Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.980
Cevap
219
Favori
751.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cihazın arkasında mı duruyorlar? Bize ücretsiz yardımcı olmuyorlar şu an. Belirli bir dönem ücretsiz değişim sağladılar. Şimdi yapmıyorlar. Terbiyesizlik bu cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben yorumu yazdıktan sonra artık ücretsiz değişim yapılmadığını öğrendim. Benimki gibi bir kısım telefonları ücretsiz değiştirilmesi bir kronik hatayı kabul ettiklerini gösteriyor. Şimdi ne oldu da bu yerinde karardan dönüp ücretsiz değişimden vazgeçtiler aklı alır gibi değil.

Ülkemde telefonu alırken zaten taksit bile olmadan bi çuval para veriyoruz. Vergisini en yüksekten ödeyip alan devletimiz böyle 2 senede ayarlanmış gibi bozulan ve insanları mağdur edenlere karşı bizi kanunlarla korumalı. Ama kanunen böyle bir durumda bir hakkımız bile yok işte. Firmaların insafına bırakılırsa onlarda keyfi uygulamalar yapar.

Denemedim ama bende merak ettim. Deneyim yazarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sabah denedim parmak izi çalışıyor.

• 20.10.2025 Pazartesi günü makro yakın çekimde ekranda "KRONİK" Realme GT 2 PRO "yeşil çizgi" sorunu 2023 Nisan ayından bu yana severek kullandığım telefonumda belirdi nihayet.İkinci telefonu kullanan aile bireyine ne zaman teşrif edecek bakalım.Maalesef çok üzücü bir durum.Paneli üreten ve bu paneli telefonunda kullanan Realme'nin aralarında halledip müşteri mağduriyetlerini gidermeleri gereken bir durum.Daha üzücü olan durum ise bir kısım kullanıcının doğal olarak almaları gereken hizmeti Realme ve KVK tarafından mağduriyetleri müspet anlamda giderilerek hizmet almış olmalarına karşın şu an itibariyle bu hizmetten benim ve diğer kullanıcıların yararlanamamaları.Dün Ankara Realme müşteri hizmetlerini aradığımda üsste yazdıklarımı üzülerek öğrendim.Süreci takip edin tekrar garanti kapsamında sorunun çözümüne yönelik adım atılabileceğini söyledi ilgili kişi.

Bu arada telefonumda en ufak ezik çizik sıvı teması kesinlikle yok,oyun onanmıyor (ısınmada önemli bir etken).Şunun için bunları yazma gereği duydum düşme sıvı teması gibi nedene bağlı oluşsaydı keşke bu sorun, beni şimdiki gibi üzmeyecekti.

• ryzen3600 R kullanıcısına yanıt

hocam thh sürecine acilinden girmenizi tavsiye ederim. Açıklama kısmında realme'nin sorunu kabul ettiğini bundan dolayı bir süre garantisi biten cihazlara ücretsiz ekran değişimi konusunda destek verdiklerini ifade eden bir metin yazarak başvuru yapmanızda fayda olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben servis disinda pil degistirdim, 600 - 800 tl arasi bisey odedim, bataryada da oppo yaziyordu. Bu haliyle karanlik mod, insta/face lite ve karanlik mod kullanimiyla 6 saat ekran suresini zorluyor. 10.000mah powerbankla beraber kullaniyorum. Selfie kamerasi canımı sıkıyor idi, gcam baya farketti. Firsati buluncada ekran koruyucusunun selfie kamerayi kapatmayaniyla degisecegim. Muhtelemen o da kalite dususu yapiyordur.

Sonraki telefon icin honor magic 7 pro bir aday benim icin ancak ne zaman degisirim konusunda kesin fikrim yok belkide boyle devam edecegim. Bu haliyle android 15 ten sonra hicte fena degil.

Ekrani 120 hz kullaniyorum. Degistirdigim yer oyle bilinen bir yer degil, kucuk esnaf. Siparisle getirtti pili.

120 hertz ekranda siz kac saat ekran suresi aliyorsunuz . ben bu telefonda hic 8-10 saatleri hatirlamiyorum.

Çok sağolasın hızlı yanıt için. Benim de son haftalarda cortladı batarya. Ama Allah'ı var 10 saat ekran sürelerini çok gördüm. Sizin batarya da fiyatına göre baya baya iyiymiş. İnternette baktım biraz 900tl gibi fiyatları var. Ama no name. Siz işçilik içinde mi i o fiyata yaptırdınız?

Ben telefonu ilk aldigimda ekran suresine hic bakmiyordum, ama günü çıkarmıyordu. Pilden yaka silktigim icin çinli telefonlara gecmistim. Çinli markalara geceli 6 sene oldu. Bu modelde pil konusunda yaka silktiklerim gibi cikti.

60 hertz ekran kullanirsaniz illaki ekran suresi yukselecektir. Belkide son bir senedir 60 hz hic denemedim.

Pili nisan ya da mayis ayinda degistirdim, fiyat o zamanin. Degistirdigimde ekran suresi 4 saatin altina dusmustu. Suan 6 saati goruyorum.

Benim icin onemli olan foto/kamera kalitesi, ekran, hoparlor, pil. Yeni pahalli telefonlarda 10x optik zoomlar goruyorum, selfie kaliteleri iyi , pil sureleri iyi gibi. Son gcam ile selfie isini buyuk oranda cozduk, foto konusunda da ileri goturdu cekimleri. Pilide powerbankla idare ediyoruz.

Son telefonlarda honor magic 7 pro dikkatimi cekiyor . 8 prosu cikacak ancak optik zoom konusunda ultralarin gerisinde gibiler. Denemek lazim. Ekranlari oled . İphonelardaki dosya transferi isi problem gibi gozukuyor. Bana gore fiyatlarida afaki gibi.Samsunga elim gitmiyor...

Oppo find x serisi, vivo x300 ler, oneplus 15 bakalim gelecek mi, gelirse nasil cihazlar oldugunu gorup honor ile birlikte degerlendirilebilir.

• goliath47 G kullanıcısına yanıt

Tahminim bu islemci ve ekran fazla guc tuketiyor. 8gen 1 ciktiginda bu konu cok gundem olmustu, onceki telefonumda realme xt olunca en iyisi bu diye almistim. İlk aldigimda o bekledigim farki goremedim acikcasi. Bu son android 15, gcam, yeni kilif, powerbank ile biraz daha sevdim telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 24 Ekim 2025; 5:52:30 >

Hersey dahil fiyatti.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.