorum çıksın sinemaya gidip izliyeceğim. 4-5-6-7-8 çıksın onlarıda gidip izleyeceğim. Kime ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Sinemasına gitmem ama download ederim.
Kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Bbjk1985
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Sinemasına gitmem ama download ederim.
Kesinlikle
Çok iyi :)
bu serer okadar başarılı olamaz
2 den sonra nasıl film gelecek gerçekten meraq ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad
harika bir film kuşağı , merakla bekliyorum.
yalnız şunuda farkettim.film çıktığında tüm entellektüeller sinemadayken , nerde varoş kesim var kendini birşey zannedip filme çamur atarak izlememe yoluna gitmiştir.ben bu zevki kaçıran insanlara acıyorum.utanmayın sizlerinde aramızda yeri var gelin eğlenin
kusura bakma senin gibi osuran böhhyt yapan birine gülemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul
Giderim, izlerim ve atarım kahkamı film biter işime bakarım.
böyle düşünmek lazım bence
ne kadar sanat açısından pek iyi olmasa da arada gülmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum aslında ağlanıcak halimize gülüyoruz ama sanat ile ilgili filmler ülkemizde reyting almıyorsa bizim değil başkalarının bir şeyler yapması lazım diye düşünüyorum
İnsanlar komedi filmine Gülmek için gider.
İnsanlar korku gerilim Filmlerine Gerilmek İçin O hissi yaşamak için gider.
İnsanlar Aksiyon Filmlerine Heyecan yaşamak için gider.
İnsanlar Romantik filmlerine Duygusal Olarak birşeyler hissetmek,Belki kendinden birşeyler bulmak amacıyla gider.
İnsanlar Dram ağırlık filmlere ise,Belki Hakkaten Birşeyler öğrenmek için gider.Misal will Smith in umudunu kaybetme filmi Bir mesaj veriyordu bana göre...ki ben o mesajı aldım.
Ama Bir komedi filmindende bana birşey katmasını bekleyemem.O filmin amacı film süresi boyunca seni tüm hayat zorluğundan soyutlamak değilmidir zaten?
Beğenirsin beğenmezsin,Gülersin gülmezsin ama böyle bir filmi ay bana birşey katmadı,ay hiç bir amacı yok ay hiç bir gerçekçiliği yok diye yaklaşırsan Ben o filme güldüğüm kadar sana gülerim işte..
İşi Abartıp bu filmi beğenenlere,gülenlere hakarete varan boyutlarda laf atmalara kadar gelenler var..
1 Salon Dolusu insan gülüyorsa,3-4 milyon kişi İzleyip,1-2 saatini buna ayırıyorsa..Senin o insanlara laf söyleme hakkın yok kardeşim..
Bok atıyorsanda,Ne dvd sini al,Ne internetten indirip izle..Attığın boku sıvama kendi üstüne...
İzleyerek bir şey kaybediyor muyuz?Hayır. İlk ikisini izledim.Güldüğüm sahneler de oldu gülmediğim de.Ama sıkmadı,eğlendirdi.Üçüncüsünü niye izlemeyeyim?
Not:Çocuklara izlettirmemekte fayda var.Gerçekten örnek alıyorlar,Recep İvedik gibi davranıyorlar.
Boş konuşuyorsunuz. Adamın kitlesi belli, her yaş grubundan izleyicisi var. Rekor kırıyor mu kırıyor, sizi burda konuşturuyor mu, konuşturuyor. Demek ki bu adam çok zeki ve büyük bir adam. Helal olsun. Eleştiri onun velinimetidir, kimse dikkat çekmeyen bir adamı eleştirmez, bizim halkımızın özelliğidir, meyve veren ağaç taşlanır. Çok biliyorsanız çıkın siz çekin alla alla :D Boş boş oturdugunuz yerden atıp tutuyorsunuz. Bugüne kadar kayda değer ne yaptınızda Türkiye de rekor kıran bir adamı eleştirme hakkına haiz oluyorsunuz..? Şabanın filmleri de saçmaydı çok mu kaliteliydi şaklabanlıklar içindeki esprileri ? hayır. Ama adam Türk sinemasının baş tacıdır. Bugün halen izleniyor o filmler defalarca. Bugünün şabanı da recep ivedik bu kadar basittir. Gülemiyorsanız problemi filmde değil, kendinizde arayın, ciddi mantıkla komedi filmi izlenmez.
Neyi tartışıyorsunuz
Kimseye zorla izletmiyorlar. İsteyen izliyor, istemeyen izlemiyor. İki taraf da birbirinin tercihine saygı duyuyor.