Şu an cihazda sıkıntılar var mı ses sorunu giderildi mi ve donma kasma takılma var mı |
REALME 7 PRO #ANA KONU (31. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasin7617Şu an cihazda sıkıntılar var mı ses sorunu giderildi mi ve donma kasma takılma var mı
Bende merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon kaç dakika şarj süresi alıyorsunuz ? -
Telefonu 3 aydır kullanıyorum. Soruları olan arkadaşlara herhangi bir kasma donma problemi yok. Ama ses konusunda daha önce yazdığım gibi sıkıntılar mevcut. Son güncellemeler sonrası video çekerken ekranda kararma gibi sorunlar çözülmüş ama ses bölümünde ilerleme var ama hala uzaktaki ses şiddetli değilse sesi almıyor(uzaktaki tv sesi vs). İyileştirme var bir nebze fakat hala normal kayıt yapılamıyor. Problemi bilerek bu telefonu aldım. Ekranı, performansı, şarjı ve dolum süresi beni oldukça tatmin etti.
Şarj konusunda genelde %10 civarı şarja takıyorum 35 dakika gibi bir sürede doluyor. Gerçekten çok iyi bu konuda.
Oyun falan oynadığımda da 1 günü rahat çıkarıyor.
Telefonu aldığım zamanlarda Reno 4 modeli de araştırdım fakat o sıra fiyatı 3800 civarlarındaydı.
Bu iki telefon arasında kalanlar için video ile işim olmaz derseniz şarj süresi konusunda rm7 pro tercih edilebilir. Sorunsuz bir telefon isterseniz tavsiyem reno 4.
Bu arada yeni gördüğüm yurtdışında reno 5 modelleri çıktı. Birkaç ay içinde Türkiye'ye gelebilir.
-
Telefon ilk çıktığı gün aldım ama 35 dakika hiç göremiyorum 50 dakika yakın şarj ediyor -
Şarj konusunda gayet yeterli bir telefon. 35 dk içinde full şarjımı sağlıyor. Çok yoğun kullandığım için günde 1 kere şarja takıyorum. Yoğun kullanmasam 2 günü de çıkarır. Tek sorunum gece boşta bırakırken yaklaşık 7 ile 9 arasında bir şarjı sömürme durumu. AOD açık halde duruyor. Kapatmak da istemiyorum. Buna bir çözüm bulunması halinde şarj konusunda çok başarılı diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 4 Mart 2021; 12:47:54 > -
hocam google camera ile video kaydında da sorun var mı?
-
Sizin cihazda bir problem olabilir. 0 dan %100'e 35-40 dakika gibi bir sürede şarj etmesi lazım.
-
Şimdi yükledim gcami sonuç aynı. Ortam sesinin şiddetini yeterli bulmuyorsa gürültü sayıp kesiyor. Hiç ses almama gibi bir problem yok ama sesin şiddeti yeterli değilse almıyor ama telefonun yanında konuşma gibi sesleri gayet net alıyor. Can sıkıcı bir durum ama video ile işim olmadığı için benim için fazla bir problem değil diğer özellikleri benim için tatmin edici bu fiyat bandında.
-
Video kaydındaki durum iç ortamda iyi olurken dışarıda güzel olmuyor. İçeride kızımı çekiyorum, tv sesini kaydetmiyor, hoşuma gidiyor. Ama dışarıda çok hoş olmuyor.
-
1 aydan fazla süredir bildirim ayarlarında Gmail aktif olmasına rağmen posta bildirimi almıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka biri var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_43871 aydan fazla süredir bildirim ayarlarında Gmail aktif olmasına rağmen posta bildirimi almıyorum. Aynı sorunu yaşayan başka biri var mı?
Bende de var, genellikle bilgisayardan kontrol ettiğimden ve güncelleme vs ile düzelir dediğimden çok takılmamıştım ama şimdi mesajınızı görünce tekrar hatırladım.
-
Arkadaşlar Merhabalar,
Ben Realme 7 pro ve Xiaomi poco x3 arasında kaldım. Bir de son dakika bir tavsiye ile Vivo y70 i önermişti.
Birkaç sorum olacak.
Xiaomi poco ya nedense sıcak bakamıyorum. Neden teknosa vatan veya mediamarkt ta satılmadığına dair bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Realme nin garanti sonrası destekten faydalananız oldu mu? Memnun kaldınız mı?
Yorumlarda nfc olmadığına dair bir şey okudum ama mediamarkt ın sitesinde var diyor. Var mı yok mu?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Hocam ürünün teknosa vb yerlerde olmamasının nedeni şu olabilir. Firmalar orada ürün yerleştirebillmek için o mağaza firmasına ücret öder. Hatta bunların haftalık broşürleri olur bilirsiniz, onlara ürünün reklamını yerleştirebillmek için bile ücret öderler. Tabi bunlar üretici için ürün fiyatını arttıran maliyet unsurları. Bunlar olmayınca fiyat azalır, azalmasa bile aynı fiyattan satar, karı paylaşmamış olur. Zira çoğumuz, artık tekno markette ürünü görüp İnternetten alıyoruz. Fiyat farkı da yüksek oluyor. Mesela realme 7 pro mediamarktda en son gördüğümde 4000 civarıydı, lakin hb de en düşük 3550 fiyatına gördüm. Yüzde 10 dan fazla fiyat farkı var, az değil.
Edit :Bak şu an baktım, mediamarkt internet sitesinde realme 7 pro 4200 lira, ancak hb de (satıcı da hb) 3500 lira. 700 lira fark, çok çok fazla. İşte bu fiyat farkının içinde mediamarktın mağaza kiraları ve giderleri, personel ücretleri vs girince sonuç da böyle oluyor. Tabi netten satışta bunlar, mağaza şirketine kıyasla yok denecek kadar az.
Mesela samsung şu anda bazı ürünlerini sadece İnternetten satıyor, samsung mağazalarında bile yok. ( örneğin m51)
Bildiğim kadarı ile realme 7 pro da nfc yok.
Realme 7 pro sahibi değilim, garanti için yorum yapamam maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okvnoe -- 7 Mart 2021; 12:36:23 >
-
Selamlar,
HB da satılan telefonlarda maalesef distribütör garantili o sebeple ordan almayı düşünmüyorum. En son turkcell pasaj da 3700 TL olarak turkcell kendisi satışını yapıyor. Ama onda da garanti şekli hakkında hiçbir şey belirtilmemiş.
Poco nfc yi xiaomi garantili olarak en son migrosta kendi mağazasından dahi ucuza gördüm büyük ihtimal ordan alım sağlayacağım.
Realme 7 pro da nfc olsaydı düşünmeden alma niyetim vardı. Bu durum üzdü :(
-
merhabalar,
geçen hafta aldığım realme 7 pro'yu bir hafta son derece akıcı şekilde kullandıktan sonra henüz yapmadığım güvenlik güncellemesini kurunca menü ve uygulama geçişlerinde takılmayı andıran kasmalar olmaya başladı. benzer sorunları yaşayan var mı acaba?
güvenlik güncellemesini geri alma şansımız yok sanırım ama bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır?
-
quote:
Orijinalden alıntı: s. durmuşSelamlar,
HB da satılan telefonlarda maalesef distribütör garantili o sebeple ordan almayı düşünmüyorum. En son turkcell pasaj da 3700 TL olarak turkcell kendisi satışını yapıyor. Ama onda da garanti şekli hakkında hiçbir şey belirtilmemiş.
Poco nfc yi xiaomi garantili olarak en son migrosta kendi mağazasından dahi ucuza gördüm büyük ihtimal ordan alım sağlayacağım.
Realme 7 pro da nfc olsaydı düşünmeden alma niyetim vardı. Bu durum üzdü :(
hocam sitede realme garantili yazıyor ama tercih sizin tabi ki.
-
Ben de realme 7 pro ilk satışa çıktığı gün alarak bu aileye katıldım. Telefon inanılmaz güzel hele o hızlı şarj olayı ve şarjın uzun gitmesi alışkanlık yapıyor insanda. Telefona güveniyorsun. Telefonun şarjını bir günde bitiremezseniz ikinci güne çıktığında şarjı daha hızlı tükeniyor onu fark ettim. Video ses sorunu evet var ben de devam ediyor. Çok video çeken biri değilim ama böyle bir sorunun hala devam etmesi can sıkıcı tabii ki. Düzelir mi bilmiyorum kaç ay oldu hala düzelmedi.
Bir sorum var. Ne zaman android 11 alacağıx ve arayüzümüz güncellenecek? Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam arkadaslar,telefonu gecen hafta aldım bende,kamera ayarları nasıl olması gerekiyor acaba,çektiğim video ve fotograflar hiç youtube da telefon ile ilgili çekılen videolardakı gibi değil,fotograf çerçevesini 16.9 yapıyorum mesela,ince uzun bi görüntü çıkıyor ve net değil.yardımcı olursanız sevinirim kamera ayarı konusunda
-
34 dakikada mı şarj ediyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X