selam. bunlardan birisini kesinlikle tavsiye ederim. benim kullandığım CX olanı. eğer modul kullanmam dersen CX al. modül kullanacaksan CIS almalısın. bu makineler ile usb belleğe veya usb harddiske kayıt yapabiliyorsun. oldukça esnek makinalar. oldukça hızlıdırlar.
2000 CX 2000 CIS
Herkese merhabalar...
Ben de yakın zamanda uydu almayı düşünüyorum...
Technisat ile Next arasında bir karar vereceğim sanırım...
Usb bağlantısı olan, smart card okuyucusu olan önerebileceğiniz receiver nedir?
bütce önemli degil...
ben cuma günü bahsettiğin siteden aldım, hemen gelip kurdular. içine şifre filan ne yüklediler hiç bilmiyorum akşam eve gittiğimde sistemi kurulmuş gördüm (anahtarı kapıcıya vermiştim) şimdilerde kullanmayı öğreniyorum. hala şifreli kanalları açamadım ama inanıyorum başaracağım. alet super ama inanılmaz hızlı kanal değiştiriyor ve yuv çıkışı mevcut.
tabıkı guvenılır bu yuzden yazıyoruz bende toptan mal alıyorum bu fırmadan acıkcası hıcde basım agrımadı forum alemını sevdıgım ıcın de yazısmalarımda kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: plcmn
Bu site güvenilir midir?
quote:
Orjinalden alıntı: kabus_34
yaww usta sen
next 2000 FTA 2000 CX 2000 CIS
modelınden hangısını alayım dıyorsun resmen alemsın haa :)
Usb bağlantısı olan, smart card okuyucusu olan önerebileceğiniz receiver nedir?
bütce önemli degil...
Next 2000 süper plus serilerinde d smart kartı ile yayınları izleyebilirsiniz,ancak gerekli yazılım yüklenmesi şartı ile.birde d smart kartını cihaz olmadan nereden bulabilirsiniz bilmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme