Şimdi Ara

Realtek Yazılım Sorunu lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin realtek driverı yükledim fakat kontrol paneline erişemiyorum bilgisayar windows 7 32 bit.Kontrol paneline erişmek istememin nedeni bilgisayarımda ön arka yeşil girişler bozuldu ses almak için diğer girişlere atamak istiyorum lütfen acil yardım edin yeni kulaklık aldım 1 saat zorlamak zorunda kalıyorum ses almak için

• Arkadaşlar lütfen yardım edicel yok mu
  • Puppey kullanıcısına yanıt
    Şayet driverları doğru yüklediysen denetim masasında ikonu olması lazım , oradan gir istediğin ayarı yap...
     Realtek Yazılım Sorunu lütfen acil yardım
  • Evet doğru yükledim ancak yok yani çıkmıyor :(
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Ya aslında everest programın nVidia olarak gözüküyor ses kartı ama nvidia nın panelide yok
    Hocam Nvidia ses kartı yok, bahsettiğin ses kartı HDMI çıkışa olan ekran kartına ait . bence sen driverları sorunsuz yükleyememişsin..
    nasıl yani ön arka yeşil bozuldu ise kırmızıya mı atıcan öyle şey mi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Hocam Realtekin kendi sitesinden yükledim gezginlerden indiripde yükledim ve eminim doğru yüklediğime çünkü hiç bir hata çıkarmadı sonunda kendisi yeniden başlatınca hiç birşey gözükmüyor
    O zaman neden Nvidia ses kartı görünüyor sence ?

Bi aygıt yöneticisinin ses video ve oyun denetleyicilerinin solundaki üçgeni, bi kere tıklayarak, yani ses aygıtlarını listeleyecek şekilde, resmini bi yolla bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.