Şimdi Ara

Recep İvedik 3 (2010) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
0
Favori
25.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Ek$i'den bir alıntı:

fragmanında sinek yakalamak için parçalanan dizüstü bilgisayara bakılacak olursa, serinin en pahalı filmidir.

• bunun Blurayinide çıkarırlar fragmanı HD yayınladılarya ordan geldi aklıma...

HD Recep ivedikin bütün kıllarını sayarız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

Şimdi lütfen dikkat edelim;

-Peki bu film sinemayı hakediyor mu? Haketmiyor, bu filmlere destek verdikçe Türk sinema kalitesi Hollywood kalitesini geçemez, yaklaşamaz bile.
    -Bu filmde en ufak emek yoktur, bu filmi herkes çekebilir, SALAK olan birisi bile bu filmi çekebilir...
    -Zaten film seçmeyi bilen kişi TR de 200 000 kişi ancadır, bu kişiler haketmediği filme destek vermemek için netten indirip izlerse izler. Geri kalan milyon kişi araştırmadan direkt sinemaya giderler, gittikten sonra beğenmesen ne olur ki zaten para kazandırmış oldun.
    -Direkt sinema için yapılan filmle, TV için yapılan film arasında açık fark vardır. Bu film TV filmidir. Hiç bir özelliği yoktur, en ufak emek yok, en kısa sürede herkes tarafından çekilebilecek basitten daha aşağı bir film.

Türk Sineması'nın Holywood'u geçmek gibi bi hedefi mi var? Niye her film böyle bi iddiayla çekilsin ki. Holywood'un yanına yaklaşamaz Türk Sineması buna ne sinemaya ayrılan bütçe yeter ne de şöyle söyleyim kapasite yeter. Amerika'yla yarışmak nerden çıktı onu anlamadım.

Demişsin ki herkes bu filmi çeker. Örnek vereyim Şafak Sezer'in sürüyle komedi filmi var en basitinden Kadri'nin götürdüğü yere git diye bi film var bu film Recep İvedik'ten de az masrafla çekilmiştir bence. O da tv filmiydi o da Türk halkının karakterlerini birebir yansıtmıyor peki neden o filmi kimse beğenmedi? Sadece bu film değil kendimden örnek vereyim maskeli beşler olsun çılgın dersane hababam sınıfı yeni serileri olsun kutsal damacana vs vs bu filmlerden hiç tat alamıyorum komik bulmuyorum ama Recep İvedik'e gülüyorum. Recep İvedik'e gülüyosam neden inkar edeyim ki bunu.

Ayrıca Amerika'yla yarışmak Holywood kalitesinde film çekmek isteyeni tutan yok çeksin filmini.

Bi de Recep İvedik maganda değildir. Maganda dediğin apaçi gibi bişeydir görüntüsüne önem verir, olmadığı gibi görünmeye çalışır ama kabadır. Recep İvedik kendisi gibidir, doğaldır. Maganda gibi dikkat çekmek istemez, kimseye de kendini beğendirme gayreti yoktur, kabalığı da doğallığından gelir.

• Valla ben gülüyor muyum? Evet gülüyorum. Gerisi beni ilgilendirmez tv filmiymis sinema filmiymis. Tamam sanatsal acidan pek bir önemi yok Recep ivedik'in ama herkesin unuttuğu şey böyle bir amacida yok. Eğer siz benim gibi düşünmezseniz gitmezsiniz bu filme olur biter. Ayrıca Hollywood dediğiniz sinemasal yapının icinde Recep ivedikten çok daha kötü filmleri barındırır ve bu filmler Amerika da çok sağlam gişe rakamlarına sahiptir. Orası Amerika burası Türkiye tamamen farklı 2 toplum. (kültürel olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

Ek$i'den bir alıntı:

fragmanında sinek yakalamak için parçalanan dizüstü bilgisayara bakılacak olursa, serinin en pahalı filmidir.

Ne güldüm ya Allah iyiliğinizi versin...

2. el almışlardır o bilgisayarı.

• herif 60 milyon tl para kazanmış ibedik serisinden kapısının önğnde porsche dolu 3 değil recep ivedik 33 bile cıkar bu gidişle
  • adam buldu ekmek kapısını sömürüyo
  • 1 ayda filmi çekiyor 20-30 Milyon TL yi cebe atıyor işe bak.
  • Saçma olsada güldürüyor.
  • İlk gün gidebilirsem gideceğim.

Not:Cem Yılmaz fanatiği değilim.
    Not 2:Şahan Gökbakar fanatiği değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

İlk gün gidebilirsem gideceğim.

Bunu söylemeye gerek yok ki. İsteyen istediği filme gider isteyen istediğinin fanı da olur. Şahan'ın fanı olanı öldürmüyorlar.
  • Haftaya gidiyorum kesinlikle.
    Yahşi Batıya gülemedik,Recebe gülelim bari biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

İlk gün gidebilirsem gideceğim.

Bunu söylemeye gerek yok ki. İsteyen istediği filme gider isteyen istediğinin fanı da olur. Şahan'ın fanı olanı öldürmüyorlar.

Olsun,belirtmekte fayda var.
  • gayet güzel filmler yapıyor çekemeyenler anten taksın.
  • Yavv siz çok az bi paraya film çekip kat kat fazla para kazansanız şöhretinizi şöhret katsanız kısaca Şahan!ın yerinde olsanız bu filmleri çekmez misiniz ?

Daha film çıkmadan çıkan yaygaraya bak film çıktığında bu konuyu düşünemiyorum bile

Yalnız şunu belirteyim film hakkındaki düşüncelerim baya değişti diyebilirim özellikle Şahan'ın şunu aldı bunu aldı haberlerini gördükten sonra sanki istediği için değilde şurdan şu kadar para kırayım mantığıyla çektiğine diğer kişiler gibi bende inanmaya başladım

Allah daha çok versin ne benim ne diğer kişilerin bu parada gözü yok ama Şahanda tarzını değiştirsin artık

• Altunizade Capitol Spectrum 14 sinemalarında biletler Mybilet.com'da satışa çıkmış. Normalde Cuma günü diyorlardı ama erken çıkmış.

Ayrıca Capitol'de büyük sinema salonları (Salon 11, 12) uzun süredir kapalıydı. Bu büyük salonları da açmışlar, 4 salonda birden gösterime giriyor.

Eğer haftasonu iyi yerden izlemek varsa vakit kaybetmeden bilet almasını öneririm.

Not : Capitol'ün yeniden açtığı büyük salonlarda son haftalarda film izleyen varsa, salonları yenileyip yenilemediklerini söyleyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Altunizade Capitol Spectrum 14 sinemalarında biletler Mybilet.com'da satışa çıkmış. Normalde Cuma günü diyorlardı ama erken çıkmış.

Ayrıca Capitol'de büyük sinema salonları (Salon 11, 12) uzun süredir kapalıydı. Bu büyük salonları da açmışlar, 4 salonda birden gösterime giriyor.

Eğer haftasonu iyi yerden izlemek varsa vakit kaybetmeden bilet almasını öneririm.

Not : Capitol'ün yeniden açtığı büyük salonlarda son haftalarda film izleyen varsa, salonları yenileyip yenilemediklerini söyleyebilir mi ?

Almak lazım.
  • Şu adamın filmine gidip hala para kazandıranlar var,pes diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_
    Şu adamın filmine gidip hala para kazandıranlar var,pes diyorum.

1.filmdeki doğallık ve espriler dolayısıyla gittiğim 2. filmde esprilerin çoğunluğu küfür üzerine yapıldığı ben de hayal kırıklığında uğradım ve konuştuğum herkese gitmemesini önerdim. Bu 3. filme gideceğim, umarım 1.filme benzer olur.

Eleştirinize ise katılmıyorum. Filme gidenlerin önemli bir kısmı ödediği paranın karşılığında eğlenip eğlenmediğine bakacaktır.

Kaynak transferi konusunda haklısınız. Ancak açıkçası bu değerlendirmenin yapılması gereken alanın sinema olduğunu düşünmüyorum.
  • dun kanalları zaplarken tulug cızgen cıktı(recep 2 de sevdıgı kızın annesı)
    fılmden 7,5 mılyar almıs.
    adam nerde ucuz sanatcı var onu kullanıyor
    cem yılmaz şahan trılyonlar kazandıkca cımrılesıyorlar
    anlamak mumkun degıl
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.