Arayüzde honor 400 kilit ekranında tema değiştirme ve yazı fontu değiştirme koymuş neden niye ne işe yarayacak. Oraya Kamera koy ve istediğimi koyabilme seçeneği su ama yok gt2proda vardı. Ekranı açtın ön kameranın solundan aşağıya doğru parmağı kaydırınca bildirim sağından kaydırınca kısayollar çıkıyor ama tüm kısayolların için alttaki oka basman lazım ona sinir oluyorum kaydırayım sağa-sola veya alta hepsi çıksın işte. gt2 aşağıya kaydırında bildirimler gelir bir daha kaydırınca kısayollar gelir ve sağa-sola kaydırp istediğin kısayolu seçerdin. Ekranın sağından sola doğru parmağını kaydırıp bir süre tutunca bir menü açılıyor. Ama açmak bu kadar zor olmamlı neden daha hızlı açtırmıyor. gt2 de şefaaf bir çubuk vardı basınca hızlıca menü açılır oradan erişim sağlardım. Gt2 de direk karekod okutacak uygulamalar da hazır yüklü geliyordu. Honor 400 pil performansı çok iyi. Bakın iyi demiyorum çok iyi. 80w ile şarj etmiyorum bile ve rahat rahat 1 günü çıkarıyorum. Oyun oynamıyorum ama telefon elimden de düşmüyor desem yalan olmaz. telefon hafif olması ve biraz küçük olmasını da sevdim. gt2 çok ağır ve gereksiz ısınıyordu. Ekran olarakda honorda bi eksiklik hissetmedim. Son olarak gt2 pro gibi bir amiral gemisinden orta segment bir telefona geçerken insan bazı şeyleri arıyor. Telefonun ekranında problem olmasa uzun yıllar severek kullanırdım. 400pro alana kadar poco f6-f7 alırdım. Magic 7 pro 50küsür binde verip almam. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (489. sayfa)

-
-
GT 2 pro gerçekten süper telefon. Hız, ekran, işlemci. Ama şu yeşil çizgi olayı içine etti her şeyin. Pil de çok hızlı tükeniyor artık. Ama telefon gerçekten acayip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranı kapattığımda saati gösteren ekran çıkıyor onu nasıl kapatabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kapak ve pil değiştiren var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 - 2 hafta önce 2. yeşil çizgim çıkınca 6 bine ekran değiştirmek yerine evofone sitesinde hazır indirime düşmüşken 11.899 liraya nothing phone 1 aldım (kutu içine ayriyetten şeffaf kılıfta koymuş evo sitesi)
Ekran olarak gt2 pro dan daha iyi (2k olmamasına rağmen) hız olarak 1 tık düşük kişiselleştirme olarak bir kaç tık düşük.
Zil ve bildirim sesleri çok dandik mecbur içine çeşitli zil ve bildirim sesleri attım. Garip bir şekilde hücresel ya da wifi yi tek seferde açamıyorsunuz ikisinden birine tıkladığınızda ikili ekran çıkıyor hücresel ya da wifi yi seçiyorsunuz öyle açılıyor. Kendi galeri programı yok google galeri var. Aslında içinde hiç bişey yok ondan bu kadar hızlı galiba. Android son sürümde. 15 den sonrasını almıcak ama beni 4 sene götürür bu haliyle. S25 fe yi bekleyemedim şansada bugün ön siparişe açılmış.
Şuan nothing phone 1 fiyatı artmış ama yine aynı fiyata düşerse sırf ekran kalitesi için tavsiye ederim. Telefondan dizi izlemek gt2 prodan daha zevkli geldi bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X