Şimdi Ara

Reboot and device

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/9f/e9/ad/9fe9ad05792a98948cf3f040f372bf0b.jpg

Bu gördüğünüz resimdeki hatayı alıyorum .

22 TEMMUZ 2014 te aldım bilgisayarı ve 2 kez garantiye gitti . Daha 2 gün önce aldım tamirden 25 günü bekledim ama süre aşmasına rağmen hala düzeltemediler .

Nabıcam ben ya bi taktik verin
     Reboot and device

• "Yeniden yükleyin ve uygun önyükleme aygıtını seçin ya da seçilen yükleme aygıtına yükleme medyasını takın ve bir tuşa basın" yazıyor.
    Sanırım sistem yüklemede bir hata var,sistem başlayamıyor. Ya yeniden yükle ya da hiç kurcalamadan servise geri götür yüklesinler.
  • windows 8.1 yüklü kardeşim . biostan boot ayarlarında falan harddisk yok sadece piooner dvd sürücüm var
  • Bu hatayı ben 4 kere aldım. Bunun sebebi harddiski görememesi. Pcden anlıyorsan pcnin kapağını aç ve harddisk sata ve güç kabloları takılımı kontrol et. Değilse ve anlıyorsan tak. Ondan sonra biosa gir ve ordan işletim sisteminin kurulu olduğu harddiski seç. Kabloların ikiside takılıysa sök tekrar tak iyi takıldığından emin ol.
    Intel Core i5 650 3.2 GHz dual-core (3.6 GHz OC and HyperThreading) 32nm LGA1156 CPU // ATi Radeon HD 4650 1GB 128Bit 600 MHz GPU // Kingston 6GB DDR3 1333 MHz RAM // Seagate 3 TB 5400 RPM HDD // 300W PSU // Foxconn H55MXV LGA1156 Anakart // Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • Harddiski görmüyordur, servise geri götür baksınlar, sen kurcalama garanti dışı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Ekim 2014; 20:16:03 >
  • açıcam kasayı bi daha karşıılaşırsam

dedim ya 3-4 kez götürdüm hala bi bok değişmedi . kendimiz halledicez artık . ve nasıl garanti dışı kalıyor . toplama bilgisayar bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Ekim 2014; 20:49:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende haklısın kardeeşşşş . ksurua bakma

farklı bir sata soketine ( mümkünse farklı sata kablosu ile )bağlayıp tekrar deneyiniz ve durumu bana bildiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Ekim 2014; 4:18:52 >

Napayım orda bu harddiskin yerini mi dğeiştirteyim yoksa garantiye hatayı yazıp yollayayım mı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.