Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.581
Cevap
28
Favori
100.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rommy6719 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam yardımın için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 şubatta aldığım realme 5 pro cihazımın maalesef volte desteği olmaması ve bölgemdeki vodafone hattın azizliğinden dolayı kullanmakta problem yaşıyorum.
    4.5G aktif olduğu durumlarda internet gayet güzel çalışıyor ama çağrı geldiği zaman ulaşılamıyor diyor. 2G aldığımda çağrılarda bir sorun yok ama haliyle internete giremiyoruz.
    . volte desteği ile realme ile iletişime geçtim ancak anlaşma sağlayacağız vs. demelerine rağmen kesin bir tarih belirtmiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    @mrtdns
    quote:

    Bu konularla yeterince alakam var. Hem mesleğim gereği hem de sevdiğim bir uğraş diyebilirim. Garanti konusuna gelince, maalesef servisler garanti dışı bırakmak için her fırsatı kolluyor. Üretici firma/distribütör de bu konularda servislere baskı yapıyor. Meselâ "gelen cihazların üçte birini garantiye alın, diğer üçte birinin masrafı size ait, geriye kalan üçte birininde masrafını müşteriye fatura edin" gibi anlaşmalar var. Bu her marka için geçerli olamamakla beraber böyle bir gerçekte var. O yüzden cihazları dikkatli kullanmak şart.

    Fakat bu custom romlar sayesinde 5 yıllık cihazlarda bile, tam performanslı ve akıcı bir şekilde android sistemin son güncellemelerini bile kullanabiliyor insanlar. Sağolsunlar, bu konuya gönül vermiş insanların büyük bir hizmetidir bu yazılımlar.


    @rapidos
    quote:


    Yetkin kullanıcıysanız diğer ROM'ları sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Servis konusu evet çok sıkıntılı benim hakem heyetinde birçok dosyam var sağ olsunlar hep hakem heyeti sayesinde çözdüm işleri. En güvendiğiniz en büyük firmalar bile sıkıntı çıkartmaktalar.


    Çok değerli bilgiler bunlar.
    Bunun yanısıra keşke ben de bu romları kullanabilecek kadar bilgili olsaydım.

    teşekkür ediyorum




  • Realme 5 Pro [ANA KONU]

    Telefonu geçen Pazartesi almıştım. İkinci şarj performansım şu şekilde oldu. Gündüzleri 4G açık işteyken. Akşamları WIFI. Pil ile ilgili kafasında soru işareti olanlar için faydalı olabilir.
  • @seda.g Yorumun için teşekkür ederim.

    @rapidos Size katılıyorum. Bende CyanogenMod zamanından beri kullanıyorum. Sırasıyla LineageOS, HavocOS, MSM Xtended gibi romlarda bankacılık işlemlerini kullandım ve hala da kullanıyorum. Yıllardır hiçbir sorun yaşamadım.

    Bu arada, az önce telefonum geldi. Alırken kararsızdım hala da kararsız olduğum için kargo paketini bile açmadım. Aslında dün Teknosa da 5i modelini görüp biraz inceledim. yazılımın 6.0.1 sürümü olduğu içinmi bilmem ama gayet akıcı çalışıyordu. Yani yerin dibine soktukları kadar değildi.
  • Teşekkürler elimde bir kaç cihaz var ama hep Aosp çıkarmış havoç ve lineage rom çıkarmamış..
    Aosp u da hiç kullanmadım bilmiyorum o da güvenlidir herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 24 Şubat 2020; 14:26:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    @rapidos Teşekkür ederim. Birazdan açıp bakacağım. Madem aldık, kullanalım diye düşünüyorum. Eğer fabrika yazılımı tatmin etmezse, 10-15 gün kullandıktan sonra (eğer donanımsal bir sorun çıkmazsa) HavocOS'tan başlayarak, custom rom denemelerimi yaparım. Bu arada hindistan kullanıcıları RealmeUI kullanmaya başlamış. Bizim cihazlara gelmesi uzun sürmezse, onu da bekleyebilirim.
    Diğer söylediğinize de kısmen katılıyorum. Her ne kadar bu cihazla ilgili bekletilerimiz yüksek olmasa da, bende Oneplus markasının farklı cihazlarını LineageOS gibi yazılımlar ile kullandığım için 5pro da bir hantallık hissedeceğimi biliyorum. Ona da alışamazsam, üstte yazdığım şekilde diğer yazılımlar ile üstesinden gelirim diye düşünüyorum.




  • telefonu alalı 1 hafta oldu ilk günden beri bir adet siyah nokta ölü piksel var. 2 hafta olmadan hepsiburadaya iade etmeli miyim ileride ölü pikseller artar mı? ne diyorsunuz ne yapmalıyım? ölü pixel üçgene benziyor? kare olması gerekmez mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 24 Şubat 2020; 15:52:40 >
  • Vaktiniz varsa LineageOS ve havoc ile ilgili bir rehber hazırlayabilirseniz seviniriz..bilgisayara bağlamadan yapılacak bir işmi ?
    Rom yüklerkende herşeye dikkat edilmesi gerekiyor! Pc driver vs.

    Ankaradan yüklemesini bilen biri varsa da bana yardım edebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 24 Şubat 2020; 16:59:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetMark

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Tahmini mart başında gelecek bu Global EU sürüm içerisinde radyo olacak mı? google yasağı olacak mı?
    Biliyor musunuz ?
  • hocam jelatini söküp tozmu diye baksam. tozsa siler jelatini tekrar takarım. değilse jelatinsiz şekilde iade edilir mi? jelatin takılı geldi ürün. hb 2 hafta değişim garantisi var 2 haftadan sonra yapsam yine çözerler mi sorunumu? test yaptım hep siyah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoo000 -- 24 Şubat 2020; 18:58:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.