Şimdi Ara

Recep İvedik 3 (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
0
Favori
25.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik tiplemesinin üçüncü filmi olan Recep İvedik 3'de yer alan bazı sahnelerin fotoğrafları yayınlandı. Recep İvedik 3'de üniversiteye giden bir öğrenciyi canlandıracak olan Şahan Gökbakar, ikinci filmde bulamadığı aşkını üniversitede arıyacak. Recep İvedik 3, 12 Şubat günü vizyona girmesi bekleniyor.

Recep İvedik 3 (2010)

Recep İvedik 3 (2010)

Recep İvedik 3 (2010)

Recep İvedik 3 (2010)

• Yine gülecek (!) yine eğlenecek (?) ve kopacağız (?!) Kadro süper (¿) ilk iki film gibi süperkulade olacaktır (¿?)
  • İyice ticarete döktü olayı...

Edit: @Frost_Nova,

O imza ne öyle hocam, ıyy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 4 Aralık 2009; 17:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

İyice ticarete döktü olayı...

Niye ya güzel bence

[center][image]https://store.donanimhaber.com/57/49/4c/57494ca3ac411648c63124cfbc81f149.gif[/image][/center]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Niye ya güzel bence

Nasıl oldu imzam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 4 Aralık 2009; 18:09:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Niye ya güzel bence

Nasıl oldu imzam?

Off iyi oldu çok iyi çok güzel oldu iyi oldu taam mı

• İllegal indiririm. İzleyeceğim belli değil
  • Filmde gülmek isteyen fragmanı izlemesin.
  • Kalkıpta para verip izlemem recep ivediği felan ilk ikisini internetten çektim izledim güldüm yeter işte bu filmede 5 kuruş harcanacağını sanmam 1 ayda çekiverecekler hemen, genel çalıntı üni geyikleri yapılacak o kadar, emeğe saygı demesin kimse
  • bu da Saw serisine benzemezse iyidir.
  • adam şu 2 film sayesinde köşe oldu 3.'de geliyor artık 2 katını kazanır
  • izlerim elbet ama ne biliyim seri saçma devam ediyor 1'in arkasından bunu koysalardı olurdu neyse vardır bi bildikleri
  • Sinemasına gitmem ama download ederim.
  • adam bişey harcamadan film çekiyor , kim ne karışır kimsenin de bişe demeye hakkı yok , fazla para harcayıpda eften püften film çeken türk prodüktörler düşünsün

yannız o fotolardaki sakal nedir yahu : resmen keçeli kalemle çizmiş , tv de yaptığı programlardaki sakal bile daha düzgün duruyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Sinemasına gitmem ama download ederim.

+1 katılıyorum bide bu adama para veremem
  • tipik cem yılmaz sevenlerin çekememesi..

oo biz cem yılmazcıyız ya zeki adamlarız, cool takılırız gülmeyiz öyle espirilere
  • abi adam 1 ayda filmi çekiyor montajlayıp veriyo dağıtıma. film eğlenceli ama güldürmeyio beni pek. yani 2. filmde bitirmesi lazımdı. şahan zeki adam karakter üzerinden film yapmasa da tutar bu piyasada. esprileri iyi çünkü.

• Anime izleyin, Kore yapimi filmler izleyin, kopun soyle adamlardan artik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

tipik cem yılmaz sevenlerin çekememesi..

oo biz cem yılmazcıyız ya zeki adamlarız, cool takılırız gülmeyiz öyle espirilere

Neden-sonuç ilişkisi. Yani millet Cem Yılmaz'ı seviyor diye Şahan'dan nefret etmiyor, Şahan'ın şu dandik komedi anlayışı sonucu Cem Yılmaz seviliyor yani bir kesim öyle bir kesim zaten seviyor Cem Yılmaz'ı.Sebep Cem Yılmaz değil sonuç Cem Yılmaz, sonuç Recep İvedik değil sebep Recep İvedik. Neyse tartışmak gereksiz çünkü herkesin espri anlayışı farklı (ben de Şahan'ın ürünlerinin benim espri anlayışıma uymadığını belirtmişim mesela) ve bunun altında binbir türlü nedenler yatıyor. Ortada cool takılacağım kültür manyağı olacağım diye kasıntı yapan yok varsa da bunu genelleme yaparak tüm Cem Yılmaz seven topluma mal edemezsin.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_$

Kalkıpta para verip izlemem recep ivediği felan ilk ikisini internetten çektim izledim güldüm yeter işte bu filmede 5 kuruş harcanacağını sanmam 1 ayda çekiverecekler hemen, genel çalıntı üni geyikleri yapılacak o kadar, emeğe saygı demesin kimse

Ne 1 ayı 2 haftada hallederler bu gökbakar kardeşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Fe

1'i izledim , 2'yi de izledim muhtemelen 3'ü de izliycem.Filme bayıla bayıla gülen ama dışarda yüksek espri anlayışına sahibim dercesine ''Recep İvedik çok iğrenç bi film yaa esprileri ,seviyesi yerde.'' diyen adama rastladım.Bi de yetmezmiş gibi filmi izleyip gülenlere laf atıyor.Bu insanlardan forumda onlarca var.
    Filmden sonra herkesin esprilerini yapmasını ben de sevmiyorum.Aynı Cem Yılmazın esprilerinin aynı ses tonuyla yapılmaya çalışılması gibi.

+1
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.