Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
28
Favori
66.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende telefon alma aşamasında yım. Bunun videodaki ses sorunu devam ediyor mu? Realme 7, p40 lite ve bunun arasında kaldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinensis -- 11 Nisan 2021; 15:35:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pmomer kullanıcısına yanıt

    İlk başta yoktu veya ben fark etmedim sonradan o sorunu tespit ettim. Son güncellemeden sonra çektiğim hiçbir video da ses sorunu yaşamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    Whatsapp, Telegram vs gibi uygulamalardan bildirim gelmeme sorunu yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan zibilyon tane kullanıcı var ve hiçbir yöntem problemi çözmedi. Denemediğim yöntem kalmadı. Android 11 güncellemesi gelirse ve üzerine hard format çekip problem gider mi diye merak ediyorum, tek çare Android 11 güncellemesi. Eğer hallolmaz ise mecburen satmayı düşünüyorum telefonu. Çünkü çok can sıkıcı bir problem. Paranoyak oldum, yarım saatte bir whatsappı kontrol ediyorum mesaj var mı diye.


    Bildirim sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?


    Ayrıca Google tabanlı internet tarayıcılarında donma yaşıyorum. Bu problem Huawei P20 Pro'da Android 10 güncellemesi geldikten sonra da karşılaştığım bir problemdi. Bu telefonda da aynı problemi yaşamam canımı sıktı ve yine tek çare Android 11 güncellemesi!


    Huawei P20 Pro'dan geçince kamera/fotoğraf 144p gibi geldi :D Eğer son 2-3 yılda amiral gemi kullanmış olan varsa üzülür benden söylemesi hem kamera konusunda hem başka konularda. Oppo Reno 4 arasında kalmıştım. Teknoloji şans işi, bana kronik arızalı olan geldi, bu sebepten keşke Reno 4 alsaydım dedirtti malesef hatalarından ötürü.


    Ayrıca Android 11 güncellemesinden haber var mı? Mayıs diyorlar, mayıs gelince de haziran demesinler. Diğer markalar neredeyse 12 alacak yahu...





  • hocam ben de hala yaşıyorum. bi ara kayboldu bildirim sorunu, geçen gün yine oldu. güncelleme ile ilgili de yakında diyip duruyorlar. aşağıdaki siteden takip ediyorum haberleri hala belli bi tarih yok.


    https://piunikaweb.com/2021/03/15/realme-7-pro-android-11-realme-ui-2-0-stable-update//

  • Bu telefon ve aslında bir çok telefon neden gelmiyor? Otomobildeki çip krizi telefonları da mı vuruyor acaba. 7 pro şimdi hepsiburadaya gelmiş, 4727 lira fiyat var. Reno 5 serisi daha yeni geldi. Kısacası hem gelmiyor, gelende de stok problemi var.

  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama fiyatı pahalı gibi geldi. Hepmi böyleydi fiyatı yoksa arttı mı? Poco x3 gibi 3200-3400 civarında olsa iyi olurdu
  • bukalemn B kullanıcısına yanıt
    Whatsapp simgesine basılı tutun, uygulama bilgilerine dokunun .

    Pil Kullanımı sekmesine gidin. Ön plan faaliyetine izin ver, arka plan faaliyetine izin ver , otomatik başlatmaya izin ver seçeneklerinin üçünü aktif edin.

    Ayarlar/Pil/Güç Tasarrufu Seçenekleri kısmına gelip Uykuda Bekleme Optimizasyonu seçeneğini kapatın. Bu dediklerimi yaptığınızda bildirim sorunu yaşamanız imkansız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolverine738

    Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama fiyatı pahalı gibi geldi. Hepmi böyleydi fiyatı yoksa arttı mı? Poco x3 gibi 3200-3400 civarında olsa iyi olurdu

    Ben kasım ayında 3499 liradan almıştım. Fiyat performans olarak çok uyguna gelmişti, şuanki fiyatlar pahalı gibi.

  • android 11 Türkiye'ye ne zaman dağıtılır?

  • Merhaba epeyde yorumlarda bir arkadaş realmeye mesaj atmış güncelleme gelmeyecek gibisinden bir şey paylaşımlar doğruluk payi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyJoyland M kullanıcısına yanıt
    Hindistan da şu an Android 11 dağıtılıyor yakında bizede geleceğini düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fanzi kullanıcısına yanıt
    Sürekli açık ekranda bir değişiklik olmayacak. Daha önce olacak söylendi fakat iptal edilmiş (yanıkların önüne geçmek için gibi bi bahane sunmuşlardı)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uzun kullanımda pil sorunu var mı bu cihazda? hiç yorum yazan yok telefon ile ilgili

  • acemix kullanıcısına yanıt

    Hiç bir pil sorunu yok. Çok başarılı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadixcanim H kullanıcısına yanıt

    Bence tamamen saçmalık yanık olacaksa her türlü oluyor. Zaten Android 11 aşırı gecikti bu cihaz için. Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundurmalı ve bu cihaz çok büyük olasılıkla Android 12 almaz diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Update 34 (May 20)
    IST 05:13 pm: Realme Spain has shared the news of Realme UI 2.0 (Android 11) update commencement for Realme 7 Pro and by June end, all devices will have it running."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanzi kullanıcısına yanıt
    Hindistan'da ki geri bildirimlere bakılınca android 11 bile almasa olur diyorum... Netflix 480p L3 sertifikasına geriliyor , WhatsApp görüntülü konuşma kalitesi düşüyor hızlı şarj çalışmıyor gibi sorunları var ve bunlar stabil güncelleme de olan sorunlar. 1 aydır çözmüyorlar, insanlar geri bildirim yapmalarına rağmen. Yeni güncelleme ile bir kaç sorum çözdük diyip bunlara da çözüm getirmediklerini bildiriyor kullanıcılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp görüntülü konuşma kalitesi zaten vibere göre şuan bile aşırı zayıf ancak bu cihaza özel bir sorun olup olmadığını bilmiyorum. Hızlı şarj zaten bu cihazı almamızdaki en büyük etken eğer şarj süresi artar ise cihaz hasar görmesin diye buna benzer bir şeyler uydurabilirler(aynı always on display seçeneğine renklerin gelmemesi gibi). Eğer bu cihaza gerçekten sağlam bir custom rom çıkar ise eminim bu cihaz 1 2 seviye model atlamış gibi olacaktır

  • Samsung M51 den Realme 7 Pro ya geçiş yaptım.M51 den memnundum fakat boyut olarak büyük ve ağır olduğundan dolayı değiştirmek istedim.İlk izlenim olarak memnunum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme falan yapmasınlar hala video sorununu çözemediler, defalarca mail attım, otomatik cevap.telefondan aşırı derecede memnunun fakat video rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.