Bildirim
Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (81. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
gittigidiyor üzerinden aldım hocam. delta garantili. delta'nın sitesinden imei üzerinden garanti kontrolü yaptığımda da 2. imei kayıtlı görünmüyor. dogan-san adlı kullanıcıdan aldım. iletişim bilgileri kısmında yazan telefonu aradığımda da yanlış numara çıktı. almak isteyenler dikkatli olsun ben iade edeceğim.
sen nereden almıştın hocam? ve iki imei de kayıtlı mı seninkinde?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_we_mawi -- 3 Aralık 2019; 22:16:52 >_____________________________ -
Ben n11 turuncumağazadadan KVK garantili aldım.Btkdan sorgulattığımda 2 IMEI kayitli KVK garantisinde de 2 IMEI kayıtlı.Tavsiyem turuncumağaza ve teknoess ten alın mağaza adı
Teknoess in facebook grubu var satan kişide orda grubun ismi teknoess bi gelin isterseniz yardımcı olurlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrcezalaa -- 3 Aralık 2019; 22:24:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim dostum. iade edip turuncumagaza'dan kvk garantili almak daha mantıklı. _____________________________ -
Rica ederim hocam, telegram da realme hakkında çok başarılı gruplar var. Tavsiye ederim.
Yok hocam, mi5s ve pocophone forumda yer aldım, çok şükür daha discovery almadım,
O değilde bende bu ayar niye yok?

Alıntıları Göster
Aynı romu kullandığımız halde böyle ufak tefek farklar var, mesela daha önce yüz kilidini kullanamıyordum belki bölge değişimi ile açılıyordur vs. ama flaşlanabilir a19 romunu twrp üzerinden kurdum şimdi direk yüz kilidi açık. Belki buna benzer bir farklılıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonkennedy35 -- 4 Aralık 2019; 11:53:9 >_____________________________
-
Bende Trendyol turuncu mağazadan aldım ama KVK IMEI sorgulamada iki IMEI de bulunamadı diyor?quote:
Orijinalden alıntı: Mrcezalaa
Ben n11 turuncumağazadadan KVK garantili aldım.Btkdan sorgulattığımda 2 IMEI kayitli KVK garantisinde de 2 IMEI kayıtlı.Tavsiyem turuncumağaza ve teknoess ten alın mağaza adı
Teknoess in facebook grubu var satan kişide orda grubun ismi teknoess bi gelin isterseniz yardımcı olurlar
Turuncu mağaza mı KVK mı muhatap bununla ilgili?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla bilmiyorum yanlış yerden sorguluyorsun büyük ihtimalle burdan sorgula cihaztakip.kvkteknikservis.com
Kvk Teknik Servishttp://cihaztakip.kvkteknikservis.com/garantikontrol.aspx
Yeni aldıysanız belki bir kaç güne düşebilir.quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666
Bende Trendyol turuncu mağazadan aldım ama KVK IMEI sorgulamada iki IMEI de bulunamadı diyor?
Turuncu mağaza mı KVK mı muhatap bununla ilgili?
Alıntıları Göster_____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
İlginç PC den KVK sayfasından sorgu yapınca bulunamadı diyor.quote:
Valla bilmiyorum yanlış yerden sorguluyorsun büyük ihtimalle burdan sorgulahttp://cihaztakip.kvkteknikservis.com/garantikontrol.aspx
Senin verdiğin linki telefondan açtım IMEI ler kayıtlı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pcden yanlış yere giriyonuz heralde
Bir ara sizin hesap bol bol rom değiştirip her şeyi deniyordum. Mi5s de aktiftim, Şimdilerde vazgeçtim artık, kafam çekmiyor...
ama bu çağrı kayıt işine sinir oldum, india sürümünü indirdim kurdum yine gelmedi. Rusya kaldı bir de. Ne yanlış, nerede farklılık var çözemedim, farklı cihazlar mı kullanıyoruz hocam? Bariz bir fark var ama nerede. Acaba benim cihaz hindistan mı, europa rom kurunca mı düzelecek? Yüz kilidi bende hep vardı mesela. Bu arada bölge ve dili değiştirdim yine gelmedi.
Mümkünse çağrı kayıt aylarının olduğu menü kısmınınekran resmini atar mısınız? Bir de rom sürümünü...
Bu arada viper için aşağıdaki sürümü denermisin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenedi -- 4 Aralık 2019; 21:52:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Mi5s'in bu konulardaki desteği çok iyidi, yerimizde istesekte duramıyorduk, daha iyisi yada yeni android sürümü geldi diye
Bende stokta kalma taraftarıyım artık zaten saf android ve türevlerinj pek sevmiyorum.
Hocam eğer zamanınız var ve çok önem arz ediyorsa twrp kurup flaşlanabilir romu twrpden kurmanızı öneririm.
Viper içinde teşekkür ederim, magisk fix buldum telegram grubunda artık stok romda root kullanabildiğim için sorun kalmadı viper4'den yana.
-
Vodafone'da mobil veri açıkken Whatsapp'tan gelen gönderilerden twitter linki açtığımda tarayıcıda bağlantı sıfırlandı diye hata veriyor nedense. Türk Telekom'da bir sorun yok. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Vodafone tarafında bir engelleme söz konusu sanki. _____________________________ -
Stock rom da color os 6 da viper çalışıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: leonkennedy35
Mi5s'in bu konulardaki desteği çok iyidi, yerimizde istesekte duramıyorduk, daha iyisi yada yeni android sürümü geldi diye
Bende stokta kalma taraftarıyım artık zaten saf android ve türevlerinj pek sevmiyorum.
Hocam eğer zamanınız var ve çok önem arz ediyorsa twrp kurup flaşlanabilir romu twrpden kurmanızı öneririm.
Viper içinde teşekkür ederim, magisk fix buldum telegram grubunda artık stok romda root kullanabildiğim için sorun kalmadı viper4'den yana.
E iyiymiş.Bu telefonun bootloader kilidi acıkmış sanırım.
Elim kaşınmıyor değil custom romları sıradan geçirmek istemiyor değilim. :))
-
imei kopyalayan sahte site olmalı burası. kvk nın sitesinden benimkide bulunamadı diyor. geçmiş olsun imeiler gitti.quote:
Valla bilmiyorum yanlış yerden sorguluyorsun büyük ihtimalle burdan sorgulahttp://cihaztakip.kvkteknikservis.com/garantikontrol.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ... -
-
Normalde bl kildi açmıycaktım ama sinir oldum, akılmda kalacağıma açıyım hocam da bu dediğiniz flaşlanabilir rom nerde?
Mi5s Türkiye de yasaklanmış yaav.
Sanki kullanan kalmış gibi :-))))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt