Arkadaşlar lütfen yardım edin realtek driverı yükledim fakat kontrol paneline erişemiyorum bilgisayarwindows 7 32 bit.Kontrol paneline erişmek istememin nedeni bilgisayarımda ön arka yeşil girişler bozuldu ses almak için diğer girişlere atamak istiyorum lütfen acil yardım edin yeni kulaklık aldım 1 saat zorlamak zorunda kalıyorum ses almak için
Arkadaşlar lütfen yardım edicel yok mu
Puppey
kullanıcısına yanıt
Şayet driverları doğru yüklediysen denetim masasında ikonu olması lazım , oradan gir istediğin ayarı yap...
Evet doğru yükledim ancak yok yani çıkmıyor :(
digimonsterD
kullanıcısına yanıt
Ya aslında everest programın nVidia olarak gözüküyor ses kartı ama nvidia nın panelide yok
Puppey
kullanıcısına yanıt
Hocam Nvidia ses kartı yok, bahsettiğin ses kartı HDMI çıkışa olan ekran kartına ait . bence sen driverları sorunsuz yükleyememişsin..
Puppey
kullanıcısına yanıt
nasıl yani ön arka yeşil bozuldu ise kırmızıya mı atıcan öyle şey mi var
Hocam Realtekin kendi sitesinden yükledim gezginlerden indiripde yükledim ve eminim doğru yüklediğime çünkü hiç bir hata çıkarmadı sonunda kendisi yeniden başlatınca hiç birşey gözükmüyor
Puppey
kullanıcısına yanıt
O zaman neden Nvidia ses kartı görünüyor sence ?
Bi aygıt yöneticisinin ses video ve oyun denetleyicilerinin solundaki üçgeni, bi kere tıklayarak, yani ses aygıtlarını listeleyecek şekilde, resmini bi yolla bakalım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme