Şimdi Ara

Receiver alacaklara tavsiye...Sanırım Bu En Babası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende alacağım bir cihaz, uzun araştırmalardan sonra büyük ihtimalle bu olacak...
    BU İŞTEN ANLAYANLARIN ONAYINA SUNUYORUM...

NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    + ları çok , - leri yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk.bjk -- 26 Ağustos 2008; 17:13:13 >

• yazılım desteği nasıl araştırdın mı ? Şuan yumatu IQ larda gayet iyi yazılımlar ve keyler...
  • ne bir öneri ne bir eleştiri ...bu işten anlayan pek yok galiba
  • bu cihazdan 1 senedir bende kullanıyorum. yazılım desteği var, kanal geçişleri çok hızlı, usb var, usb'ye kayıt var
    ben çok memnunum.
  • gayet iyidir.next yazılım desteğinde ileri bir marka zaten

usb ile yazılım atabildiğiniz gibi tvden kayıt yapma özelliği de var.müzik -ts formatında film-resimleri tvde izleyebilirsiniz.
    kart sharing yapma şansıda var.
    oldukça iyi seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 27 Ağustos 2008; 14:50:47 >
  • herkese teşekkür ederim
    kararımı kesin olarak verdim
    iyi fiyat bekliyorum
    yakaladığımda kesin alacağım
  • komşum 190 a almış bi tanıdığından.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun aldığı NEXT 2000 CX SUPER PLUS olmasın
  • evinde hotbird varsa gayet faydalanabileceğin bir cihaz
  • Görüntü kalitesi kötü bu cihazın...tavsiye etmiyorum.
  • 1.si bu 2.si goldmaster 30300 sky ;) en iyileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: nezihh

onun aldığı NEXT 2000 CX SUPER PLUS olmasın

hayir CIS olani kendim baktim.arkadasi oldugu icin vermis o fiyata.ama demekki o fiyatlarada satilabiliyormus bu alet.simdi komsun 190 a almisken sen 250 verebilirmisin:)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: uk.bjk

Bende alacağım bir cihaz, uzun araştırmalardan sonra büyük ihtimalle bu olacak...
    BU İŞTEN ANLAYANLARIN ONAYINA SUNUYORUM...

NEXT 2000 CIS SUPER PLUS
    + ları çok , - leri yok gibi

arkadaşım artık baba bu bak incele ben 2 tane aldım bugün evde ne next ne redline hepsini attım süper bu paraya kayıtlı,usb,uydudan güncelleme süper.

http://forum.donanimhaber.com/m_26266636/tm.htm
  • kilitlenme şikayetleri çok geliyor
    arkadaşımda var iki saatte bir kilitleniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

kilitlenme şikayetleri çok geliyor
    arkadaşımda var iki saatte bir kilitleniyor

hangi cihaz arkadaşım adınıda yazsaydınız bilseydik o kilitlenen cihazın,bendekilerde ve 2 yıldır kullanılan seoullarda asla öyle bir şey duymadım ben,daha önceki next,redline,goldmaster cihazlarım sık sık kitleniyordu hatta en son redlineyi yok parasına verdim bunları aldım.
  • Görüntü kalitesi iyi değil...Bana göre görüntü kalitesi kötüyse, at çöpe...bi işe yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratguren

Görüntü kalitesi iyi değil...Bana göre görüntü kalitesi kötüyse, at çöpe...bi işe yaramaz.

scart mi yoksa component cikistan mi görüntü aliyorsunuz? bide tv nin marka modeli ne acaba? lcd, plazma, tüplü?
  • görüntü kalitesinde goldmaster ı hiç biri yakalayamaz plazma lcd tüplü farketmez farkı görmek istiyosan bir goldmasterla seyret ardından da ne istiyosan o zaman ne demek istediğimi anlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.