Şimdi Ara

Realtor in Turkey Franchise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde birçok emlak firması farklı bölgelere bayilik verdikleri için bu sistemden faydalanmak isteyen kişiler öncelikle franchise veren emlak firmaları hakkında araştırma yapmalıdırlar. Her firmanın henüz bu sistem hakkında hizmet vermemesi ve aynı zamanda bu hizmeti veren firmaların da çok farklı kriterleri olması da insanların mutlaka tizi bir şekilde araştırma yapmalarını gerektirmektedir. Verdikleri hizmetler hakkınad insanlar gerekli bilgileri veren ve hangi kurallara uymaları gerektiği hakkında kendilerini bilgilendiren firmalar bu sayede farklı alanlarda kendi isimlerine bayilikler açılmasını da sağlamaktadırlar. Bu tarz alanlarda insanlar hizmet vermek isteyen kişiler öncelikle franchise veren emlak firmaları hakkında araştırma yapmalı ve beklentileri karşılamak için gerekli tüm adımları atmalıdırlar.

    Realtor in Turkey Franchise



    Realtor in Turkey Franchise firmanızı global dünyaya açan ve emlak ilanlarınızı 40 ülkede gösterime sunan bir bir firmadır Franchise arayışınız varsa incelelinizi tavsiye ederim.

    https://www.realtorfranchise.com/







  • Emlak franchiseının avantajı nedir? Zaten adım başı emlakçı.Tut küçük bir ofis at iki masa sandalye birazda ev bul sağdan soldan bitti.Önemli olan o evleri satabilecek beceri.Piyasa olmuş altüst yaprak kıpırdamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.