Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
9.770
Cevap
223
Favori
723.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmudur bir hayırsever android14e nasıl geri dönülür anlatacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık başımıza belayı. Tatildeyiz. Yeşil çizgi çıktı. Garanti falan hak getire.. Var mıdır tamir ettiren yada ekranı değiştiren? Maliyeti ne kadardır acaba

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Bende de geçen hafta aniden çıktı tam ekranın ortasında fazla kullanıma zararı olmadığı için tamir ettirmemeye karar verdim hiç yoktan herhalde 10 bin liraya yakın isterler ekrana onun yerine kullanılamaz hale gelince Samsung fold 5-6 almayı düşünüyorum. Bende yeşil çizgi çıktıktan sonra şarjı da çok hızlı bitmeye başladı Allah'tan hızlı şarj oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanibene H kullanıcısına yanıt
    Forum içinde downgrade açıklaması vardı diye hatırlıyorum. Google da realme downgrade yazıp bulabilirsin. Ben YouTube videosu buldum işine yarayabilir.
    Dragon Techyoutube
    How to Rollback Realme UI 6.0 to Realme UI 5.0 | Android 15 to 14 Downgrade All Realme Devices
    https://www.youtube.com/watch?si=eblrH7THFS6qjA-H&v=7gg_X-w3bBc&feature=youtu.be

• tasmania kullanıcısına yanıt

Elektrikli cakmakla deneyin diyenleri gördüm. Bilmiyorum ne yapmalıyım.

Samsung harici almam artık. Ivır zıvır cok programı var ama s24fe alır geçerim diye düşünüyorum. Tatilde yüzümü düşürdü ağır sövdüm ama.

Tahtakale Teknozene gidersin. 115-120 dolara garantisiz ve faturasız ekranı alır 300 TL ye de degistirtirsin. Bi de tufan iletisim var 6500 tl istiyor.

• Bende 2. Yeşil çizgi de çıktı bakalım kaç gün içinde kullanılmaz hale gelecek. Telefon çok hızlı pil tüketmeye de başladı ki çok telefon kurcalayan biri de değilim. Günde 2 kez şarj ediyorum artık Allah'tan hızlı şarj oluyor.

• Yeşilli çizgi yukarıdan pır pır yapıyor. Düzelecek gibi ama bilmiyorum. Yeşil çizgi de pili cabuk bitiriyorsa ayvayı yedik

Kurtuluşun yok. Geçmiş ola.

• Arkadaşlar, bu telefonun cam olan kapaklısına sahibim. Arka pil kapağını hiçbir yerde bulamıyorum. Eminönü yedek parçacılarından 2-3 tanesine de sordum yok. Değişim için yetkili servise veren varmı, çok parça bekledi mi ? Sıfr arka kapak kırık ve pil durumu kötü diye honor 400 aldım ama alışamadım. Realme' nin arayüzü, telefon tutuş hissi vs Honor dan daha iyi kesinlikle

Varsa Orjinal olmasa da pil ve kapak satan bir nokta varmı, lütfen haber verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

Bende Honor 400 aldım. Pil ömrü hariç herşeyi daha kötü. Arayüzü hakikaten vasat, kamera vasat ama alabileceğim bu bütçe ile bu vardı.

• Güncelleme geldi 6.0 yükledim. Gemini AI yeni özelliklerini keşfedin gibi bir yazı çıktı onun dışında bir şey olursa yazarım.
    Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 2 Eylül 2025; 13:43:59 >
  • bana da gelmiş. indiriyoruz bakalım. 675 mb gözüküyor. bakalım neler değişti. yeşil çizgili ekranla inceleyelim bakalım.

izmirdeyim. bi telefoncuya gittim. iç ekran öatlamış 2-3 bine yaparız dedi. yaw dedim daha ne olduğunu bilmion telin. eyvallah dedim çıktım.

edit: .120 güncellemesinin kamera sürümü 5,020,849 güncelleme yapmadan önce kamera sürümüne bakar mısınız? iyileştirme falan gelmiş mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 2 Eylül 2025; 15:24:2 >

Daha güncellemeyi indirmedim kamera sürümü resimdeki.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

• Merhaba,

Bende de garanti bitiminden 2 ay sonra sağda ilk yeşil çizgi çıktı, çok rahatsız etmiyordu. Akabinde 1,5 ay kadar sonra ortaya yakın ve daha kalınca 2. çizgi çıktı ve kullanım keyfini epeyce kaçırdı.

Kadıköy de 4300 e muadil ekran takıyorlar, ancak parmak okuyucu yok ve telefon ekran seçiyor; illa sorun çıkıyor.

6300 e orijinal ekran taktırdım, zira telden memnunum. 6 ay garanti verdiler.

Ekran değiştirecek arkadaşların aklında bulunsun, çok ufak bir parçası var montajda atlanabilir. o takılmaz ise teli kaldırdığınızda ekran tepki vermiyor, biri sizi aradığında ekran uyanmıyor vb sorunlar çıkıyor.

Yeni takılan ekranda da yeşil çizgi ileriki dönemde çıkar mı bilmiyorum; ancak bire bir ayı ekran orası kesin.

Bu haliyle 1,5-2 sene daha kullanabilirsem bence f/p ından kayıp yaşamadan kendisiyle vedalaşabilirim.

Telefonun 2 sene sonunda halen çok akıcı olması, ekran kalitesi (çizgileri saymazsak:), parmak okuyucu hızı, orta/üst fotoğraf kalitesi, kullanım kolaylığı vb güzel yanları 13000+6300 tl maliyete değdi diye düşünüyorum.

Az önce güncelleme de (Gemini için) geldi; en azından Realme hala telefonu unutmuş değil.

• Arkadaşlar, siyah arka cam lazım.. Nereden temin edebilirim?

• faniseyler kullanıcısına yanıt
    Honorı ben de inceldim, gerçekten hoş değil...

Ben de Anne-Babaya Samsung A36 aldım 16k ya. Kendi uygulamalarının hepsi kaldırılabiliyor. Samsung tarayıcı bile. Şaşırdım kaldım. 4-5 yıl önce Xiaomi nin yıldızı parlıyordu, Şimdi yeniden Samsung oldu. Samsung store da bir uygulama var, adını unuttum, iPhone ların kestirmeleri gibi yapabiliyorsun. Circle and search falan var. Bundan sonraki telefonum Samsung olacak benimde.

• dirkpitt19788 D kullanıcısına yanıt
    Dolar kurundan hesaplarsan öyle değil. Şöyleki; ben baktım 2023 te yaklaşık 620$ a almışız. Bu da şu andaki kur ile yaklaşık 25bin TL. +6300 TL = 31300 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 3 Eylül 2025; 1:20:52 >
  • faniseyler kullanıcısına yanıt

Bu telefondan sonra honor magic 7pro, honor 400 pro gibi bir telefona gecis yapmak istiyorum. Selfie kamera ve pil harici telefonumdan memnunum.

Honorda arayuzu begenmedim derken detay verir misiniz?

Aldiginiz telefon 400pro, magic 7 pro olsaydi aynisini soyler miydiniz?

• 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.