Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam görüşme kaydı sorununu note 8 de çözmüşler,,drupe pro programıyla.. Belki aynı çözüm bunda da işe yarar,bir araştırabilir misiniz..telefonu bu sebeple alamıyorum diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Hocam görüşme kaydı sorununu note 8 de çözmüşler,,drupe pro programıyla.. Belki aynı çözüm bunda da işe yarar,bir araştırabilir misiniz..telefonu bu sebeple alamıyorum diyebilirim.
    İngilizce forumlarda birkaç ay önce okuyabildiğim kadarıyla, bu özellik android 9 işletim sistemi olarak bloke edilmiş.
    (Bun aşmanın yolları var tabii)

Ve yoğun istek ve şikayet üzerine bu özelliği google android 10 da geri getirecekmiş.
  • Google in bir yasak koydugunu sanmiyorum.
    Bolgesel kisitlamalar olabilir belki.
    Mi9t ,Lg V30 resmi Distribütör Garantili Android 9 ve Uzeri isletim sistemi ile kullaniliyor ve problemsiz ses kaydi mevcut.
    Meizu 16Xs Android 9 ,Kendi arayuzune gömülü ses kaydi yapabiliyor suan.
    Evet aşılacaktir muhakkak, bende arastiriyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim verdigim örnekler suan Faal.
    İddia etmiyorum
    Hepsi Resmi Andoroid 9 ve Uzerini kullaniyor
    Dedigim gibi bölgesel kisitlamalar olabilir sadece.

• Telefon Cumartesi elime geçti gerçekten hakkını veriyor

2 sorum var

1- Reddit veya Instagramda dolaşırken yani sayfayı aşağı kaydırırken eski telefonumda küçük bir haraket ile çok fazla inebiliyordum şuan çok yavaş ilerliyor bunun çözümü var mıdır?
    2- Kameranın yavaş çekimi çok kısıtlı geldi bunu başka bir uygulama üstünde kullanabiliyormuyuz (ayrıca 960 Fps gerçekmi test edebilen var mı? sonuçta SD730 bile 240fps@720p yazıyor sitesinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savitar77 -- 2 Şubat 2020; 12:48:6 >
  • Bende 2 gün önce alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Şuana kadar memnun kaldığımı belirtmeliyim. 1600 TL için fazlasıyla hakkını veriyor bence

• Arkadaşlar miui de gıcık olduğum bir durum var,sayfalar arası geçişlerde örnek tarayıcıyı kullanırken facebook uygulamaya geçtiniz ve ordan tekrar tarayıcı döndüğünüzde tarayıcı da açık olan sayfa yeniden yükleniyor..bunu ram den mi yoksa miui den mi yapıyor anlamadım ancak realme de durum nedir acaba? Kısa geçişlerde bile sayfayı sürekli yenilemesini anlamış değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru anlamışmiyim bilmiyorum.
    Instagram actim, Biraz bakindim, Sonra Tarayicidan Bir gazete actim, aşağılara doğru kaydirdim.Sinra İnstagrama girdim kaldığı yerde, Tarayıcıya girdim dönüp,O da kaldığı yerde.
    Miui'da batarya optimizasyonu var, Oradan arka planda calismayi kısıtlı hale getirmis olabilirmisin Hocam?

• Cihazda gözüme çarpanlar,Fikir olmasi açısından paylasiyorum..

1- Dark Mode bir Miui veya Lg 'deki gibi çalışmıyor.
    Mesela Son Miuida dark mode'da Gmail de kendinden Dark Mode secenegine gectiginde ,Mail yazdigimiz kutuda harfleri görebiliyor ve rahatca yazabiliyorken bunda hersey simsiyah..
    Guzel yani ise, Hangi programda kullanmak istedigin ile ilgili seçeneğin var.Menu de vs.. kullanirken guzel ama

2- Güç secenekleri Miui'dan daha ayrintili, Mesela Ekran Pil Optimize,Cihaz Performansı Optimize, Arka Plan Optimize ayri ayri secebiliyorsuniz.Super Guc tasarrufunda Pili resmen kokluyor ama bildirim vs.. cok guzel bir sekilde geliyor.

3- Hic bir sekilde diger Sistemlerdeki Bildirim veya Kararsizlik görmedim ( Flyme,Miui) Hersey takir takir çalışıyor, Bildirimler sorunsuz geliyor

4- Gps ile yuksek doğruluğu sectigimde konumumu bulmasi 4,5 sn kadar sürdü.

5- Güvenlik ,Cihazda hic görmediğim guvenlik önlemleri mevcut.Asagida paylaşacağım, Biraz daha kurcalayacagim ama özellikle sahte bilgi vermesi sekmesi çok ilgimi cekti, Ozellikle programlara verdigimiz izinlerin dahilinde cekmek istedikleri kisisel bilgilerimizi cihaz sahte olarak gonderiyor.

6- Muazzam bir pil Performansi var, Tamami Şebeke ile hic Wifi kullanmadim, Cift hat aktif, 27 Saat Beklemede 7.30 saat ekran suresi verdi ve %5 kadar daha vardi batarya.Bu sure zarfinda Youtube, İptv den 90 dk mac, 1gb kadat download ,Muzik ve Fotoğraf cekimi yapildi. Ekran parlaklığı %60 civariydi genelde.

Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Cihazda gözüme çarpanlar,Fikir olmasi açısından paylasiyorum..

1- Dark Mode bir Miui veya Lg 'deki gibi çalışmıyor.
    Mesela Son Miuida dark mode'da Gmail de kendinden Dark Mode secenegine gectiginde ,Mail yazdigimiz kutuda harfleri görebiliyor ve rahatca yazabiliyorken bunda hersey simsiyah..
    Guzel yani ise, Hangi programda kullanmak istedigin ile ilgili seçeneğin var.Menu de vs.. kullanirken guzel ama

2- Güç secenekleri Miui'dan daha ayrintili, Mesela Ekran Pil Optimize,Cihaz Performansı Optimize, Arka Plan Optimize ayri ayri secebiliyorsuniz.Super Guc tasarrufunda Pili resmen kokluyor ama bildirim vs.. cok guzel bir sekilde geliyor.

3- Hic bir sekilde diger Sistemlerdeki Bildirim veya Kararsizlik görmedim ( Flyme,Miui) Hersey takir takir çalışıyor, Bildirimler sorunsuz geliyor

4- Gps ile yuksek doğruluğu sectigimde konumumu bulmasi 4,5 sn kadar sürdü.

5- Güvenlik ,Cihazda hic görmediğim guvenlik önlemleri mevcut.Asagida paylaşacağım, Biraz daha kurcalayacagim ama özellikle sahte bilgi vermesi sekmesi çok ilgimi cekti, Ozellikle programlara verdigimiz izinlerin dahilinde cekmek istedikleri kisisel bilgilerimizi cihaz sahte olarak gonderiyor.

6- Muazzam bir pil Performansi var, Tamami Şebeke ile hic Wifi kullanmadim, Cift hat aktif, 27 Saat Beklemede 7.30 saat ekran suresi verdi ve %5 kadar daha vardi batarya.Bu sure zarfinda Youtube, İptv den 90 dk mac, 1gb kadat download ,Muzik ve Fotoğraf cekimi yapildi. Ekran parlaklığı %60 civariydi genelde.

hocam böyle yararlı bilgileri pylaşmaya devam etmeniz çok iyi olur, bu telefon giderek daha da gözüme girmeye başladı inş. yaz aylarına doğru fiyatı düşer

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi yanlarini da kötü yanlarinida paylasmaya çalışıyorum.Konu sahibi sağolsun ayni şekilde paylasimlar yapmıştı bende iyisiyle kotusuyle aldim.Bende kendimce diger kullandigim cihazlar ile karsilastirmali paylasayim dedim.Suan fiyati artmis ama bu bile tercih edilebilir bir fiyat diye dusunuyorum.

• hem konu sahibi hem sizin gibi bilinçli kullanıcıların yorumları insanların daha da iyi kararlar vermesini sağlıyor, keşke her kes sizler gibi bilinçli tüketici olsa benim telefondan bekletim bu telefonda yeteri kadar var iki şey e çok önem veriyordum biri kulaklık ses kalitesi diğeri amoled panel kullanımı; sizin paylaştığınız bilgiler ile yola çıkarsak daha üst mesajlarda da kulaklık sesi ile de yorumunuz vardı batarya kullanımıda amoled panelli telefonlar kadar omasada sizin kullanımıza göre gayet iyi gibi...

bu telefon bende gayet iyi bir izlenim bıraktı; güvenlik ile ilgili bir sorun yok gibi duruyor, bazı telefonlar ile kamera çekim performansınıda gsm arena da karşılaştırdım, fotoğraf kalitesi örneği olarak konuda da düşük ışık performası için fotoğraf paylaşalarda oldu yani 4-4 lük olmasa bile en az 4-3 lük bir telefon denilebilir alan pişman olmaz gibi duruyor kısacası, değerli yorumlarınız bekleriz iyi forumlar dilerim

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Hocam fotografta iyi bir sensöre sahip olduğu için üzülmezsiniz. Ama bir V30+ etmez hiçbiri..
    Batarya konusunda da iş optimizasyonda bitiyor. Hemen hemen aynı pil kapasitesine sahip, İşlemcileri ve ekran ölçüleri de benzer Meizu X8 ( Ips) Mi9se ( Amoled) kullandım.
    X8 batarya da çok daha iyidi.
    Mi9T kullandım, ekranda benzer ölçüler, Mi9 T Amoled ama 5 pro daha iyi.
    Geri kalan tercihler kişisel ihtiyaç ve zevke kalmış

• Ocak ayı güvenlik güncellemesi yayınlanmış.
  • Asiltane kullanıcısına yanıt
    Aynen indiriyorum şuan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.