Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rhchiko Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.785
Cevap
223
Favori
723.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bi dahaki telefonun samsung o zaman. doğru dürüst güncelleme vereceğini söyleyip hala o işleri beceremeyen firma. diğerleri daha kötü.

güncelleme sorunu olmasın istiyorsan, fix gelsin hata kapatılsın istiyorsan adres belli, ios alacan. bizim androidlerde sorunlar bitmediği için, aynı telefonu makyajlayıp sattıkları için, bi markanın 3452395 tane modeli olduğu için güncelleme daha yavaş ilerliyor.

hintli kardeşler google marketten aradığını bulamayınca telegramdan apk ları paylaşıyorlardı. onlar da sessiz bu aralar.

işin özü kimse ne yaptığını bilmiyor. güncel teknolojiyi yakalamak zor. s25 alırsın, son sistem dersin, 1-2 seneye eskir. sinirlenir gider yenisini alırsın... adamların istediği de zaten bu..

bu telefon 13 bine peynir ekmek gibi satılırken bi nane olacağı belliydi. lg g2 kullanıp yarı yolda kalanlardan biri olarak çok şaşırmadım bu duruma.

çok yüklenmeyin telefona, havalar da sıcak soğutma falan hak getire... canı sıkılırsa arada güvenlik güncellemeleri gelir artık...

• mikailc78 kullanıcısına yanıt

Honor 400 aldık eşime fena gelmedi yazılımı 6-7 sene güncelleme garantisi var avrupada. aylık 10 euroya aldık tarifeyle birlikte 24 aylık. Biz de yeni taşındık. İphone o paralara 60hz ekrana vermek istemiyorum. Yeni 17 ler eğer 90 ya da 120hz gelirse belki düşünürüm ama yine çok pahalıdan çıkıyorlar. Pixelin yeni serisini merak ediyorum ama onların da donanımı kötü. Her şey paraya bakıyor işin sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile pilde bariz bir iyileşme söz konusu oldu. Yeni özellikler ve animasyonlar da hoşuma gitti açıkçası amiral gemisi cihaz kullandığımı hissettirdi. Bu yaz değiştirecektim aslında ama 1 yıl daha kullanmaya karar verdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu güncel baya harika oldu. Telefon sıfır gibi oldu maşallah. Öğlene kadar biten şarj günde 3 4 kez şarj ederken şimdi 1 gün çıkartır oldu. Yanlız beğenmediğim şey eskiden vikdirimlerin sayısı wapp da mesajda vs hepsinde sayı ile aba ekrandaki simgesinde görünürken şimdi sadece nokta şeklinde. Bunu nasıl düzelteceğiz?

• lunique L kullanıcısına yanıt
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

Buradan seçenekleri göreceksiniz

• Forumda paylaşılan "X" linkleri açılmıyor.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

Hem X i hem de DH uygulamasına sildim yeniden yükledim. Uygulama yönetiminde izinler açık. Neyi kontrol etmek lazım.

• samuel34 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yaptım galiba 😀

• Selam arkadaşlar..

Benim cihazın şarj giriş soketi kırıldı. İstanbul içinde nereye güvenilik ve hızlı olarak nereye yaptırabilirim?

• Arkadaşlar güncellemeyi yapmadım henüz, pil değişimi düşünüyordum, iyileşme var diyenleri görünce güncellemesen sonra değerlendirmeye karar verdim. Realme türkiyeden çekildi mi teknik servis hizmetini ve orijinal pilini değiştirme işleri için ne öneriyorsunuz?

• Arkadaşlar bu telefon daha güncelleme (güvenlik )alacakmı? hard reset yapacağım için soruyorum

• Oanda O kullanıcısına yanıt

android güncellemesi almayacak ama güvenliği bilmiyorum.

Daha bı süre stabilite , kararlılık vede bir kaç yıl güvenlik güncellemesi alacaktır.Tabiki Android 15 kapsamında,ancak Android 16 almayacağı kesin.

• İyiki zamanında elden çıkarmışım şu telefonu çok fazla throtling problemi vardı.Telefon yanıyordu resmen 👎🏻

• Özleyeceğim bir kaç özelliği olan

*Bildirim geçmişi
    *Kapatma yada yeniden baslatma için parmak izi desen istemesi
    *Pratik uygulama gizleme ve kilitleme
    *Yine pratik ve sorunsuz ön ek ile arama engelleme ve yine isim yazan SMS engelleme
    ( Google arama ve sms uygulaması olan tlf modeli almıyorum)

• Ben aldığımdan beri güncelleme yapmadım, Android 13 ile devam ediyordum. Son zamanlarda bende şarj konusundan şikayetçiyim. Güncelleme yapmak istiyorum önce Android 14, üzerine bunu kurmam lazım sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSefa23 -- 17 Temmuz 2025; 12:56:38 >

Bildirim geçmişi hala duruyor ayarlar/bildirimler ve hızlı ayarlar/daha fazla ayar/bildirim geçmişi

Yeni telefona geçiyorum o anlamda yazmıştım

Hayırlı olsun ne aldınız

• GÜNCELLEME çoook iyi... İlk defa adam akıllı bir güncelleme olmuş. Baya bir özellik gelmiş.

Gönül rahatlığıyla yükleyin. Önceki 2 güncellemenin mahvettiği telefon normale döndü çok şükür

• 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.