< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (487. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: goliath47
Ben THH ye başvurdum e devlet uzerinden. Resimleri ve netteki şikayetlerin ekran görüntüsünü alıp PDF e çevirip ekledim ve gönderdim. Tam 1,5 ay oldu.O zaman 1 tane yeşil çizgi vardı şimdi 3e çıktı. Durup dururken birden beliriyor yeşil çizgi. Savunması istendi demişti. 1,5 aydır hala savunmasi istendi kısmında.hocam garantiniz bittikten sonra mı aldınız bu aksiyonu? Telefonu servise götürmediniz mi?
-
Garanti bittikten 20 gun sonra ilk yesil cizgi geldi. Sonra THH ye basvurdum. 16 Haziranda. Sonra derken 2 ve 3. yesil cizgiler geldi.Ayın 29u oldu hala savunması istendi asamasında. bi cevap vereceklerini sanmıyorum.Surec uzayacak bu sekilde.unutulup gidecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 29 Temmuz 2025; 21:48:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: goliath47Garanti bittikten 20 gun sonra ilk yesil cizgi geldi. Sonra THH ye basvurdum. 16 Haziranda. Sonra derken 2 ve 3. yesil cizgiler geldi.Ayın 29u oldu hala savunması istendi asamasında. bi cevap vereceklerini sanmıyorum.Surec uzayacak bu sekilde.unutulup gidecek.
servise götürüp bir kayıt açtırdıktan sonra ben de THH yoluna gitmeyi düşünüyorum hocam. Sanki elimizi bir tık daha güçlendirebilir gibi duruyor.
-
Android sürümünüz nedir
-
A15. Son sürüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güncelleme yapmaya korkuyorum. 13 teyim hala. acaba güncelleme yaparsam benim ekranda da çizgiler çıkarmı emin olamadım. Bi ara samsungda benzer sorun vardı ama tekrar güncelleme ile çizgiler gidiyordu onda.
Bu telefonda direk ekran gidiyor çok garip bi olay.
-
Bende de henüz çizgi yok.
13 ten beri güncelleme yapmamıştım 10 gün önce ne olacaksa olsun deyip 15 i yükledim, görsel açıdan güzel, pil aynı gibi. Artık çizgi çıkar mı şansımıza...
o zaman takipteyim hocam sizi :)
2 ay boyunca sorun çıkmazsa bende yüklerim
-
Yesil cizginin a ndroid versiyonu ile ilgisi yok. Onun icin bekleyeceksen nafile. Ben A14 varken yesil cizgi geldi. Ama senin su an a 13 mus. Orasını bilemem tabiki
-
Bu yeşil çizgi olayı telefonda bir seri de meydana geldiğine dair Hindistan da yapılan inceleme ile bildirilmiş idi. Android sürümü, orijinal sarj cihazı, ısınma vs ile ilgili bir durum değil diye belirtmişler idi. Şu anda kaynak yazıyı bulamadım ama bulunca eklerim.
REALME firmasından cihaz alınmaz. Hayat bize bunu da öğretti.# REALME. Cihazın yotuber tanıtımlarını izlediğimde almak için bayağı fırsat kollamış ve sonunda almıştım. Yazıklar olsun ne diyim. 600$ para vermişiz o zaman. 2 sene garanti bitince hemen yeşil çizgi. eee. Kullanıcı hatası imiş. Ya bi sg. Telefonunda kronik ekran sorunu var kabul et kardeşim. Tabi ülkenin şu andaki durumundan dolayı kimse sahip çıkmıyor Türk kullanıcısına. Hele Avrupa2da olsun böyle bir şey bak öttürmüyorlar mıydı REALME firmasını. Eee. Ne demişler.Komşu komşunun eşeğini ıslık öttürerek ararmış. Yuh lan senin gibi firmaya #REALME. Her yerde her kese bahsedeceğim şu ürününüzü örnek gösterip fotoğraflı şekilde.
Bir de C75 ve GT 7 pro diye yeni modeller çıkarmışlar. Tank gibi felan demişler. :))) Almayı düşünenler . Uzak durun kardeşim. REALME pişmanlıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 6 Ağustos 2025; 15:48:46 >
-
İlk yeşil çizgimle aranıza katıldım. Bugün instagramda gezinirken birden bire sol tarafta belirverdi
Çokta seviyordum telefonu ya yazık oldu. Bakalım eylül ekime kadar idare edebilirsem s25 fe alırım büyük ihtimal.
-
Cihaziniz kac aylik? Gecmis olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 nisan 2023 de aldığım 2 yıl 4 ay severek kullandığım cihazın dün akşam elimdeyken ekranda yeşil bir çizgi oluştu. Önce kıl gibi ince olarak başladı sonrasında kalınlaştı. Biraz araştırınca bunun kronik bir sorun olduğunu anladım. THH ye başvuru yapmak çözüm olur mu bilemiyorum garantisi bitti. Birkaç yere sordum ama sadece bir yerden cevap aldım. TUFAN İLETİŞİM diye birşey 6500tlye değişim yaparız diyor. Orjinal ekran diyor ama pek inanamadım. Sizlerden ekranı değiştirenler oldu mu? Veya sorunu çözenler oldu mu merak ediyorum.
-
Sağol 2 sene 4 ay civarı oldu İnstagramda gezinirken birden ön kameranın olduğu yerden yukarıdan aşağı doğru yeşil çizgi indi. Bekliyodum aslında ama üzüldüm
Telefonun hızına alıştığım için mecbur ileri seviye bişey almam lazım. Arkadaşta a35 var bana yavaş geldi. Mediamarkt da a36 denedim aşırı yavaştı hatta a26 ondan daha hızlıydı. Poco f7 ye amazon taksit yapsa direk alırım yoksa s25 fe yi beklerim.
-
Üstadlar merhaba android 15 berbat pil yiyor 14 de iken 4.30 saat giden pil 15e geçtim 3 saati zor görmeye başladı. 14e geei düşürmek için nasıl yapıyoruz işlemi bilen bi hayrına yazabilirmi belki benden başkalarına da faydası olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Realme pişmanlıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X