Şimdi Ara

Receiver, usb hdd takınca resetliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seoul Hiremco-X1 receiverda usb den kayıt özelliği var:Beğendiğim bir program olunca kaydediyim diyorum, bazen sorunsuz şekilde kaydediyor, sonra kaydı sonlandırıyorum, başka kayıt yapmak için kayıta basıyorum kendini resetliyor reveiver. İki tane usb hdd var, bir adaptörlü diğeri adaptörsüz ikisindede aynı sorun oluyor; neden kaynaklanabilir acaba? Teşekkürler...

• Acaba şase mi var?

Desteklenmeyen dosya sistemi diyecem ama pek alakası yok.

Virüs vs. olabilir mi? (Ama standart bir cihaz sanırım, linux tabanlı felan değil)

Cihazı fabrika ayarlarına çekmeyi deneyin. Olmadı servis yolu gözükür size hocam.
  • usb portunu taktığın anda mı reset atıyor? yoksa hdd zaten takılıyken kayda geçmek istediğin anda mı reset atıyor?

birinci durumda usb portunda bi şekilde kısa devre olma ihtimali vardır.
    ikinci ihtimalde ne var bilmiyorum ama :)
  • USB girişli müzik kutuları var el kadar. Onda da HDD çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Acaba şase mi var?

Desteklenmeyen dosya sistemi diyecem ama pek alakası yok.

Virüs vs. olabilir mi? (Ama standart bir cihaz sanırım, linux tabanlı felan değil)

Cihazı fabrika ayarlarına çekmeyi deneyin. Olmadı servis yolu gözükür size hocam.

Öncelikle teşekkür ederim,
    Dediğiniz gibi, desteklenmeyen dosya sistemi değil NTFS dosya sistemi tanıyor receiver.Standart cihaz,şase varsa içinden bilemiyorum...Fabrika ayarlarına döndürüp deniyim birde bakalım çözüm olacak mı?

quote:

Orijinalden alıntı: Th3r4p1sT

usb portunu taktığın anda mı reset atıyor? yoksa hdd zaten takılıyken kayda geçmek istediğin anda mı reset atıyor?

birinci durumda usb portunda bi şekilde kısa devre olma ihtimali vardır.
    ikinci ihtimalde ne var bilmiyorum ama :)

Öncelikle alakanıza teşekkür ederim,
    Bazen hddyi takınca resetliyor, bazen resetlemeden hddyi takıyorum kayıt tuşuna baıyorum resetliyor receiver kendini....

quote:

Orijinalden alıntı: certy

Desteklemiyor olabilir.

Teşekkür ederim cevabınıza,
    Desteklemese hiç kayıt etmez değil mi? Yanlışım varsa düzeltin,kaydediyor sonuçta resetlensede; ama program kaçmış oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

USB girişli müzik kutuları var el kadar. Onda da HDD çalışmıyor.

Teşekkürler,
    Bu kutularda, güzel bişeye benziyorlar.Kullanma şansım olmadı henüz...

• hocam bulabiliyorsan farklı bir hdd ile dene. veya flash bellek filan kullan. yine resetlerse receiver sorunlu demektir.
    veya hdd yi başka bi yerde dene. bulabiliyorsan başka bir receiver ile dene. o şekilde çözersin sorunun nerden kimden kaynaklandığını ancak.
  • quote:

hocam bulabiliyorsan farklı bir hdd ile dene. veya flash bellek filan kullan. yine resetlerse receiver sorunlu demektir.
    veya hdd yi başka bi yerde dene. bulabiliyorsan başka bir receiver ile dene. o şekilde çözersin sorunun nerden kimden kaynaklandığını ancak.

Sorunu buldum, fat32 dosya sisteminde sorun olmuyor, NTFS dosya sistemimde resetliyor receiver. Başka bir sitede x3 modelinde de aynı sorun olduğu belirtilmiş, arkadaşların dediği doğru çıktı desteklemiyor.Anlayamadığım nokta, hdd yi tanıyor içindekilere bakabiliyorsunuz, kayıt tuşuna basınca bazen sorunsuz kaydediyor, bazende resetliyor gerçekten enteresan bir cihaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB takınca windows kitleniyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ntfs sistemi fat32 den daha hızlıdır diye biliyorum. belki cihaz kayıt yaparkene daha hızlı kayıt etmesi gerekiyordur filan diye bi iddaa atayım ortaya belki doğruluk payı filan vardır. ya da sadece arka tarafımdan uydurduğumla kalırım.

her neyse sorun çösüldüyse hayırlısı olsun :))
  • quote:

ntfs sistemi fat32 den daha hızlıdır diye biliyorum. belki cihaz kayıt yaparkene daha hızlı kayıt etmesi gerekiyordur filan diye bi iddaa atayım ortaya belki doğruluk payı filan vardır. ya da sadece arka tarafımdan uydurduğumla kalırım.

her neyse sorun çösüldüyse hayırlısı olsun :))

Bende sizin gibi biliyorum, ntfs daha hızlıdır,daha gelişmiştir,ama sorun çıkartıyor işte receiver...Sağolun...
    Herkese teşekkür ederim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.