Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.980
Cevap
219
Favori
751.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurulumdan değil hocam. Büyük ihtimal parmak izi okuyucunun kalibrasyonunu yapmayı unuttular. Kendim yapmaya çalıştim hata verdi. Tekrar servise göndereceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bakalım pazartesi salı gibi kvk ya göndericem bende sonra mail olaylarını yaparım

Şayet ücretsiz tamir olursa 2 sene daha kullanırım telefonu. Zaten 2 sene içerisinde tekrar ekranı gidecek.

umarım servis bunu yapıp göndermiyordur 😄

• savashistan S kullanıcısına yanıt

Bizimkilerin böyle bir şey yapabileceğini pek düşünmüyorum hocam ama yine de belli olmaz tabi 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saç kurutma makinesiyle denesek mi?

Bir de floating asistant i indirip yükledim. Ne olduğunu bilmiyorum doğru düzgün açıklama da yok.

Bilen varsa yesillendirsin. Kircam atcam şimdi telefonu

• 4. yeşil çizgim de geldi ☺️ bu aralar takip edemedim bu şekilde servise gönderip sonuç alan arkadaşlar var sanırım ücretsiz. samsun da yaşıyorum sanırım buraya en yakın Trabzon var. ne yapmam gerektiğini özelden veya buradan bir arkadaş kısaca yazarsa çok sevinirim. eski mesajlarda var ama biraz kafam karıştı açıkçası. realmeye mailler bilmem kodlar tam oturtamadım

Merhaba. 4. çizgiye kadar iyi sabretmişsiniz. :) Önce Realme müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıyorsunuz. Onlar size Kvk servisinin ücretsiz onarım yapacağını söylüyor. Hangi ildeki servise gönderecekseniz temsilciye söylüyorsunuz. Size anlaşmalı kargo kodunu veriyor. (Kvk'nın sitesinde de var.) Durumu anlatan bir metin yazıp adres telefon bilgisini içeren bir kağıdı kutunun içine koyuyorsunuz. Fatura ile birlikte servise gönderiyorsunuz. Kargo servise teslim edildikten sonra Kvk'dan sms gelmez ise Kvk müşteri hizmetlerine mail atıyorsunuz. (musteridestek@kvkteknikservis.com) Onarım takibi için form numarasının tarafıma gönderilmesini istiyorum diye. Sms geldikten sonra Kvk'nın cihaz takip ekranından durumu takip edebilirsiniz. Onarım süreci uzarsa bir kaç kere daha mail atıp adamları darlayabilirsiz. Süreç hızlanır. :) Kağıda yazacağınız nota ekran değişimi olduktan sonra parmak izi kalibrasyonu yapılması gerektiğini de belirtebilirsiniz. Benim ekran değişimi olduktan sonra parmak izi okuyucu çalışmadı tekrar servise gönderdim daha haber çıkmadı. :) İnşallah bu işleme ücret çıkarmazlar. :)

• fblimelih kullanıcısına yanıt
    Harikasın valla hocam tüm detayı ile anlatmışınız. İnanın bu telefonu çok sevdim 4 çizgiye rağmen kullanmamdan anlaşılıyordur. İnşallah hallolur gelirde bir 2-3 sene daha yol arkadaşlığımız devam eder ☺️

Yapma be! Üzüldüm valla.

• Herkese merhaba, son iki aydır artık batarya felaket duruma geldi. Günde en az 2 şarj gerekiyor. Aç kapa yapınca batarya %30-40'lardan, %1'e iniyor. Garanti de 3 ay önce bitti, kvk ile görüştüm isteğe bağlı bile batarya değişimi için herhangi bir süre vermiyor. Yedek telefon yapmak istemiyorum. Artık kendim batarya alıp bir telefoncuda taktırmak istiyorum. Bataryayı satan da çok az. Değişim için veya batarya alımı için önereceğiniz bir yer olur mu? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 19 Ekim 2025; 0:45:8 >
  • DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi bende bugün aradım artık yapmadıklarını söylediler. Yani ürünü hem kronik sayıp belli bir kitlenin garanti dışı sorununu halledip kalan kişileri mağdur etmek çok terbiyesiz ve adaletsizce gerçekten. Bu işi ya hiç yapmazsın yada sorun çözme odaklı basladıysan bunu genele yayar devam edersin. Bundan sonra realme veya ismi onunla anılan alt üst marka olarak piyasada bilinen hiçbir markayı almam Açıkçası iPhone sevmediğim için artık Samsung harici marka telefonda almam. En azından müşteri odaklı kaliteli bir firma. Eşime yıllardır Samsung alırım kendimde böyle bitik markalarda fantazi ararım. Ben hep kaybeden tarafta eşim ise telefonu hep konforla kullanan kişi oldu. Bende artık macera aramayacam

• aslında bu konuda yine thh'den başvuru yapıp hakkın teslimi için başvuruda bulunabilir. Tamirat yaptıracaktım ancak thh sürecim devam ettiği için beklemedeydim. Firmanın vereceği savunmaya göre bu durumu kendi lehime kullanmayı düşünüyorum.

• Az önce konuştum bende. Şu anlık bittiğini fakat ilerleyen dönemlerde yeniden olabileceğini söyledi (ne kadar inandırıcı ise artık) ara ara yine e mail yolu veya arama ile durum hakkında bilgi alın dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefon kvkdan ücretsiz bir şekilde ekranı değişmiş olarak teslim aldım. Realme firmasını garantisi biten bir cihazının arkasında sağlam duruşu için tebrik ediyorum. Ülkemizde satış yapan tüm üreticilerin örnek alması dileğiyle.

Parmak izi okuyucu çalışıyor mu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.