Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
66.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %3 varken koydum 35 dakıkada tam şarj etti evet

• Arkadaşlar telefonu önerir misiniz Hepsiburadada 3500tl şuan. Oyun performansı nasıl bir de?
  • Bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum. Ancak video çekiyorum sık sık ve videoda sıkıntı oldugunu duydum bu telefonda. Son güncellemeler ile düzeldi mi acaba?

• Against Me kullanıcısına yanıt
    Aldığımdan beri video çekimini deneme amaçlı bir kere yaptım. O zaman sorun vardı. Sonra hiç deneme fırsatım olmadı. Ancak geçen haftalarda hala sorunlu olduğuyla alakalı bi post görmüştüm Facebook grubunda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phiramith P kullanıcısına yanıt
    REALME 7 PRO #ANA KONU

örnek fotografı koydum arkadaslar,telefondan güzel görünüyor ancak pc ye atınca ince uzun görünüyor,fotograf modunda cekim yapıldı ve full cercevede,dikey olarak çektiğimide belirteyim,dikey çektim diyemi böyle acaba kalitesi

• Turkcell veya TT farketmez bu telefonda volte vowifi kullanılabiliyor mu?

• phiramith P kullanıcısına yanıt
    Çekim yaptığınız yer neresi acaba?
  • arkadaşlar gelen son güncelleme ile videolarda ki ses sorunu ortadan kalktı mı? Cihazı almayı

düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: phiramith

örnek fotografı koydum arkadaslar,telefondan güzel görünüyor ancak pc ye atınca ince uzun görünüyor,fotograf modunda cekim yapıldı ve full cercevede,dikey olarak çektiğimide belirteyim,dikey çektim diyemi böyle acaba kalitesi

kamerayı 3:4'e getirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Against Me

kamerayı 3:4'e getirin.

Alıntıları Göster
    REALME 7 PRO #ANA KONU

dik fotoda full çerçeve cekım yaptım,diğeride dediğin gibi 4:3 formatında cektim,fotogtaf modunda,pc ye atıldıgında bu şekilde görünüyor

REALME 7 PRO #ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: phiramith

dik fotoda full çerçeve cekım yaptım,diğeride dediğin gibi 4:3 formatında cektim,fotogtaf modunda,pc ye atıldıgında bu şekilde görünüyor

Alıntıları Göster
    normal işte hocam ne güzel olmuş

• Arkadaşlar bu telefonu 1 haftadir kullanmaktayım . Gelen çağrıları cevaplamak istediğimde telefon donuyor. İslem yapamıyorum. Çağrıyı cevaplamak icin yeşil tuşa basıyorum ama nafile islem yapmıyor. Böyle bir hata ile karşılaşan var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_4387

1 aydan fazla süredir bildirim ayarlarında Gmail aktif olmasına rağmen posta bildirimi almıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka biri var mı?

Bende de sorun var diye yazmıştım bu mesajınıza, 1 haftadır falan düzeldi benim bu bildirim sorunu kendiliğinden.

• Ben de iki gün önce düzelttim. Gmail ayarlarının içindeki bildirim ayarlarındaymış sorun.

• Against Me kullanıcısına yanıt

Dostum video konusu biraz karışık. Şöyle ki ben de ilk aldığımda yoktu. Hatta burada okuyunca merak edip deneme yaptım sorun olmadı. Sonra bir ay sonra falan uzaktaki sesleri ilk başta alamadığını gördüm video kaydında. Bugün az önce bir güncelleme geldi. Yalnız bir süredir sürekli video çekiyorum bazen ses sorunu oluyordu bazen olmuyordu. Güncellemeden sonra iki tane video çektim sorun yok şimdilik. Sorun yazılımsal zaten. Muhtemelen daha sonra tekrarlasa bile android 11 güncellemesi gelince sorunu tamamen çözmüş olacaklardır.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Volte yi ayarlarda gördüm ama hiç denemedim. Muhtemelen çalışıyordur.

• spongebob35 kullanıcısına yanıt

Ben de bu dediğin hiç olmadı. Sıfırla istersen.

• Arkadaşlar merhaba telefondan ziyadesiyle memnunum fakat gündüzleri ekran parlaklık seviyesi fullesemde çok düşük bu normal mi teli alalı 4 ay olacak nerdeyse .

• Son zamanlarda WhatsApp bildirim gelmiyor.uygulamaya girdiğimde bir sürü mesaj gelmiş haberim olmuyor.bildirimler açık olmasına rağmen bazen bildirim gelmiyor neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemn -- 3 Nisan 2021; 7:46:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.